ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  R2Hv

  R2Hv

  R2Hv Ultra-Mobiele PC voor het Nieuwe Mobiele Computertijdperk

  7-inch LCD-aanraakscherm met ondersteuning handgeschreven invoer en robuuste beveiligingsfuncties – De R2Hv biedt volledige PC-functies en meer!
  Product Image  Betrouwbare Partner voor Onderweg

  De ASUS R2Hv-serie biedt een slimme balans van mobiliteit en prestaties met uitgebreide beveiligingsfunctie die beschermt via zowel softwarematige als hardwarematige oplossingen, en die gebruikers zo een veilige en gemakkelijke computerervaring levert.

  Robuuste Beveiligingsfuncties voor Beschermd Computergebruik
  Voor de gemoedsrust van zakenreizigers biedt de R2Hv totale gegevensbescherming die via zowel softwarematige als hardwarematige oplossingen voldoet aan zich ontwikkelende beveiligingswensen.

  Het beveiligde computergebruik start met vingerafdrukauthenticatie die strikte toegang verleent aan uitsluitend de aangewezen eigenaar. Voor het meest nauwkeurige aflezen, scant het elektronische beeldmechanisme het vingerafdrukpatroon van de levende huidlaag, eventuele gebruikelijke huidafwijkingen vermijdend.

  De exclusieve ASUS Security Protect Management (ASPM) controleert de toegang tot het apparaat en het netwerk. Gebruikers kunnen kiezen uit de set-up van multi-factor authenticatievereisten voor verschillende beveiligingsniveaus, terwijl ze profiteren van het Single Sign On (SSO) ‘één keer inloggen’ gemak zonder dat dit ten koste gaat van de beveiligingsintegriteit.

  RF Biometrische Vingerafdruklezer
  De ASUS R2Hv-serie maakt gebruik van de unieke halfgeleidergebaseerde RF biometrische vingerafdrukscanner. Het RF elektronische beeldverwerkingmechanisme van de R2Hv leest het vingerafdrukpatroon van de levende huidlaag juist onder de droge buitenste oppervlaktelaag van de huid. De sensor wordt zo minder beïnvloed door algemene huidoppervlakafwijkingen, zoals uitgedroogde, versleten, vereelte, vuile of vette huid, die afbreuk kunnen doen aan het vermogen van andere sensoren om nauwkeurige vingerafdrukbeelden te verkrijgen.

  Vrijheid om vol vertrouwen te navigeren met één vinger
  De ASUS R2Hv is de eerste NB met een 7” breedbeeldscherm GPS-oplossing. Satelliet GPS zorgt voor een uitvoerige reisgids zodat gebruikers nooit meer hoeven te werken met papieren kaarten en nooit meer de weg hoeven te vragen! De er in verwerkte GPS-antenne met opbouwbaar mechanisme laat gemakkelijk opbergen toe indien niet in gebruik. Ten slotte stelt de R2Hv gebruikers in staat overal naar toe te gaan, en alles te doen!

  Doe Meer met een Kleiner en Lichter Ontwerp
  De met functionaliteit volgepakte R2Hv zit boordevol computer-, multimedia- en connectiviteitsfuncties. Ingebouwde Bluetooth 2.0 EDR (Enhanced Data Rate), WLAN 802.11 a/b/g en een hoge-resolutie webcam zorgen voor een extensieve hoge-snelheid verbinding en draadloze videocommunicatie.

  Intuïtieve Gebruikservaring
  De R2Hv draait onder Windows® XP Tablet PC Edition met Touch Pack-software en ergonomische hardware interface ontwerpen. Via complete functietoetsen geplaatst aan beide zijden van het frontpaneel profiteren gebruikers van comfortabele bediening via een volledige set besturingstoetsen inclusief muis, scrollknoppen, sneltoetsen alsmede een on-screen keypad, alles direct binnen handbereik.

  ASUS Mobile Theater 4.0- Speciale UI voor R2Hv
  Dit is de complete multimedia entertainmentsoftware voor uw digitale life-style. Via z’n eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface laat Mobile Theater u genieten van foto’s, muziek, films en TV, zonder het lastige schakelen tussen programma’s. Mobile Theater’s ondersteuning voor (optionele) afstandsbediening maakt digitaal entertainment gemakkelijker en leuker dan ooit! *Beschikbare functies kunnen per regio verschillen.

  De R2Hv is thans voorgeïnstalleerd met Mobile Theater 4.0, met de unieke en handige voor vingernavigatie ontwikkeld gebruikersinterface (UI). Mobile Theater start automatisch op bij het inloggen onder Windows, en biedt directe/snelle toegang tot 10 populaire gebruiksmodi. Vereenvoudig de gebruikersinterface en bedien alles met één vinger.

  Handgeschreven Invoer met ASUS InfoPen
  Verbeter productiviteit en efficiency via handgeschreven invoermogelijkheid! Samen met ASUS InfoPen-software kunnen gebruikers afbeeldingen of documenten opslaan en bewerken, net zo makkelijk als op een vel papier inclusief kleur- en markeeropties. De DigiPen stylus heeft tevens een uiteinde met gum en muisbedieningsknoppen zodat gebruikers nu comfortabel met één hand door een brede reeks applicaties kunnen navigeren!

  Eenvoudigere en Veiligere Digitale Gegevensoverdracht
  Een Secure Digital media slot blijft geïntegreerd in de nieuwe R2 notebook PC. Dit geeft gebruikers direct het voordeel van het eenvoudig delen van bestanden met verschillende apparaten en gebruikers, terwijl het de deur opent voor toekomstige technologieën zoals Secure Digital I/O. Secure Digital helpt ASUS-producten beter samen te werken

  Intel, het Intel-logo, het Centrino-logo en Centrino zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.