ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K70IO

  K70IO

  Verstandige Keus

  De ASUS K70IO notebook is ontworpen om gebruikers onderweg een 'no nonsense' computerervaring te bieden. Aangedreven door een Intel® Core™ 2 Duo-processor, voorziet de ASUS K70IO gebruikers van de power om te kunnen genieten van audio- en videovermaak in bioscoopkwaliteit, voor meeslepend entertainment in comfort en stijl, altijd en overal.

  Product Image

  Ontworpen met het oog op gebruikers en met bekroond 'Chocolade' toetsenbord

  Het bekroonde 'Chocolade' toetsenbord is voorzien van een breder, uitgehold contactgedeelte voor meer typecomfort. Het biedt een comfortabel, meer tastbaar gevoel bij elke aanslag, en heeft bovendien minder ruimte tussen de toetsen om stofophoping te verminderen. Is tevens uitgerust met een volwaardige numerieke keypad die zorgt voor gemakkelijke numerieke invoer.

  Comfortabele Computerervaring dankzij ASUS IceCool ontwerp

  DesiOntworpen om gebruikers te voorzien van een comfortabele mobiele computerervaring, is de ASUS K70IO notebook uitgerust met het IceCool ontwerp. Dit voorziet u van slim ontworpen en gepositioneerde heat vents die de palmsteun koel houden, met een gemiddelde temperatuur lager dan die van de mens. Het ASUS IceCool ontwerp houdt de temperatuur van het palmsteungedeelte laag, zelfs na urenlang computergebruik.
  *Afhankelijk van systeemconfiguratie en gangbaar gebruik

  Verbeterd Multimedia Entertainment voor Onderweg

  De ASUS K70IO notebook is uitgerust met een 17,3-inch high-definition backlit LED-scherm met een hogere contrastratio en kleurverzadiging, aangevuld met een eigen NVIDIA GeForce 9100M G videokaart voor scherpe en duidelijke beelden. Altec Lansing® speakers zorgen, aangevuld door SRS Premium Sound™, voor high-definition audioplezier.