ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC 1201HA (Seashell)

  Eee PC 1201HA (Seashell)

  Overal heen in stijl met de Eee PC™ 1201HA Seashell – De hele dag uw computer gebruiken en genieten van een groot HD breedbeeldscherm

  · Legitieme Windows® 7 Home Premium
  · 12,1" breedbeeldscherm met HD (1366x768) resolutie
  · Lange batterijduur tot 7,5 uur*
  · Uitstekende mobiele connectiviteit met 802.11n hoge snelheid
  · LiveCam: Eenvoudig inzoomen en cameraopnames aanpassen
  · Ergonomisch chiclet toetsenbord voor ongeëvenaard comfort
  · 250GB HDD en extra 500GB** ASUS WebStorage voor opslaan en delen van gegevens
  Product Image

  Elegant, door zeeschelpen ge nspireerd ontwerp

  Ogenschijnlijk als door de natuur zelf vervaardigd, put de Eee PC Seashell z'n inspiratie uit zeeschelpen. De bijna doorschijnende, glanzende buitenkant is vervaardigd via de innovatieve In-Mold Roller technologie. Hij is zo licht en compact, dat u hem overal mee naar toe kunt nemen! En met de gladde vormen en vloeiende lijnen van z'n schitterende omhulsel, weet de Eee PC Seashell voorbijgangers eenvoudig voor zich te winnen, waar u ook bent.

  12,1" Breedbeeldscherm met HD 1366 X768

  Beleef de heldere en levendige foto's en films waar u voorheen op groter formaat van genoot op de EeePC 1201HA. Met het grootste scherm ooit op een EeePC , biedt z'n 12,1" 16:9 breedbeeldscherm beelden in HD-kwaliteit op resoluties tot 1366 x 768.

  7,5 uur batterijduur dankzij Super Hybrid Engine

  Dankzij de verbeterde voedingsefficiency van de exclusieve ASUS Super Hybrid Engine, levert de Eee PC een indrukwekkend lange batterijduur - hij rekent daarmee af met zorgen over de mobiele stroomvoorziening en houdt gebruikers eenvoudig de hele dag in de lucht.

  Enorme Opslagruimte voor Enorme Multimediacollecties

  De Eee PC 1201N is volledig toegerust voor het omgaan met de grote hoeveelheden geheugen die wordt verbruikt door digitale media. Voorzien van maar liefst een 250GB HDD en 500GB*** aan online ASUS WebStorage - in totaal dus 750GB - biedt de Eee PC 1201N meer dan voldoende opslagruimte voor films, muziek en foto’s van gebruikers. ASUS WebStorage maakt het voor gebruikers niet alleen eenvoudiger om hun media te delen met vrienden en familie, het verleent ze tevens toegang tot gratis games, desktop wallpapers en software via een simpele drag & drop interface..

  Eee Docking: Intuitieve Software Suite

  • Eee Docking - Intu tieve snelkoppelingen voor gemakkelijke toegang tot digitale content, diensten en handige software.
  • Eee Sharing: ASUS WebStorage 750GB voor flexibiliteit in het opslaan en delen van gegevens
  • Eee Xperience: Applicaties die beelden en akoestiek verbeteren*

  Ergonomisch Chiclet Toetsenbord voor Onovertroffen Comfort

  Het chiclet toetsenbord van de Eee PC Seashell is comfortabeler en minder vermoeiend om langdurig op te typen.