Deals
Support

ASUS Chromebook Flip C101

special-sectionOverview @start-->

ASUS Chromebook Flip C101

Converteerbaar. Flexibel. Ultradraagbaar.

Wij introduceren de nieuwe ASUS Chromebook Flip C101, 's werelds dunste en lichtste 10” Chromebook met flipfunctie, met een 360° scharnier om direct te schakelen van Chromebook naar tablet - of alles daar tussenin. Dit veelzijdige touchscreen toestel geeft u de vrijheid om altijd en overal te werken of te spelen, dankzij zijn lange accuduur, ruim bemeten touchpad voor intuïtieve multitouch gebarenbediening en twee razendsnelle USB-C™ poorten. De Chromebook Flip C101 geeft u direct toegang tot duizenden verbazingwekkend productieve Chrome Apps - evenals miljoenen fantastische apps die beschikbaar zijn in de Google Play Store. Kies uit miljoenen apps, waaronder premium entertainment, populaire games en de nieuwste productiviteit-apps om u te helpen bij wat u graag doet.

Compact en stijlvol

Met zijn compacte, stijlvolle ontwerp en innovatieve 360˚ scharnier, ziet de ASUS Chromebook C101 er strak en verfijnd uit. De duurzame metalen afwerking is voorzien van schitterende diamantgeslepen accenten, voor een extra vleugje luxe. Maar zijn schoonheid is niet alleen oppervlakkig: de Chromebook Flip C101 is tot de rand toe volgepakt met briljante en innovatieve functies.

Flip in elke stijl!

Het unieke 360° scharnier laat u de ASUS Chromebook Flip C101 op een eindeloze verscheidenheid aan manieren gebruiken, inclusief laptop, tablet, standaard en tent modi. Van notities maken in de klas tot het delen van video's met vrienden, laat de Chromebook Flip C101 u communiceren, delen en entertainen zoals u dat wilt!

Ultradraagbaar ontwerp, lange accuduur

Slechts 15,6mm dun en met een gewicht van nog geen 900 gram, kunt u de ASUS Chromebook Flip C101 overal mee naartoe nemen. En zijn verbazingwekkende accuduur van maximaal 9 uur1 zorgt ervoor dat u de hele dag door kunt genieten van de Chromebook Flip C101.
Tot 9 uur accuduur
15,6 mm dun
Minder dan 900gram lichtgewicht

Betere prestaties

De ASUS Chromebook Flip C101 wordt aangedreven door de nieuwe OP1-processor. Dit zorgt voor een belangrijke toename in rekenkracht vergeleken met zijn voorgangers, en geeft u alle prestaties die nodig zijn voor elke toepassing.

Duidelijk zicht, vanuit elke hoek

178 graden brede kijkhoeken zorgen ervoor dat beelden nooit vaag lijken of te weinig contrast hebben, zelfs als ze niet recht van voren worden bekeken. Dit maakt de C101 perfect voor het delen van scherminhoud met een groep mensen, in welke modus de C101 ook wordt gebruikt.
178 -graden brede kijkhoek

Hoge kwaliteit luidsprekers voor ongeëvenaard entertainment

De ASUS Chromebook Flip C101 beschikt over hoge kwaliteit stereo luidsprekers met extra grote audiokamers. Elke luidspreker levert krachtig geluid dat in tegenspraak lijkt met zijn miniatuurformaat, en laat u genieten van robuust, helder, high-fidelity geluid.

Uw flexibele metgezel

De ASUS Chromebook Flip C101 beschikt over één traditionele USB type A-poort en twee briljant eenvoudige USB-C™ poorten die opladen, video-uitgang, en razendsnelle gegevensoverdracht tot 5Gbps ondersteunen, met volledige achterwaartse USB-compatibiliteit. Dankzij het microSD-kaartslot kunt u foto's, video's en andere bestanden eenvoudig en snel uploaden.
Micro SD
USB-C
USB-A

Blijf verbonden

Connectiviteit is alles in de moderne wereld, dus is de ASUS Chromebook Flip C101 voorzien van ultrasnelle 802.11ac wifi, voor tot driemaal (3x) zo hoge snelheden als 802.11n. De Chromebook Flip C101 beschikt ook over energiezuinige Bluetooth® 4.0, voor snelle en gemakkelijke connectiviteit.
802.11 ac wifi-verbinding
4.0 Bluetooth

Werken en spelen binnen handbereik

Het multitouch scherm van de ASUS Chromebook Flip C101 zal uw Chrome OS-ervaring verbeteren, welke modus u ook kiest. We hebben het scherm zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat het nauwkeuriger en responsiever is dan conventionele aanraakschermen. Of u nu om het spelen van games of het gebruik van productiviteit-apps uit de Google Play Store gaat, de C101 levert een geweldige naadloze ervaring die zijn weerga niet kent.
10 -punts multitouch scherm

Typcomfort, opnieuw gedefinieerd

De extra ruim bemeten touchpad op de ASUS Chromebook Flip C101 beschikt over multitouch gebarenondersteuning voor eenvoudig en intuïtief gebruik. Het full-size toetsenbord uit één stuk is vervaardigd met een kwalitatief hoogwaardig mechanisme om robuuste, vlot reagerende en nauwkeurige actie te bieden.

Eenvoudig, veilig en betrouwbaar

Met zijn automatische updates en ingebouwde anti-virusbescherming bevrijdt Chrome OS u van de zorg over het veilig, beschermd en altijd up to date houden van uw ASUS Chromebook Flip C101. En dankzij de oersolide beveiliging van uw persoonlijke Google-account zijn al uw persoonlijke documenten, e-mails, foto's en persoonlijke gegevens altijd veilig. Ook krijgt u directe toegang tot alle geweldige Chrome-apps, en tot de Android™ apps op Google Play1. Geen twijfel mogelijk: De Chromebook Flip C101 laat een prachtige nieuwe wereld voor u opengaan!1 Accuduur kan variëren afhankelijk van gebruikstype en omstandigheden. De werkelijke accuduur kan aanzienlijk minder zijn dan tijdens benchmarktesten. De accuduur neemt na verloop van tijd af.

 

comparison icon
Compare (0)