ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ROG G60Vx

  ROG G60Vx

  Waarheidsgetrouwe gevechten ontketenen

  De ASUS G51Vx is een krachting games-notebook met de nieuwste NVIDIA® GeForce™ GTX260M en 1GB GDDR3 VRAM voor een overrompelende spelervaring. Gamers zijn ook gewapend met een speltoetsenbord met achtergrondverlichting waarmee ze hun vijanden kunnen overwinnen, zelfs in het donker. Daarnaast hebben ze ook de beschikking over voor de sector toonaangevende EAX Advance HD 3D-audio-effecten tijdens het spelen.
  Product Image

  Waarheidsgetrouwe beelden

  De ASUS G60 wordt aangedreven door een speciale grafische NVIDIA® GeForce™ GTX 260M kaart en de PhysX-technologie van NVIDIA. Het systeem biedt een volledig nieuwe categorie van fysieke spelinteracties voor een ervaring met meer realisme en dynamiek. De NVIDIA® GeForce™ GTX260M is ook voorzien van 1GB GDDR3 VRAM, die aanzienlijk beter presteert dan het standaard DDR2-videogeheugen. Met een 3DMark-score van 10648** is de prestatie van de ASUS G51 een sprong vooruit in vergelijking met de 15" mainstream notebooks die scores produceren van 2000 tot 3000. *Afhankelijk van systeemconfiguratie en specifiek gebruik.
  *Subject to system configuration and prevailing usage.

  Hoger CPU-prestatieniveau met Power4 Gear Hybrid

  De ASUS G51 beschikt over de ASUS-exclusieve “Power4 Gear Hybrid”-technologie waarmee gebruikers hun systeemprestaties kunnen verhogen door de modus "Extreme Turbo” te kiezen via een intuïtieve gebruikersinterface voor dat beetje extra vermogen. Het systeem biedt ook andere stroomprofielen waardoor gebruikers hun stroomverbruik beter kunnen aanpassen aan hun belangrijkste taken.

  Genieten van een overrompelend audio-amusement

  De ASUS G60 is de eerste notebook ter wereld die 3D surroundgeluid voor games ondersteunt, in de vorm van de EAX Advanced HD 4.0-audiotechnologie. Hiermee worden omgevingen en acties binnen het spel gedetecteerd om de overeenkomende 3D-geluidseffecten te bieden. Hierdoor kunt u beschikken over maar liefst 64 extra geluidseffecten van de geluidsbibliotheek, waarbij ultrarealistische ruimtelijke effecten in meer dan 300 ondersteunde games worden geproduceerd. CMSS biedt een geavanceerd, overrompelend surroundgeluid voor stereo, samen met ingebouwde Altec Lansing®-luidsprekers voor een werkelijk realistische spelervaring die alleen de G51 u kan bieden.

  Heers over alles, zelfs in Gedaante van het Duister met een verlicht Chiclet-toetsenbord

  De ASUS G60 is uitgerust met een verlicht chiclet-toetsenbord dat zijn omgeving op een intelligente controleert op verduisterde belichtingsomstandigheden en gamers de mogelijkheid biedt de helderheid van het toetsenbord aan te passen volgens hun behoeften. Hierdoor hebben deze gamers een extra voordeel op hun tegenstander en kunnen ze blijven domineren, zelfs in het donker, zoals in een omgeving van een LAN-party die de hele nacht kan duren.