ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  X51R

  X51R

  Fantastische Uitbreidingsmogelijkheden


  15,4" Breedbeeld Toegang tot de Wereld van Entertainment
  De 15,4” breedbeeld X51R zal alles veranderen wat u ziet en hoort. Met onbegrensde mobiliteit kunt u via slechts enkele muisklikken kennismaken met de wereld van entertainment, waar en wanneer u wilt. Sla de ASUS X51R open en trakteer uzelf op de ultieme video- en audiobeleving

  Fantastische Uitbreidingsmogelijkheden
  De X51R biedt 4xUSB 2.0-poorten en een 4-in-1 kaartlezer (SD/MMC/MS/MS Pro). Gebruik hoge-snelheid externe randapparatuur zoals harde schijven, scanners of digitale camcorders op SCSI-snelheden met USB2.0 ondersteunen. Functies zoals geïntegreerde LAN, modem en PCMCIA-ondersteuning zijn eveneens beschikbaar.

  ASUS Splendid Video Intelligence technologie

  De exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence-technologie is vooral effectief voor menselijke huidtinten, groene grasvlakten en bomen, en blauwe lucht en zee.

  Het tilt de grafische capaciteit van de PC naar het volgende niveau door diepte en kleurintensiteit in real-time te verbeteren. Bovendien verbetert het contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging voor een levendige beeldweergave. Uitgerust met de exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence Engine (sneltoets voor activering: Fn+C), geeft de LCD heldere en scherpe beelden weer in hun ware, levendige kleuren.