ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  F9E

  F9E

  Maak verbinding met het Internet via mobiele telefonie netwerken

  De F9E is uitgerust met HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) draadloze breedbandcapaciteit die de huidige 3G downloadsnelheden met ongeveer een factor 4 verbetert.
   Product Image

   3.5G Mobiele Netwerkaansluiting (optioneel)
   De F9E is uitgerust met HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) draadloze breedbandcapaciteit die de huidige 3G downloadsnelheden met ongeveer een factor 4 verbetert. Gebruikers kunnen hierdoor verbinding maken met het Internet via mobiele telefoonnetwerken zonder dat ze de computer verbinding hoeven te laten maken met een mobiele telefoon U kunt draadloos e-mail versturen en ontvangen, op het Internet surfen, bijlagen downloaden en toegang krijgen tot bedrijfsnetwerken via een Virtual Private Network.

   240° Draaibaar voor Totale Beeldvastlegging
   Het stijlvolle ontwerp vol moderne verfijning van de ASUS F9E is perfect voor moderne, trendy gebruikers die van digitale apparaten meer eisen dan functionaliteit.

   Zien en gezien worden met de ASUS F9E’s oog voor stijl
   Waar u ook bent, de F9E’s ingebouwde 1,3 megapixel 240° draaibare webcam brengt uw visie overal waar u wilt. De ingebouwde microfoon en de exclusieve, speciaal voor de F9E ontwikkelde LiveFrame-software, maken eenvoudig vastleggen, opnemen en afspelen van foto’s en video’s mogelijk.

   Dual-core, Dubbele Power
   Uitgerust met de nieuwste Dual-Core verwerking, laat de F9E gebruikers gelijktijdig veeleisende applicaties draaien, zoals het uitvoeren van een virusscan terwijl er wordt gebeld via Skype en gesurft over het web. De opwindende mogelijkheden van de F9E zullen u thuis of onderweg onderdompelen in meeslepend, levendig entertainment, dankzij de ingebouwde functies van uw nieuwe mobiele dual-core processor-gebaseerde laptops.

   Stijlvol Ontwerp voor Moderne Verfijning
   Nu technologie steeds verder integreert in het dagelijks leven, kijken we bij onze apparatuur verder dan naar functionaliteit. Met zwart en wit als blijvende modeklassiekers, maakt u met het stijlvolle ontwerp van de in beide kleuren beschikbare F9E een statement.

   Trusted Platform Module (TPM)*

   De Trusted Platform Module (TPM) is een beveiligingsinstrument op het systeembord dat computergegenereerde sleutels bevat voor encryptie. Het is een hardwaregebaseerde oplossing die aanvallen door hackers helpt te voorkomen die op zoek zijn naar vastgelegde wachtwoorden of encryptiesleutels voor gevoelige gegevens. De TPM laat de F9E veilig applicaties draaien en maakt transacties en communicatie betrouwbaarder. Indien gebundeld met ASUS Security Protect Manager, verzekert het gebruikers van algemene systeembeveiliging, bestandsbeveiligingsmogelijkheden en bescherming tegen e-mail/privacy zorgen.

   *optioneel

   Grondige Privacybescherming
   Deze notebook biedt een slimme balans tussen mobiliteit en prestaties met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die de notebook en diens opgeslagen informatie beschermen. Gegevensbeveiliging staat buiten kijf door een ingebouwde AuthenTec vingerafdrukscanner met TruePrint® technologie die leest van de levende huidlaag, vaak voorkomende afwijkingen aan het huidoppervlak voorkomend die de scannauwkeurigheid negatief beïnvloeden. Embedded TPM is een hardwareoplossing die aanvallen helpt voorkomen door hackers die op zoek zijn naar vastgelegde wachtwoorden en encryptiesleutels voor gevoelige data.

   Slank Gebouwd
   Reis in stijl met de F9E, volgepakt met functies en speciale mogelijkheden in een slank en 1,9 kg lichtgewicht ontwerp
   .

   F9 Numerieke Touchpad
   Vervang het traditionele numerieke toetsenbord en voeg meer arbeidsefficiency toe.

   Intel, the Intel logo, Centrino and the Centrino logo, Intel Core and Core Inside, are trademarks or registered
   trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the United States and other countries.