ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  N76VB

  N76VB

  ASUS N-serie verbijstert via ongelooflijke audio en geavanceerde power

  • Intel® Core™ i7 3610QM Processor
  • ASUS SonicMaster Premium-technologie ontwikkeld in samenwerking met de audio-expertise van Bang & Olufsen ICEpower® integreert professionele Waves
  • MaxxAudio 3 tools zodat u nog meer van het verbeterde geluid kunt genieten ·
  • Breedbeeldpanelen leveren kijkhoeken tot 150゚ en spectaculaire beeldkwaliteit ·
  • ASUS Super Hybrid Engine II zorgt voor echt 'direct-aan' hervatten binnen 2 seconden
  Product Image
  N Series-The Perfect Fit for Work and Play

  SonicMaster Premium met MaxxAudio 3

  Voorzien van een in samenwerking met Bang & Olufsen ICEpower® en Waves MaxxAudio ontwikkelde upgrade van SonicMaster Premium. Dit gebruikt professionele audiobewerking tools om de natuurgetrouwheid van het geluid en uw luisterplezer te verbeteren. Naast hun bredere bereik en verbeterde helderheid worden N-serie notebooks geleverd inclusief een subwoofer voor extra indrukwekkende bassen. Dit alles leidt tot de beste audio van alle draagbare PC’s.

  IceCool Technology


  Prachtige HD met brede kijkhoeken

  Geavanceerde schermtechnologie creëert schitterende kijkhoeken van 150゚, zodat full HD* er beter uit ziet vanuit elke richting. Duidelijker, helderder, gedetailleerdere en veel levendigere beelden brengen uw computer tot leven in HD. *Optioneel 1080p-paneel. Standaard scherm biedt 720p HD.

  Bekroonde luxueuze haarlijn-structuur metallic ontwerp

  Award-winning luxuriousDe nieuwe N-serie heeft zich vanwege zijn kunstzinnigheid verzekerd van wereldwijde bekendheid, onder andere via een prestigieuze 2012 Red Dot Design Award. Het gaas van de rimpel-effect luidspreker doordrenkt hem met een elegante uitstraling als aanvulling op zijn luxe audio, terwijl de precisie-geëtste haarlijn metallic klep een extra accent biedt via een verlicht ASUS-logo.

  Krachtige prestaties met een altijd-aan en altijd-verbonden ervaring

  Palm Proof technology

  Maak dankzij ASUS Super Hybrid Engine II-technologie gebruik van de gladheid en spontaniteit van echte 2-seconden direct-aan, die de N-serie notebooks smartphone-achtige directheid verschaft. In combinatie met de macht van 3e generatie Intel® Core™-processors en het gemak van de exclusieve snelle apparaatlader USB Charger+, is de N-serie het toonbeeld van draagbare kracht.

  ASUS N seires with Palm Proof technology