ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC T101MT

  Eee PC T101MT

  De allereerste Eee PC™ Touch die Multi-touch gaat! De meest veelzijdige multi-touch tablet PC van dit moment

  · Legitieme Windows® 7 Home Premium
  · Veelzijdig 10,1" touch-geschikt tabletontwerp. Brengt plezier binnen handbereik dankzij Windows7 multi-touch functionaliteit
  · PenWrite-technologie laat u op natuurlijke wijze notities maken door te schrijven met de ergonomisch ontworpen stylus
  · Unieke touch software zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring
  · Direct data opslaan en delen op cloud computing-platform met 500GB ASUS WebStorage*
  Product Image

  Plezier binnen Handbereik

  De multi-touch functionaliteit van de Eee PC™ T101MT maakt interactie met de computer zo intuïtief en moeiteloos, dat het gebruikers aanmoedigt om creatief te worden. Dankzij z’n ondersteuning voor Windows 7 Multi-Touch gebaren kan vrijwel elke taak worden uitgevoerd via een simpele tik-, sleep-, knijp of bladerbeweging. Beleef interactieve spellen; of zoom in op, roteer en herpositioneer foto’s met het grootste gemak. Sla met uw vinger pagina’s van documenten om – net als in een echt boek.

  Een Vloeiende Schrijfervaring dankzij PenWrite-technologie

  Het met een 256-niveaus druksensor uitgeruste, scherpe en gevoelige 10,1” multi-touch scherm van de Eee PC™ T101MT reproduceert handschriften prachtig en nauwkeurig, of nu een vinger of de meegeleverde, ergonomisch ontworpen stylus wordt gebruikt. Handschrift op een computer heeft nog nooit zo natuurlijk gevoeld.

  Spaar Energie en de Planeet – 6,5 uur batterijduur dankzij Super Hybrid Engine

  De Eee PC™ T101MT heeft meer te bieden dan slechts een oogverblindende vormgeving. Deze milieuverantwoorde netbook is uitgerust met de nieuwe energiebesparende Intel® Atom™ N450 CPU. Deze levert in nauwe samenwerking met ASUS’ exclusieve Super Hybrid Engine energiebeheertechnologie tot 6,5 uur* batterijduur per oplaadbeurt. Deze adembenemende notebook belichaamt de passie die ASUS in de bescherming van de Aarde steekt. Ook garandeert het gebruikers dat zij zich nooit zorgen hoeven te maken over de resterende batterijduur, en de hele dag zonder stopcontact hun computer kunnen blijven gebruiken.


  Kies via Touch Gate hoe u uw Eee PC™ Touch wilt gebruiken!

  Schakel afhankelijk van wat u doet in een oogwenk tussen twee verschillende interfaces! Kies Windows Mode voor de standaard Windows-interface of selecteer Touch Mode voor een touch-gebaseerde interface met grote pictogrammen die het vinden en starten van programma’s vereenvoudigen.
  Windows mode: de nieuwe Windows® 7-interface met multi-touch ondersteuning* maakt lezen, schrijven en navigeren eenvoudiger dan ooit. Krijg meer gedaan met minder klikken! *(Legitieme Windows® 7 Home Premium)
  Touch mode: geeft u via uw vingertoppen toegang tot handige toepassingen en hulpprogramma’s, zodat leren, werken en spelen echt eenvoudig wordt

  Overdaad aan efficiency

  De Eee PC™ T101MT is voorzien van een adembenemend 10,1” LED-backlit scherm en een ergonomisch chiclet-toetsenbord. Met de exclusieve ASUS WebStorage zorgt het bovendien voor een extra 500GB aan online capaciteit. Dit geeft u overal toegang tot bestanden om te delen en backups te maken, via een gemakkelijke drag-&-drop interface.


  Enorme Opslagruimte voor Enorme Multimediacollecties

  De Eee PC™ T101MT is volledig toegerust voor het omgaan met grote capaciteit digitale mediabestanden. Voorzien van maar liefst een 160GB/360GB HDD en 500GB*** aan online ASUS WebStorage, biedt de Eee PC™ T101MT een overdaad aan opslag voor films, muziek en foto’s van gebruikers. ASUS WebStorage maakt het voor gebruikers niet alleen eenvoudiger om hun media te delen met vrienden en familie, het verleent ze via een simpele drag & drop interface tevens toegang tot gratis games, desktop wallpapers en software.