ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  U2E

  U2E

  Een Onderscheidende Noot

  U2 Notebook Herontdekt Luxueuze Computerervaring met Verrukkelijke Details en Geavanceerde Prestaties
  Product Image

  Luxe en Handigheid Verenigd in Eén
  De ASUS U2 is ontworpen en vervaardigd met de hoogste niveaus qua luxe, een bonafide lifestyle accessoire die tegelijk oneindig handig en veelzijdig is. Het luxefeest strekt zich uit tot de behuizing zelf. Het handgepolijste roestvrijstalen frame en de in metaal geëtste details gaan in sublieme harmonie met eersteklas leder, een wisselwerking creërend tussen warmte en ‘cool’ hightech esthetiek die het principe weerspiegelt van perfectie die behaald wordt door een visuele en tastbare balans.

  *Beschikbaar in Bruin en Zwart leder

  Solid State Disc voor Sneller Opstarten
  Uitgerust met een Solid State Disc (SSD), is de geheugenmodule lichter en betrouwbaarder. Met 32GB capaciteit helpt de flash drive het opstarten van de computer te versnellen terwijl minder stroom wordt verbruikt, voor langere werking.

  Solide Privacybescherming
  Deze notebook biedt een slimme balans tussen mobiliteit en prestaties met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die de notebook en diens opgeslagen informatie beschermen. Gegevensbeveiliging staat buiten kijf door een ingebouwde AuthenTec vingerafdrukscanner met TruePrint® technologie die leest van de levende huidlaag, vaak voorkomende afwijkingen aan het huidoppervlak voorkomend die de scannauwkeurigheid negatief beïnvloeden. Embedded TPM is een hardwareoplossing die aanvallen helpt voorkomen door hackers die op zoek zijn naar vastgelegde wachtwoorden en encryptiesleutels voor gevoelige data.

  Speciale Schermoplossing
  Het scherm van de U2 maakt gebruik van een speciaal LED backlightpaneel dat half zo breed en 1/3 lichter is dan het traditionele LCD-paneel. Het werkt met lager stroomverbruik en biedt betere verlichting, voor een plezierige kijkervaring
  .

  Live Videocommunicatie
  De hoge-resolutie webcammodule is een van de kleinste beschikbare lenzen en integreert naadloos in het LCD-paneel van de U2. Samen met een ingebouwde hoge-kwaliteit microfoon maakt dit overal draadloze videogesprekken mogelijk
  .

  Exclusieve Stroombesparende Technologie
  Power4 Gear eXtreme is een unieke technologie die exclusief uitsluitend via ASUS beschikbaar is. Het biedt vier werkingsmodi speciaal ontwikkeld voor verschillende applicaties. Stroom wordt gedistribueerd op basis van de bedrijfsmodi, zodat er gegarandeerd geen energie wordt verspild.

  Intel, het Intel-logo, het Centrino-logo en Centrino zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.