ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  S121

  S121

  Stijlvol Computergebruik voor Onderweg

  Nieuwe Notebook Voegt Verbeterde Prestaties toe voor Veelzijdig Mobiel Computergebruik

  Als ontvanger van de prestigieuze Red Dot Design Award 2009, is de uitmuntend ontworpen ASUS S121 computer een veelzijdige mobiele metgezel voor personen die hun notebook niet alleen als een stuk gereedschap zien, maar ook als accessoire ter aanvulling op hun gevarieerde leefstijl. Aangedreven door een Intel® Atom Processor Z520 en Windows XP™ Home Edition, biedt de ASUS S121 uitgebreide multi-tasking mogelijkheden en mobiele prestaties, wat hem een zeer capabele tool maakt voor op kantoor, terwijl na werktijd tevens stijl en verfijning worden geboden voor de meest trendy plekjes in de stad.
  Product Image

  Een Bekroond Toonbeeld van Uitmuntende Smaak en Design

  De ASUS S121 is trots op z'n majestueuze, glanzend bruine Infusion afwerking die de LCD-klep siert, terwijl de op meesterlijke wijze in de metalen scharnieren verwerkte Swarovski® kristallen een stukje klasse toevoegen, vergelijkbaar met een stel diamantgeslepen manchetknopen op een driedelig pak. De 'pièce de résistance', een luxueuze en elegante lederen palmsteun, completeert de ASUS S121—een feest van hoogstaande mode en functionaliteit.

  Geniet dankzij Verlengde Batterijduur de Hele Dag van uw Computer

  De ASUS S121 is voorzien van de exclusieve Super Hybrid Engine (SHE), die de energie efficiency van de notebook aanzienlijk verbeterd. Gebruikers profiteren zo van langere batterijduur per oplaadbeurt—wat zorgt voor langer continue computergebruik. SHE biedt tevens de keus uit prestatieve en stroomverbruik modi waarmee gebruikers snel en eenvoudig wijzigingen kunnen uitvoeren die passen bij hun gebruiksscenario's. Bovendien heeft SHE de mogelijkheid om de systeemprestaties op slimme wijze te verbeteren tijdens zware belasting, om de notebook zo te laten voldoen aan de behoeften van de processor en resource-intensieve taken.


  Materiaal net zo belangrijk als Stijl

  Afgezien van z'n aandacht trekkende uiterlijk, biedt de ASUS S121 tevens voldoende inhoud, in de vorm van een suite met gebruiksvriendelijke functies. Uitgerust met een 12,1" energiebesparend LED backlight scherm, laat de S121 u op comfortabele wijze en zonder uw ogen in te spannen documenten en multimedia bekijken en op Internet browsen. Gebruikers die meer opslagruimte nodig hebben voor bedrijf of school zullen de harddisk opslagopties tot 250GB waarderen, terwijl gebruikers die vaak reizen en onderweg onmiddellijk toegang nodig hebben tot gegevens kunnen kiezen voor een Solid State Drive (SSD) van maximaal 128GB. SSD's bieden absolute gegevensbescherming door stoten en schokken te weerstaan en leveren uitstekende data schrijf- en opvraagsnelheden. SSD's werken verder stil en verbruiken aanzienlijk minder stroom in vergelijking met conventionele opslag drives.


  Centrino Logo, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel Viiv, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, Viiv Inside, vPro Inside, Xeon, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries.