ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  UX30

  UX30

  Verbazend licht, krachtig mooi

  ASUS introduceert de nieuwe UX30, een slank en licht notebook met een avantgarde vormgeving en technologie. Aangedreven door een Intel® Core™2 Duo-processor, heeft de ASUS UX30 een elegante vormgeving gecombineerd met een chiclet-toetsenbord, naadloze stijlopties en premium multimedia-opties waardoor het de ideale metgezel is voor iedereen die mobiel werken met een tikje klasse wil combineren.
  Product Image

  Slank en eigentijds design

  De ASUS UX30 is een schitterend en stijlvol apparaat waarvan het exterieur niet alleen is gehuld in satijngeborsteld aluminium maar ook op slimme wijze een overdaad aan aansluitingen verbergt in een slank en lichtgewicht ontwerp dat slechts 1,96 cm dik is en slechts 1,39 kg weegt.

  Intuïtieve en innovatieve opties waarbij aan de gebruiker is gedacht

  Ook al is hij dun en licht, toch bevat de ASUS UX30 geen compromissen op het gebied van prestaties en gebruikersgerichte opties. Het bevat een intuïtief multi-touch touchpad waarmee de gebruikers intuïtief met hun programma's kunnen werken. De gebruiker heeft toegang tot een overdaad aan functies met bewegingen zoals omhoog en omlaag en naar links en rechts schuiven, en ook met twee vingers tegelijk omhoog en omlaag. Het is ook voorzien van een chiclet-toetsenbord dat grotere ruimten tussen de toetsen heeft om fouten te beperken. En ten slotte zorgt het IceCool Design van ASUS voor een palmsteun die een lager dan gemiddelde temperatuur oplevert voor langere en comfortabeler computeruren.

  Een indrukwekkende reeks multimediamogelijkheden

  De ASUS UX30 is voorzien van een 13,3 inch WXGA LCD-scherm dat naadloos in het deksel overloopt voor een glad oppervlak dat een eigentijdse vormgeving en gratie weergeeft. Een Intel® GMA 4500MHD voorziet de gebruiker van visueel plezier met een hoge definities, terwijl SRS Premium Sound™ het genot van bioscoopgeluid oplevert waar u ook bent.