ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  UL30Jt

  UL30Jt

  UnLimited in Mogelijkheden

  · ASUS Turbo33 Technologie, werkt met Intel® Turbo Boost-technologie om de prestaties enorm te verbeteren.
  · Hele dag door te gebruiken met ruim 10 uur accuduur*
  · Krachtig audio entertainment dankzij Altec Lansing® speakers en SRS Premium Sound™
  · Prachtig geborsteld aluminium cover en vingerafdrukbestendige matzwarte metallic palmsteun
  Product Image

  UnLimited in Prestaties dankzij ASUS Turbo33 Technologie

  Het is moeilijk te geloven dat zo’n slanke notebook zoveel verwerkingskracht in zich verpakt kan hebben, maar dat is wel degelijk het geval bij de ASUS UL30Jt. Dit heeft het te danken aan de baanbrekende ASUS Turbo33, die in nauwe samenwerking met Intel® Turbo Boost-technologie de systeemprestaties met tot wel 33% verbetert – en veeleisende taken zoals videoweergave zo in eenvoudige klusjes verandert. Alleen ASUS Turbo33 is in staat om het volledige vermogen van 1066MHz RAM te ontketenen, om concurrerende notebooks – die beperkt zijn tot 800MHz prestaties – in het stof te laten bijten. Als het niet nodig is om het onderste uit de kan te halen, kan Turbo33 met een simpele druk op een vaste knop worden uitgeschakeld. Deze toegevoegde flexibiliteit wordt nog verder verbeterd door de nieuwe generatie Intel® Core processoren waarmee de nieuwe UL30Jt nu is uitgerust.

  UnLimited in Grafische Prestaties en Energiebesparing

  Bij de ASUS UL30Jt vormen vloeiende, gedetailleerde graphics en langdurige accuduur geen tegenstrijdige verwachtingen meer. Dat komt omdat hij is uitgerust met NVIDIA Optimus-technologie die automatisch de beste grafische processor kiest voor het draaien van een bepaalde applicatie – ofwel een discrete NVIDIA G310M GPU, ofwel een geïntegreerde Intel® GMA HD-chip. Dit zorgt voor uitmuntende prestaties terwijl tevens uitstekende accuduur wordt geboden.

  UnLimited in Stijl

  Minder dan een inch dun – slechts 14,8mm op het dunste punt – maakt de ASUS UL30Jt een nieuw stijlstatement. Ondanks z’n ongeëvenaarde slankheid is de notebook verrassend robuust dankzij z’n sterke en toch vederlichte klep van geborsteld aluminium en aluminiumlegering constructie. Een vingerafdrukbestendige matzwarte metallic palmsteun en stofwerend chiclet-toetsenbord dragen bij aan de onbetwistbare gratie en glamour.

  UnLimited Mobiel Computergebruik

  Ontwikkeld om de hele dag te gebruiken, is de UL30Jt geschikt voor het leveren van ruim 10 uur accuduur* dankzij de hulp van ASUS’ exclusieve Power4Gear, een slimme tool voor energiebeheer die u in staat stelt de toevoer van stroom per direct aan te passen zodat deze past bij specifieke taken. Het stroomverbruik van de notebook aanpassen is ongelooflijk eenvoudig – selecteer simpelweg een van vier modi en Power4Gear voert de benodigde optimalisaties uit.
  * Met een 8-cells 5600mAh accu.
  ** Afhankelijk van systeemspecificaties en gebruik.

  UnLimited in Audio Entertainment

  De ASUS UL30Jt is voorzien van een stel aan de basis van de notebook geplaatste neerwaarts gerichte Altec Lansing® speakers die geluid van elk oppervlak laten weerkaatsen om het volume met 30% te versterken vergeleken met op conventionele notebooks aangetroffen speakers. Bovendien zorgt SRS Premium Sound™ ervoor dat de UL30Jt’s high-definition speakers een echt overtuigende virtuele surround audio ervaring leveren.