Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.
Aangedreven door Intel® Core i7-processor
  • Met geavanceerde technologie, waaronder krachtige processors en snelle graphics, is de innovatieve ZenBook Pro het perfecte creatieve platform voor iedereen die serieuze multitasking-mogelijkheden nodig heeft om zijn werkstromen op het gebied van videobewerking of grafisch ontwerpen te optimaliseren.
  • De ZenBook S is onze slankste en meest stijlvolle laptop, en ontworpen voor serieus werk onderweg. Laat uw verfijning zien met het opvallende elegante ontwerp: het is de ultieme combinatie van schoonheid en kracht.
  • Voor de meest veelzijdige laptop met een 360° -draaibaar beeldscherm kiest u de ZenBook Flip. Brainstorm ideeën op een stijlvolle laptop, een handige tablet, of alles daartussenin!
  • Werk moeiteloos uw dagelijkse taken af op de hoogwaardige ZenBook-serie. Met elegante en compacte ontwerpen geeft de ZenBook-serie u niet alleen het vermogen om altijd en overal te werken, maar ook om u te onderscheiden van de massa.
De laptop van morgen, de ASUS ZenBook Pro Duo
Zen-filosofie
De creatieve kracht van Zen Performance
Zen-filosofie
De creatieve kracht van Zen Design
Zen-filosofie
De creatieve kracht van Zen Spirit