ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ROG G51Jx

  ROG G51Jx

  Ontketen Levensechte Veldslagen

  · Aangedreven door NVidia GeForce extreem presterende GTS360M graphics met 1GB GDDR5 videogeheugen voor een allesomvattende speelervaring
  · Extra spannende gaming dankzij 3D audio surround sound met EAX Advanced HD 4.0 en CMSS
  · Intelligent verlicht chiclet gaming-toetsenbord voor mindere lichtomstandigheden
  · De nieuwste Intel Core i7 quad-core en Core i5 dual-core processoren met Turbo Boost Technologie
  Product Image

  Realiteit in het kwadraat

  Het gaming notebook-universum heeft een nieuwe held – de ASUS ROG G51Jx gaming en multimedia krachtpatser. De glansrijke vormgeving van de G51Jx machines biedt plaats aan Intel® Core™ i7 processoren en gloednieuwe NVIDIA® GeForce® GTS360M GPU´s met 1GB GDDR5 RAM, en niet te vergeten tot 8GB intern geheugen. Met dit soort hardware gaan alle compromissen het raam uit. Maak plaats voor de realiteit.

  Ga voor de winst

  Gamers kunnen zich voorbereiden op vloeiende actie zonder een stapje terug te hoeven doen qua graphics, resolutie en andere basisinstellingen – de G51Jx is geen notebook van de vorige generatie, maar een meedogenloze draagbare gamesmachine die de klus in stijl afmaakt. Z´n winnende combinatie van een krachtige CPU, hardcore GPU en overvloedige RAM garandeert dat de nieuwste titels kunnen worden gespeeld zoals ze bedoeld waren. Eén blik op z’n 3DMark-scores is genoeg om u te overtuigen.

  Klaar voor de strijd

  Overklokpotentieel vormt de basis voor elke ambitieuze gamingmachine, en de G51Jx staat wat dat betreft zeker z’n mannetje. Extreme Turbo en de Power 4 Gear Hybrid engine loodsen hem met vlag en wimpel langs de lastigste obstakels, verhogen de CPU’s kloksnelheid op verzoek of besparen energie bij het afhandelen van de meer bezadigde taken, dit alles door de gebruiker bepaald via een gebruiksvriendelijke interface. Ontzagwekkende gaming pk’s hoeven niet ten koste te gaan van het milieu!

  Over naar nachtzicht

  Een geniale zet is dat de G51Jx is uitgerust met het kenmerkende verlichte Republic of Gamers chiclet-toetsenbord – niet alleen ergonomisch en comfortabel voor alle productiviteitswensen, maar ook een compleet gaming toetsenbord dat oplicht wanneer de verlichting uit gaat. Echte gamers laten zich niet stoppen door invallende duisternis, maar het is ook niet nodig om anderen te storen met overdreven verlichting – met één druk op de knop gaat het toetsenbord van licht naar donker, of omgekeerd.

  Multi met een grote ‘M’

  G51Jx notebooks doen wonderen voor elke multimediatoepassing, want met zoveel toegevoegde power kunnen ze elke content aan waar u ze mee confronteert. Het levendige, scherpe 15,6" 1366X768 backlit LED 60Hz scherm geeft video een hoognodige opknapbeurt, door overdadige kleuren, fantastische tinten en nauwkeurig contrast naar voren te halen. Audio wordt op de G51Jx niet afgescheept met een status van nakomertje – volledige EAX 4.0 3D audio rendering op Altec Lansing speakers die niet zouden misstaan bij een stand-alone surround systeem zorgen ervoor dat games, muziek en filmgeluid tot leven komen in hun volledige glorie.

  Heroïsche heerser

  Deze notebook is een en al plezier, en de Republic of Gamers is grondig te werk gegaan bij het ontwerp – kijk naar de racestrepen op de klep, die er niet alleen leuk uitzien, maar ook een statement vormen. De G51Jx is een snelle machine, klaar om de macht over te nemen.