ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  N61Vg

  N61Vg

  Echt Entertainment.Echt Geluid

 • Exclusief ASUS SonicMaster ontwerp voor verbeterde geluidskwaliteit.
 • Uitgerust met NVIDIA CUDA-technologie voor GPU rekenkracht, vlottere multi-tasking en snellere prestaties.
 • Video Magic verbetert de DVD-kwaliteit naar full HD, met helderdere en levendigere beelden.
  Product Image
  Geniet van Krachtig Audio Entertainment via SonicMaster

  De exclusieve ASUS SonicMaster verbetert de geluidskwaliteit via 20mm brede paper-foam conussen. Specifieke resonantieruimte indeling zorgt voor gelaagd geluid en verbeterde details. Een 21cc versterker met 2,5 watt TV-standaard geluid output verbetert en balanceert de audioweergave voor verschillende geluidsvelden, met name voor zang en low-band bassen.

  Samen met Altec Lansing® speakers, ondersteund door SRS Premium Sound™, biedt de N61Vg duidelijke, heldere audioweergave en een werkelijk surrealistische audio-ervaring voor onderweg.

  Ongebreidelde Multitasking en Snelle Grafische Prestaties met NVIDIA®

  De ASUS N61Vg is uitgerust met een NVIDIA® GeForce® GT 220M videokaart met 1GB DDR2 VRAM. Dit produceert een 3D mark score van 5.596, en bezorgt gebruikers levensechte beelden voor spellen, films en video’s.

  CUDA GPU Computertechnologie

  NVIDIA CUDA GPU computertechnologie levert snellere transcodeertijden voor muziek, foto’s, video’s en DVD-weergave, alsmede snellere videoverbetering en -bewerking.

  Spectaculair Visueel Entertainment met Video Magic

  Video Magic verbetert de DVD-kwaliteit van 740p tot high-definition 1080p, en zorgt tevens voor natuurlijkere kleuren en helderheid. Geniet van video’s en films met vloeiendere overgangen en verbeterde frame rates van 24/30 fps tot 60/72 fps.

  Gebruikersgericht en Ergonomisch ontworpen met het oog op U

  Het multi-touch touchpad ondersteunt bediening via maximaal 8 handbewegingen. Deze laten gebruikers intuïtief scrollen, roteren en in- en uitzoomen tijdens het surfen over het web of het bladeren door multimediabestanden. De 3-vingerige multi-touch invoer laat gebruikers schakelen tussen actieve vensters, veegbewegingen maken om door pagina’s te bladeren en in één beweging ‘Mijn Computer’ tonen.

  Het ontwerp met verzonken scharnier biedt comfortabeler beeld door gebruikers een bredere en ergonomischere kijkhoek te bieden.