P2-M3A3200

  P2-M3A3200

  Klein, prachtig en krachtig

  Een kleine metgezel die schoonheid en power biedt, en gebruik maakt van de nieuwe DX10-technologie en hardwarematige decodering van HD content. Maak eenvoudig kennis met het nieuwe visuele tijdperk. De P2-M3A3200 ondersteunt tevens Hybrid CrossFire Technologie om de grafische prestaties te maximaliseren.

  Klein, prachtig en krachtig


  Volledige Ondersteuning High-Definition Video en Audio
  De P2-M3A3200 biedt hardwarematige decodering van high-definition content en ondersteunt H.264, VC-1, en MPEG-2 videoformaten voor Blu-ray disks. Ondersteuning van DirectX10 levert nieuwe 3-D graphics-rendering mogelijkheden op in spellen en geavanceerde 3-D applicaties. Voeg daar de bioscoopachtige HD 8-kanaals audio aan toe, en een nieuwe home entertainmentervaring ziet het levenslicht.

  Magische Ruimte & Design Creatie
  Het kleine formaat (8,9L) bevat alle mogelijkheden. Het leergevoel en de bijzonder helder gepolijste oppervlakafwerking laat hem in combinatie met een slanke en elegante vormgeving in alle omgevingen passen.

  Allround Multimedia Platform
  De P2-M3A3200 verrijkt uw leven door rijke mogelijkheden te bieden voor multimedia applicaties. Bevat D-sub, HDMI, S/PDIF-out, 8-kanaals HD audio, CF, MS, MS Pro, SD, MMC kaartlezers, etc. Voorziet gebruikers van een gemakkelijk platform om in het dagelijkse leven randapparatuur aan te sluiten.

  Uitstekende thermische & akoestische oplossing
  De nauwe integratie van mechanisme en MB-ontwerp creëert de beste plaatsing en luchtstroom. Daarnaast kan ASUS' unieke Q-Fan Technologie de CPU-belasting en temperatuur automatisch detecteren. Via deze twee methodes biedt de P2-M3A3200 de beste thermische & akoestische oplossing en een stille werkomgeving.

  De nieuwste Hybrid CrossFire technologie (optioneel: met VGA-kaart)
  Maximaliseer eenvoudig de grafische prestaties. Met de ASUS HD3450 VGA-kaart en Hybrid CrossFire technologie verbeterden de grafische prestaties van de 3Dmark06 score met ruim 50%. Bovendien kunt u profiteren van multi-display; tot 4 schermen die de productiviteit doen verbeteren.

  SPLENDID™ Video Intelligence Technologie (optioneel: met VGA-kaart)
  De exclusieve SPLENDID Video Intelligence Technologie van ASUS optimaliseert de algehele weergave, voor de beste resultaten qua image preview, afspelen van films en gaming. Levert videoprestaties met intelligente correcties van kleuren, helderheid, contrast en scherpte. Biedt tevens verschillende video preset modi en 3 preset huidtinten.