ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  R2E

  R2E

  Ultradraagbare alles-in-één

  Product Image

  De R2E Ultra Mobile PC voorziet in alle mobiele computerbehoeften, en meer! Alle voordelen biedend van een bijzonder veelzijdig platform gebaseerd op de functionaliteit van een conventionele laptop en met de gebruiksvriendelijkheid van aanraakscherm invoer op een intelligent digitaal schrijfblok. Met z’n 7-inch LCD-scherm, verpakt de R2E al deze functies in het formaat van een paperback roman! De ingebouwde 3.5G-module en het ASUS SunRead anti-schitter paneel zorgen dat de R2E klaar is om de weg te wijzen tijdens het door de natuur navigeren in de felle zon!

  Global Positioning System (GPS) samen met 3.5G Netwerk zorgt Overal voor Verbinding
  Navigeer en trek er op uit dankzij ingebouwde GPS.
  Het intrekbare mechanisme bergt de antenne op wanneer niet in gebruik. Samen met de 3.5G Internettoegang is positiebepaling zelfs buiten het wegennet mogelijk! Meerdere programma’s kunnen gelijktijdig draaien voor nauwkeurige afslag-per-afslag aanwijzingen voor de chauffeur, terwijl passagiers kunnen genieten van live TV of films en kunnen luisteren naar muziek!

  Digitaal Entertainment voor Onderweg
  De R2E is volgepakt met een groot aantal multimediafuncties voor persoonlijk entertainment, waar dan ook. Geniet van live TV via de externe antenne, en de afstandsbediening zorgt altijd voor eenvoudige mediatoegang. Voor een comfortabele kijkervaring toont het ASUS SunRead anti paneel bij fel licht beelden en teksten scherp en duidelijk zichtbaar
  .

  Solide Beveiligingsbeheer voor Beschermd Computergebruik
  Voor de gemoedsrust van zakenreizigers biedt de R2E totale gegevensbescherming die via zowel softwarematige als hardwarematige oplossingen voldoet aan zich ontwikkelende beveiligingswensen
  .

  Solide Privacybescherming
  Deze notebook biedt een slimme balans tussen mobiliteit en prestaties met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die de notebook en diens opgeslagen informatie beschermen. Gegevensbeveiliging staat buiten kijf dankzij een ingebouwde AuthenTec vingerafdrukscanner met TruePrint? Technologie die leest van de levende huidlaag, vaak voorkomende afwijkingen aan het huidoppervlak voorkomend die de scannauwkeurigheid negatief beïnvloeden. Embedded TPM is een hardwareoplossing die aanvallen helpt voorkomen door hackers die op zoek zijn naar vastgelegde wachtwoorden en encryptiesleutels voor gevoelige data.
  .

  Vrijheid om vol vertrouwen te navigeren met één vinger
  De ASUS R2E met satelliet GPS biedt een uitvoerige reisgids zodat gebruikers nooit meer hoeven te werken met papieren kaarten of de weg hoeven te vragen! De er in verwerkte GPS-antenne met opvouwbaar mechanisme laat gemakkelijk opbergen toe indien niet in gebruik. Uiteindelijk stelt de R2E gebruikers in staat verder te reizen en meer te doen!

  Doe Meer met een Kleiner en Lichter Ontwerp
  De met functionaliteit volgepakte R2E zit boordevol computer-, multimedia- en connectiviteitsfuncties. Ingebouwde Bluetooth 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate), Wireless LAN 802.11 a/b/g en een hoge-resolutie webcam zorgen voor een extensieve hoge-snelheid verbinding en draadloze videocommunicatie.

  Intuïtieve Gebruikservaring
  De R2E draait onder Authentieke Windows® Vistatm Edition met Microsoft® Origami Experience Pack-software en ergonomische hardware interface ontwerpen. Via complete functietoetsen geplaatst aan beide zijden van het frontpaneel profiteren gebruikers van comfortabele bediening via een volledige set besturingstoetsen inclusief muis, scrollknoppen, sneltoetsen plus een on-screen keypad, alles direct binnen handbereik.

  Handgeschreven Invoer via ASUS InfoPen
  Verbeter productiviteit en efficiency via de handgeschreven invoermogelijkheid! In combinatie met ASUS InfoPen-software kunnen gebruikers afbeeldingen of documenten opslaan en bewerken, net zo makkelijk als op een vel papier inclusief kleur- en markeeropties. De DigiPen stylus heeft tevens een uiteinde met gum en muisbedieningsknoppen zodat gebruikers nu comfortabel met één hand door een brede reeks applicaties kunnen navigeren!

  Eenvoudigere en Veiligere Digitale Gegevensoverdracht
  Een Secure Digital media slot blijft geïntegreerd in de nieuwe R2 notebook PC. Dit geeft gebruikers direct het voordeel van het eenvoudig delen van bestanden met verschillende apparaten en gebruikers, terwijl het de deur opent voor toekomstige technologieën zoals Secure Digital I/O. Secure Digital helpt ASUS-producten beter samen te werken.