ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  M50Sa

  M50Sa

  Entertainment Revolutie

  Neem de M50Sa mee en geniet over en altijd van alle digitale oplossingen.
  Product Image

  Kijk TV op uw Notebook*
  De M50Sa’s ingebouwde DVB-T functie zorgt voor draadloos digitale TV kijken en opnemen direct op de notebook. Dankzij deze revolutionaire digitale technologie kunnen TV-programma’s worden bekeken zonder kabelwarboel en zelfs zonder TV!

  *Beschikbaarheid van deze functie kan per regio verschillen.

  Levendige Weergave en Comfort voor uw Ogen
  Voor een comfortabele kijkervaring, past de ASUS AI Light-functie de paneelhelderheid op intelligente wijze aan op basis van het omgevingsverlicht. Of u nu binnen bent of onderweg, de LCD-monitor van de notebook presenteert beelden met de beste lichteffecten, zonder de ogen te hoeven inspannen.

  Hoge audio/video prestaties met Blu-Ray weergave
  Om te voldoen aan de toenemende vraag naar high-definition gegevensopslag en het genieten van levensechte beeldkwaliteit, levert de M50Sa met Blu-ray ondersteuning voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

  ASUS Total Video communicatie
  Met drie vooruitstrevende technologieën – LifeFrame, SmartLogon en Virtual Camera, biedt ASUS u een complete oplossing voor draadloze communicatie, wat het voor u eenvoudiger maakt om in te loggen op uw systeem, beelden vast te leggen en te bewerken, en videogesprekken te houden met meerdere partijen tegelijk op verschillende locaties. Totaal gemakkelijk en totaal innovatief – dat is de ASUS-manier!

  Universele Audio/ Video Interface - HDMI
  HDMI ondersteunt standaard, uitgebreide, of high-definition video, plus multi-kanaals digitale audio via een enkele kabel. Het geeft alle ATSC HDTV-standaarden door en ondersteunt 8-kanaals digitale audio, en met 5Gbps bandbreedte voorziet HDMI in toekomstige uitbreidingen en behoeften.

  Multimediavermaak door Aanraking
  Het multimedia touchpad brengt digitaal entertainment binnen handbereik! Een intuïtief audio/video bedieningspaneel maakt afspelen en opnemen van video en audio snel en eenvoudig. Met de gemakkelijke dual-mode schakelaar worden de multimedia functieschermen indien niet in gebruik vrijgemaakt voor normale cursorbediening.

  Audiovermaak in Filmkwaliteit
  Geniet van rijke audioprestaties in filmkwaliteit, voor audiovermaak via Dolby geluidssystemen. Behaal levensechte audioprestaties voor een verbeterde digitale entertainmentervaring
  .

  Visuele Beleving in Filmkwaliteit
  Om te voldoen aan de meest veeleisende kijkstandaarden, integreert en synchroniseert ASUS Splendid Video Intelligence-technologie verschillende multimedia gegevensbronnen om ruis en conversieduur te verlagen, voor een scherpe weergave. Geniet van levendige beeldweergave met verbeterd beeldcontrast, helderheid, tinten en kleurverzadiging met echte helderheid!

  15,4" W Notebook met Numeriek Toetsenbord
  Om gebruikers een comfortabelere ervaring te bieden, maakt de M50Sa gebruik van een numeriek toetsenbord. Met behulp van numerieke toetsenborden kunnen gebruikers instinctief en zonder enige hapering getallen invoeren.

  Uitgebreide Connectiviteit
  De i
  ngebouwde WLAN 802.11 a/g/n garandeert draadloze Internettoegang waar ontvangst beschikbaar is. De M50Sa biedt Bluetooth 2.0 EDR – met verbeterde gegevensoverdracht op een snelheid die driemaal zo hoog is als standaard Bluetooth, voor verbeterde connectiviteit en synchronisatie tussen digitale apparaten.

  Ingebouwde hoge-resolutie webcan voor draadloze videocommunicatie
  Dankzij de ingebouwde webcam die hoge-resolutie direct uit de verpakking ondersteunt, maakt de M50Sa draagbare videogesprekken mogelijk zonder het lastige meenemen van een logge camera en bijbehorende kabelwarboel. Gecombineerd met ASUS LifeFrame3, een exclusief softwareprogramma voor het gemakkelijk opnemen van beelden, kunt u groepsfoto’s maken, feestjes filmen, gezichten van vrienden zien tijdens online chats en videogesprekken opzetten.

  Grondige Privacybescherming
  Deze notebook biedt een slimme balans tussen mobiliteit en prestaties met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die de notebook en diens opgeslagen informatie beschermen. Gegevensbeveiliging staat buiten kijf door een ingebouwde AuthenTec vingerafdrukscanner met TruePrint® technologie die leest van de levende huidlaag, vaak voorkomende afwijkingen aan het huidoppervlak voorkomend die de scannauwkeurigheid negatief beïnvloeden. Embedded TPM is een hardwareoplossing die aanvallen helpt voorkomen door hackers die op zoek zijn naar vastgelegde wachtwoorden en encryptiesleutels voor gevoelige data.

  Exclusieve Stroombesparende Technologie
  Power4 Gear eXtreme is een unieke technologie die exclusief uitsluitend via ASUS beschikbaar is. Het biedt vier operationele modi, speciaal ontwikkeld voor verschillende applicaties. Stroom wordt gedistribueerd op basis van de operationele modi, zodat er gegarandeerd geen energie wordt verspild.

  Celeron, Celeron Inside, Centrino, Centrino Inside, Centrino Logo, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel Viiv, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, Viiv Inside, vPro Inside, Xeon, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries.