ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC 1201PN (Seashell)

  Eee PC 1201PN (Seashell)

  Overal heen in stijl met de Eee PC™ 1201PN Seashell – Een uitstekende netbook voor multimediavermaak

  · Legitieme Windows® 7 Home Premium
  · Volgende generatie NVIDIA® ION™ biedt een uitstekende grafische en video-ervaring
  · Enorm 12,1" 16:9 HD LED-backlit glare-type scherm voor multimediavermaak
  · Geniet dankzij een HDMI-poort van Full HD 1080p videoweergave op HDTV of groot scherm
  · ArcSoft TotalMedia Theatre en SimHD™ technologie bieden opschaling van SD- naar HD-kwaliteit
  Product Image

  12,1" Breedbeeldscherm met HD 1366 X768

  Ervaar de heldere en levendige foto’s en films waar u eerder op grotere schaal van genoot met de EeePC™ 1201PN. Met het grootste scherm ooit op een EeePC™, biedt z’n 12,1" 16:9 breedbeeldscherm HD-kwaliteit beelden op resoluties tot 1366 x 768.

  Ervaar een Alomvattende Multimediawereld

  Bewapend met de Intel® Atom™ N450 processor en het volgende-generatie NVIDIA® ION™ graphics platform, levert de ASUS Eee PC 1201PN buitenaardse beelden op z’n 12,1-inch High Definition plus (1366 x 768) scherm. Dankzij HDMI-compatibiliteit en SRS virtueel 5.1-kanaals surround sound zijn ze ontworpen om u mee te lokken in een alomvattende multimediawereld.

  Op de Eee PC™ 1201PN staat tevens ArcSoft SimHD voorgeïnstalleerd, voor het opschalen van standaard-definitie video content tot high-definition. SimHD, een plug-in voor ArcSoft TotalMedia Theater, verbetert de kwaliteit van beelden op dramatische wijze en ondersteunt een breed aanbod van bestandsindelingen. Gebruikers kunnen genieten van een vloeiende HD video-ervaring op het 12,1" high-definition scherm van de unit, of hebben de optie om via de ingebouwde HDMI-poort te genieten van full-HD 1080p video met true-fidelity 7.1 audio op HDTV’s.

  Ergonomisch Chiclet Toetsenbord voor Onovertroffen Comfort

  Het chiclet toetsenbord van de Eee PC™ Seashell is comfortabeler en minder vermoeiend om langdurig op te typen.  Overbrug de communicatiekloof met de Eee PC 1201PN

  Dankzij 802.11n WiFi-ondersteuning laat de Eee PC 1201PN u profiteren van hogere surfsnelheden en doorvoer, en zorgt er zo voor dat u verbinding houdt met de bedrijfsomgeving. Z’n ingebouwde 0,3 megapixel webcam, microfoon en speaker laten u deelnemen aan vergadergesprekken via Skype. De 1201PN garandeert dat u te allen tijde duidelijke en open communicatielijnen hebt met de personen die er toe doen.

  Enorme Opslagruimte voor Enorme Multimediacollecties

  De Eee PC™ 1201PN is volledig toegerust om de grote hoeveelheden geheugen te verwerken die digitale media verbruiken. Voorzien van maar liefst een 250GB HDD en 500GB*** aan online ASUS WebStorage – totaal dus 750GB - biedt de Eee PC™ 1201PN een overdaad aan opslag voor films, muziek en foto’s van gebruikers. ASUS WebStorage maakt het voor gebruikers niet alleen eenvoudiger om hun media te delen met vrienden en familie, het verleent ze via een simpele drag & drop interface tevens toegang tot gratis games, desktop wallpapers en software.

  Probleemloze Communicatie: Bluetooth V2.1

  Via de ingebouwde Bluetooth-ondersteuning laat de Eee PC™ u eenvoudig gegevens overbrengen van en naar Bluetooth-geschikte apparaten. Dit zorgt voor uitstekende connectiviteit met verbeterde werk-, studie- en speelervaringen dankzij applicaties die twee of meer gebruikers eenvoudig op afstand met elkaar verbinden. Met ingebouwde 0,3 megapixel camera voor directe videovergaderingen & MSN chats.

  * Operationele levensduur afhankelijk van productmodel, normale gebruiksomstandigheden en configuraties. Voor meer informatie, zie ;here.De geschatte maximale batterijduur onder Windows® 7 is gemeten met MobileMark® 2007.
  ** Beschikbaarheid afhankelijk van geselecteerde model, land of ondersteuning operator. Controleer uw lokale ASUS-website voor nadere details.
  *** Gratis 1-jarige 500GB ASUS WebStorage op proef. Zie www.asuswebstorage.com voor nadere details. Specificaties kunnen onaangekondigd worden gewijzigd. Zie www.asus.com voor nadere details.