ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  F9S

  F9S

  240° Draaibaar voor Totale Beeldvastlegging

  Z’n opwindende mogelijkheden zullen u thuis en onderweg onderdompelen in meeslepend levendig entertainment
  Product Image

  3.5G Mobiele Netwerkaansluiting (optioneel)
  De F9S is uitgerust met HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) draadloze breedband mogelijkheden die de huidige 3G downloadsnelheden met ongeveer een factor 4 verbeteren. Gebruikers kunnen hierdoor verbinding maken met het Internet via mobiele telefoonnetwerken zonder dat ze de computer verbinding hoeven te laten maken met een mobiele telefoon U kunt draadloos e-mail versturen en ontvangen, op het Internet surfen, bijlagen downloaden en toegang krijgen tot bedrijfsnetwerken via een Virtual Private Network.

  Draai 240° voor Totale Beeldvastlegging
  Het stijlvolle ontwerp vol moderne verfijning van de ASUS F9S is perfect voor moderne, trendy gebruikers die van digitale apparaten meer eisen dan functionaliteit.

  Zien en gezien worden met de ASUS W5Fm’s oog voor stijl
  Waar u ook bent, de F9S’ ingebouwde 1,3 megapixel 240° draaibare webcam brengt uw visie overal waar u wilt. De ingebouwde microfoon en de exclusieve, speciaal voor de F9S ontwikkelde LiveFrame-software, maken eenvoudig vastleggen, opnemen en afspelen van foto’s en video’s mogelijk.

  Dual core, Doubbele Power
  Uitgerust met de nieuwste dual-core technologie, laat de F9S gebruikers gelijktijdig veeleisende applicaties gebruiken, zoals het draaien van een virusscan terwijl wordt gebeld via Skype en gesurft over het web. De F9S’ opwindende mogelijkheden zullen u thuis of onderweg onderdompelen in meeslepend, levendig entertainment dankzij de ingebouwde mogelijkheden van uw nieuwe mobiele dual-core processor-gebaseerde laptops.

  Stijlvol Ontwerp voor Moderne Verfijning
  Nu technologie gaandeweg integreert in het dagelijks leven, gaan we in onze apparatuur op zoek naar zaken die verder gaan dan functionaliteit. Met zwart en wit als blijvende modeklassiekers, maakt u met het stijlvolle ontwerp van de in beide kleuren beschikbare F9S een statement.

  Trusted Platform Module (TPM)*
  De Trusted Platform Module (TPM) is een beveiligingsinstrument op het systeembord dat computergegenereerde sleutels bevat voor encryptie. Het is een hardwaregebaseerde oplossing die aanvallen door hackers helpt te voorkomen die op zoek zijn naar vastgelegde wachtwoorden of encryptiesleutels voor gevoelige gegevens. De TPM laat de F9S veilig applicaties draaien en maakt transacties en communicatie betrouwbaarder. Indien gebundeld met ASUS Security Protect Manager, verzekert het gebruikers van algemene systeembeveiliging,

  Slank Gebouwd
  Reis in stijl met de F9S, volgepakt met functies en speciale mogelijkheden in een slank en 1,9 kg lichtgewicht ontwerp.

  F9 Numeriek Touchpad
  Vervang het traditionele numerieke toetsenbord en voeg meer arbeidsefficiency toe.

  Intel, het Intel-logo, Centrino en het Centrino-logo, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.