ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC 1008HA (Seashell)

  Eee PC 1008HA (Seashell)

  Overal in Stijl met de Eee PC™ Seashell

 • Legitieme Windows® XP Home
 • Prachtig en Elegant, door Zeeschelpen Geïnspireerd Ontwerp
 • Ultraslank (slechts 1”) en lichtgewicht (een luttele 1,1kg)
 • Overvloedige Hybride Opslag bestaand uit 160GB HDD en 10GB aanvullende online Eee Storage
 • Eenvoudige Mobiele Connectiviteit via ingebouwde 802.11n en Bluetooth V2.1
 • 6 uur* computergebruik zonder stopcontact dankzij Super Hybrid Engine
  Product Image

  Elegant door zeeschelpen geïnspireerd ontwerp
  Ogenschijnlijk als door de natuur zelf vervaardigd, put de Eee PC™ Seashell z´n inspiratie uit zeeschelpen. De opaalachtige, glanzende buitenkant is vervaardigd via de innovatieve in-Mold Roller technologie. Hij is zo licht en compact, dat u hem overal mee naar toe kunt nemen! En met de gladde vormen en vloeiende lijnen van z´n glimmende omhulsel, weet de Eee PC™ Seashell voorbijgangers eenvoudig voor zich te winnen, waar u ook bent.

  Slank & Lichtgewicht
  De Eee PC™ Seashell is een bijzonder draagbare metgezel die gebruikers overal mee naar toe kunnen nemen. Bogend op een profiel van slechts 1 inch diep en een gewicht van 1,1 kg, is de slanke en lichtgewicht Eee PC™ Seashell een genot voor het oog. Z´n compacte afmetingen maken hem het perfecte internetapparaat om overal mee aan de slag te gaan. De Eee PC™ Seashell is gemaakt om uw perfecte reisgenoot te zijn..

  6 uur batterijduur
  Dankzij de verbeterde voedingsefficiency van de exclusieve ASUS Super Hybrid Engine, levert de Eee PC™ een indrukwekkend lange batterijduur — en rekent daarmee af met zorgen over de mobiele stroomvoorziening. Houdt gebruikers de hele dag eenvoudig in de lucht, zonder een stopcontact in zicht.


  Hoge-Snelheid Connectiviteit
  Wifi 802.11n
  Dankzij ondersteuning voor 802.11n profiteert u nu van hogere surfsnelheden dan bij voorgaande a/b/g draadloze standaarden. Dit stelt u in staat snel grote multimediabestanden te downloaden en streamen; terwijl een uitgebreid aanbod van applicaties u helpt uw communicatie- en computerbeleving te verbeteren.


  Vooruitstrevende Mobiliteit: Bluetooth V2.1
  Via ingebouwde Bluetooth ondersteuning, laat de Eee PC™ u eenvoudig gegevens overzetten tussen Bluetooth-geschikte apparaten, en verzorgt zodoende uitstekende connectiviteit waarbij werk-, leer- en speelervaringen worden verbeterd via applicaties die twee of meer gebruikers op afstand met elkaar verbinden.

  Multi-Touch pad met eenvoudig in/uitzoomen
  Via de gebareninvoer functie van de Multi-Touch zoomt u eenvoudig in of uit bij het bekijken van foto´s of het lezen van documenten, door simpelweg twee vingers uit elkaar of naar elkaar toe te bewegen op de touchpad. Ook kunt u gelijktijdig twee vingertoppen omhoog of omlaag bewegen over de touchpad — wat scrollen in een venster eenvoudig maakt zonder een muis te gebruiken. .

  Ergonomisch toetsenbord voor ongeëvenaard comfort
  Het toetsenbord van de Eee PC™ Seashell is comfortabeler en minder vermoeiend om langdurig op te typen..

  Enorme Opslagruimte met 160GB HDD + 10GB online Eee Storage
  De Hybrid Storage opties laten gebruikers kiezen uit verschillende manieren om te profiteren van gemakkelijke toegang tot data storage voor onderweg. Gebruikers kunnen nu profiteren van een ingebouwde HDD van 160GB* en exclusieve 10GB online Eee Storage.

  *Afhankelijk van systeemconfiguratie en/of gebruik.
  Eenvoudige communicatie dankzij Digital array Mic en 1,3 megapixel camera.

  Communiceer persoonlijk met iedereen, altijd en overal, dankzij de ingebouwde 1,3 megapixel webcam. De uit twee krachtige microfoons bestaande Digital Array Mic verwijdert achtergrondgeluiden en vermindert tevens echo´s, voor duidelijkere spraakopnames. Bovendien garandeert dit, door uitsluitend direct geluid (binnen 60°) op te nemen, betere vastlegging van gesprekken.


  Exclusieve VGA Dongle voor scherpe beelduitvoer

  De Eee PC™ Seashell wordt geleverd met een exclusieve VGA Dongle die, indien niet in gebruik, netjes weggestopt zit in z´n basis. Met de VGA Dongle kunt u alles wat op het scherm van de Eee PC wordt getoond spiegelen op een groter scherm — perfect voor presentaties en filmsessies!!