ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC 1015PE (Seashell)

  Eee PC 1015PE (Seashell)

  Overal in stijl heen met de Eee PC™ 1015PE Seashell

  · Legitieme Windows® 7 Starter
  · Elegant en zeer fraai op zeeschelpen geïnspireerd ontwerp
  · Hele dag computer gebruiken dankzij 13,5 uur* batterijduur
  · Eenvoudige Mobiele Connectiviteit dankzij ingebouwde 802.11n en Bluetooth V2.1** · Gratis 500GB ASUS WebStorage****
  · Comfortabele gebruikerservaring dankzij extreem grote touchpad en ergonomisch Chiclet-toetsenbord
  Product Image

  Access cloud computing anywhere with the light and compact Eee PC Seashell 1015 series

  Ontworpen om u mobiel te houden

  Met ontwerpeigenschappen die afkomstig zijn van de dunne, lichte Eee PC™ traditie, gaat de Eee PC™ Seashell 1015PE een stap verder, met rondere lijnen die het toestel een beter gestroomlijnde vorm geven. Voeg daar een speels contrasterend licht/schaduweffect plus een variëteit aan kleuren aan toe, en de 1015PE is duidelijk in staat voor zichzelf op te komen.

  1015PE - Designed to Keep You on the Move

  De Eee PC™ Seashell 1015PE is licht en compact en daarmee ideaal voor reizigers die het apparaat eenvoudig in hun handbagage mee kunnen nemen. De 1015PE is tevens een metgezel voor backpackers die hem meenemen tijdens hun avonturen in verre landen. Dankzij cloud computing toegang heeft u de beschikking over uw online film- en muziekbestanden, en u kunt over het net surfen en uw blog updaten om de wereld op de hoogte te houden over uw reizen. De 1015PE garandeert bovendien dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens een overstap op het vliegveld.

  Bespaar energie en red de planeet – 13,5 uur batterijduur dankzij Super Hybrid Engine

  De Eee PC™ Seashell 1015PE is het antwoord op de vraag van consumenten naar een netbook die elegante vormgeving weet te combineren met een lange batterijduur. De 1015PE heeft een batterijduur* van 13,5 uur, met dank aan de ASUS-exclusieve Super Hybrid Engine technologie. Deze SHE past op intelligente wijze de energie-instellingen aan om u de CPU-prestaties te geven die u nodig hebt. Op basis van de gebruikersinstellingen en de gedraaide applicaties zorgt de SHE dat de energiebehoefte wordt afgestemd op de betreffende taken, en zorgt zo voor maximale efficiency.

  Saves Power and the Planet with Super Hybrid Engine

  Ergonomisch ontworpen voor u

  De Eee PC™ Seashell 1015PE is trots op z’n gestroomlijnde, aerodynamische vormgeving, met krachtig bepaalde contouren. ASUS' innovatieve gebruik van materialen betekent dat uw 1015PE beschikbaar is met een gepolijste matte of hoogglans coating **. Bovendien is hij leverbaar in verschillende kleuren, waaronder Milky White, Silky Red, Midnight Blue en Jazz Black**. Hij is voorzien van een ergonomisch ontworpen chiclet-toetsenbord en een 10,1"LED backlit WSVGA-scherm (1024x600) om zelfs bij langdurig gebruik comfort te garanderen.

  1015PE - Ergonomically Designed for You

  Cloud computing: visualiseer, krijg toegang tot en doe meer dankzij ASUS' Cloud Computing Service Eee Docking

  Elke Eee PC 1015PE wordt geleverd met het ASUS-exclusieve Eee Docking-platform, dat dient als gemakkelijke, één-stops oplossing die u eenvoudig toegang biedt tot digitale content, diensten en andere handige software.

  • Access laat u een breed aanbod van opwindende digitale content streamen of downloaden. Bestaat uit ASUS @Vibe, Game Park, ASUS WebStorage**** en de ASUS AP Bank.
  • Sharing biedt u een eenvoudigere manier om al uw foto’s, muziek, video’s, documenten, favorieten en meer gesynchroniseerd en up to date te houden op al uw computers. Bestaat uit YouCam** en Syncables.
  • Xperience bestaat uit een reeks applicaties die de audiovisuele prestaties van uw Eee PC verbeteren. Bestaat uit Splendid en SRS.
  • Toolsbiedt een suite met handige hulpprogramma’s zoals Live update, Font resizer, LocaleMe** en Docking seeting die de gebruikerservaring van uw Eee PC verbeteren.

  Cloud computing: Imagine, Access, and Do More with ASUS' Cloud Computing Service Eee Docking

  * Operationele levensduur afhankelijk van productmodel, normale gebruiksomstandigheden en configuraties. Voor meer informatie, zie hier. hier.
  ** Beschikbaarheid afhankelijk van geselecteerde model, land of ondersteuning operator. Controleer uw lokale ASUS-website voor nadere details.
  ***Gratis 500GB ASUS WebStorage op proef. Zie www.asuswebstorage.com voor nadere details. Specificaties kunnen onaangekondigd worden gewijzigd.