ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC 1008P (Seashell Karim Rashid Collection)

  Eee PC 1008P (Seashell Karim Rashid Collection)

  Op Golven van Succes

 • Legitieme Windows® 7 Starter
 • Elegant Techno-chic Digi-wave ontwerp door Karim Rashid
 • Innovatieve zacht aanvoelende afwerking verzacht aanraakzintuig
 • Ultraplat (slechts 1") en lichtgewicht (luttele 1,12 kg)
 • Dubbel besturingssysteem: Start vrijwel onmiddellijk op dankzij Express Gate
 • Verwisselbare batterij onzichtbaar verborgen achter aantrekkelijk klepje
 • 6 uur* te gebruiken zonder op te laden dankzij ASUS Super Hybrid Engine
  Product Image

  Op Golven van Succes met Techno-chic Digi-Wave Ontwerp

  De Eee PC™ 1008P is van top tot teen voorzien van visueel opvallende, organische Digi-Waves. De rimpelende lijnen - die een gevoel van voorwaartse beweging overbrengen – sluiten perfect aan bij de gulden ratio, en zijn het levende bewijs voor de extreme precisie die nodig is voor het produceren van de subtiele golven en het behoud van kleurconsistentie bij alle pieken en dalen. De perfectie van elke golf wordt met de kleinste aanraking duidelijk.

  Stoutmoedig in Glossy Hot Pink

  Hot Pink is het nieuwe zwart in modeland, en een stoot energiek roze is net wat nodig is om elke outfit op te fleuren. Deze positieve en zeer trotse kleur communiceert duidelijk de suggestie van immaterialisme, entropie en de energie van een krachtige, optimistische persoonlijkheid. De Hot Pink Eee PC™ 1008P, die doet denken aan een modebewuste vrouw die over Fifth Avenue in New York slentert, heeft een metallic zilveren onderzijde en een transparante Hot Pink IMR bovenlaag.

  Elegante Uitstraling in Mat Koffiebruin

  Subtiel, volwassen, ingehouden en toch elegant: koffiebruin is tijdloos en klassiek – en doet denken aan een van z’n koffie genietende heer in het Café de la Seine, genietend van een relaxte middag, gedichten lezend van John Wooden. De Coffee Brown Eee PC™ 1008P heeft twee lagen: een met gouden glitters besprenkelde koffiebruine onderkant, en een zacht aanvoelende bovenlaag van doorschijnende rubber verf.

  Een Snufje Prestige

  De Eee PC™ Seashell Karim Rashid Collection weerspiegelt de ideeën van Karim en ASUS, die stellen dat functie, materiaal, vorm, prestaties, textuur, kleur en gebruiksgemak onafscheidelijk zijn in elk voorwerp van schoonheid. Het is ontworpen om alle vijf zintuigen van de mens te stimuleren, inclusief aanraken, wat vaak over het hoofd wordt gezien op PC-gebied. De Eee PC™ Seashell Karim Rashid Collection onderscheidt zich van andere netbooks dankzij z’n innovatieve afwerking die de handpalmen en vingertoppen van gebruikers verwennen.

  Overdaad aan Efficiency

  De Eee PC™ Seashell Karim Rashid Collection is voorzien van een adembenemende vormgeving met onder andere een 10,1” randloos LED backlit scherm en een ergonomisch chiclet toetsenbord. Wordt tevens geleverd met extra 500GB aan online ASUS WebStorage**. Dit geeft gebruikers toegang tot hun bestanden en media en laat hen deze delen en backups maken, ongeacht hun locatie, via een gebruiksvriendelijke drag-&-drop webgebaseerde interface.

  Spaar Energie en de Planeet

  De schoonheid van de Eee PC™ 1008P wordt slechts geëvenaard door z’n energiezuinigheid. Hij is uitgerust met de nieuwe, stroombesparende Intel® Atom™ N450 CPU, die in nauwe samenwerking met ASUS’ exclusieve Super Hybrid Engine energiebeheertechnologie een batterijduur van 6 uur levert op een enkele oplading. Het ontwerp met verwisselbare batterij en geheugenklepje maken het verwisselen van de batterij of het upgraden van onderdelen een fluitje van een cent. Bovendien kan de platte en milieuvriendelijke lithium-polymeer batterij meer dan duizend maal worden opgeladen, driemaal zo vaak als normale batterijen. De Eee PC™ 1008P is het product waarmee ASUS echt bewijst om de Aarde te geven.


  Kenmerkende Stijl

  Elke Eee PC™ 1008P draagt de handtekening van Karim Rashid, ten teken van z’n status als stijlicoon die overal een verpletterende indruk maakt.

  Dubbel Besturingssysteem: nooit meer wachten dankzij Express Gate

  De Eee PC™ 1008P biedt vrijwel onmiddellijke toegang tot het Internet dankzij de aanwezigheid van Express Gate, een hulpbesturingssysteem dat binnen enkele seconden opstart. Bel via Skype, surf over het web, blader door foto’s, speel online games, doe mee aan chats en nog veel meer, met Express Gate!

  Docking: Een Wereld vol Plezier en Productiviteit wacht op u (alleen Windows XP/Windows 7)

  Onder Windows-gebaseerde besturingssystemen draaiende Eee PC™ 1008P netbooks zijn voorzien van Eee Docking*, een intuïtieve software suite die eenvoudige toegang biedt tot digitale content, diensten en handige software. Eee Docking bestaat uit:

  • ASUS @Vibe: Stream of download een keur aan spannende digitale content
  • Eee Sharing: Deel/synchroniseer berichten en gegevens met andere Eee PC’s, notebooks, of desktop PC’s zonder het Internet op te gaan
  • Eee Xperience: Applicaties die voor visuele en akoestische verbeteringen zorgen
  • Eee Tools: Een suite met nuttige hulpmiddelen, waaronder Live Update en Font Resizer

  ASUS Access in Eee Docking
  Meer Toegang, Meer Visualiseren, Meer Doen dankzij ASUS’ Cloud Computing Service

  Krijg onmiddellijke toegang tot uw eigen virtuele entertainment met ASUS Notebooks en Eee PC’s. Even snel een game spelen tijdens het wachten op vrienden? Op zoek naar essentiële computer hulpprogramma’s? Moet u continue online zijn? Op zoek naar een met vrienden gedeelde ruimte voor uw video, muziek en bestanden? Creëert uw eigen toegang. Doe meer met ASUS Access op access.asus.com.

  Introductie ontwerper: Karim Rashid

  Karim Rashid is een van de meest productieve ontwerpers van zijn generatie. Meer dan 3000 in productie genomen ontwerpen, ruim 300 prijzen en werk in 35 landen vormen het levende bewijs voor Karims ontwerplegende. Zijn bekroonde ontwerpen omvatten voor iedereen toegankelijke voorwerpen zoals de alomtegenwoordige Garbo prullenbak en de Oh Chair voor Umbra, maar ook het interieur van het Morimoto restaurant in Philadelphia en het Semiramis hotel in Athene. Karim werkte met klanten samen om democratische ontwerpen te creëren voor Method en Dirt Devil, meubilair voor Artemide en Magis, merkidentiteiten voor Citibank en Hyundai, hightech producten voor LaCie en Samsung, en luxeproducten voor Veuve Clicquot en Swarovski, om slechts enkele namen te noemen. Karims werk is te vinden in 20 permanente collecties en zijn kunst wordt in de hele wereld tentoongesteld in galerieën. Karim is een vaste prijswinnaar van de Red Dot award, Chicago Athenaeum Good Design award, I.D. Magazine Annual Design Review en de IDSA Industrial Design Excellence Award..