ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  F9Dc

  F9Dc

  240° Draaibaar voor Totale Beeldvastlegging

  Z’n opwindende mogelijkheden zullen u thuis en onderweg onderdompelen in meeslepend levendig entertainment.
  Product Image

  De enige 12,1" ultramobiliteit uitgerust met enkelvoudige VGA met AMD-platform
  Om de meest veeleisende 3D-intensieve, betere grafische prestaties te kunnen leveren, is de ASUS F9Dc uitgerust met overvloedige grafische power met eersteklas specificaties. Inclusief de nieuwste AMD Turion™ 64 Mobile Technology dual-core processoren en een keur aan krachtige graphics de NVIDIA GeForce8400M G met externe 128MB VRAM die dynamisch geheugen toewijst voor maximale systeemprestaties en betere grafische prestaties voor mobiel computergebruik.

  240° Draaibaar voor Totale Beeldvastlegging
  Het stijlvolle ontwerp vol moderne verfijning van de ASUS F9Dc is perfect voor moderne, trendy gebruikers die van digitale apparaten meer eisen dan functionaliteit.

  Zien en gezien worden met de ASUS F9Dc’s oog voor stijl
  Waar u ook bent, de F9Dc´s ingebouwde 1,3 megapixel 240° draaibare webcam brengt uw visie overal waar u wilt. De ingebouwde microfoon en de exclusieve, speciaal voor de F9Dc ontwikkelde LiveFrame-software, maken eenvoudig vastleggen, opnemen en afspelen van foto’s en video’s mogelijk.

  Dual-core, Dubbele Power
  Uitgerust met de nieuwste Dual-Core verwerking, laat de F9Dc gebruikers gelijktijdig veeleisende applicaties draaien, zoals het uitvoeren van een virusscan terwijl er wordt gebeld via Skype en gesurft over het web. De opwindende mogelijkheden van de F9Dc zullen u thuis of onderweg onderdompelen in meeslepend, levendig entertainment, dankzij de ingebouwde functies van uw nieuwe mobiele dual-core processor-gebaseerde laptops.

  Stijlvol Ontwerp voor Moderne Verfijning
  Nu technologie steeds verder integreert in het dagelijks leven, kijken we bij onze apparatuur verder dan naar functionaliteit. Met zwart en wit als blijvende modeklassiekers, maakt u met het stijlvolle ontwerp van de in beide kleuren beschikbare F9Dc een statement.

  Trusted Platform Module (TPM)*
  De Trusted Platform Module (TPM) is een beveiligingsinstrument op het systeembord dat computergegenereerde sleutels bevat voor encryptie. Het is een hardwaregebaseerde oplossing die aanvallen door hackers helpt te voorkomen die op zoek zijn naar vastgelegde wachtwoorden of encryptiesleutels voor gevoelige gegevens. De TPM laat de F9Dc veilig applicaties draaien en maakt transacties en communicatie betrouwbaarder. Indien gebundeld met ASUS Security Protect Manager, verzekert het gebruikers van algemene systeembeveiliging, bestandsbeveiligingsmogelijkheden en bescherming tegen e-mail/privacy zorgen.
  *optioneel

  Slank Gebouwd
  Reis in stijl met de F9Dc, volgepakt met functies en speciale mogelijkheden in een slank en 1,9 kg lichtgewicht ontwerp
  .

  F9 Numerieke Touchpad
  Vervang het traditionele numerieke toetsenbord en voeg meer arbeidsefficiency toe.