ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  N51Vf

  N51Vf

  Notebook Slim, U Slim

  De N51Vf biedt gebruikers een reeks slimme technologieën die het moderne computergebruik een fluitje van een cent maken. Zo is er de Super Hybrid Engine voor langer computervermogen voor onderweg; onmiddellijke toegang tot vaak gebruikte applicaties via Express Gate; een ingebouwde Air Ionizer die niet alleen de lucht schoonmaakt, maar ook de geest opfrist; en een intuïtieve manier voor het bedienen en genieten van multimedia entertainment.
  Product Image

  Slimme Technologie - ASUS Super Hybrid Engine (SHE)

  Super Hybrid Engine (SHE) bestaat uit de Power4 Gear Hybrid applicatie en de Energy Processing Unit (EPU). Power4 Gear Hybrid vereenvoudigt de inzet en het gebruik van stroom op basis van de voorkeuren van gebruikers, in relatie tot de specifieke taken die zij moeten uitvoeren. De EPU detecteert op nauwkeurige wijze de stroombehoefte van gebruikers en verricht de noodzakelijke aanpassingen aan de voeding. Het resultaat is dat de SHE een verlengde batterijduur levert tot wel 35%*~53%*.

  Een Schonere en Frissere Werkomgeving dankzij Air Ionizer, voor een Betere Gezondheid

  Air Ionizer helpt de lucht rond de gebruiker te ontdoen van allergenen en bacteriën, en verbetert tevens de luchtstroom en –circulatie. Hiermee voorziet het de gebruiker van een schonere en frissere omgeving, voor werk- en ontspanningsdoeleinden.

  Intuïtieve Aanraakgevoelige Multimediabediening zorgt voor Gebruiksgemak

  Een dual-mode, aanraakgevoelige bedieningsbalk laat u eenvoudig genieten van multimedia entertainment en dient als een intuïtief en gemakkelijk startpunt voor multimediabediening en direct multimediaplezier.

  Onmiddellijke Toegang tot Vaak Gebruikte Programma's via Express Gate

  Express Gate laat gebruikers opstarten in 8 seconden*, door hen onmiddellijke toegang te bieden tot een ingebouwd besturingssysteem dat vaak gebruikte applicaties draait zoals Skype™, een muziekspeler, een e-mail client en een Internet browser.