MX239HR

  MX239HR

  Grenzeloze schoonheid
  Full HD AH-IPS randloze monitor met achtergrondverlichting

 • Full HD AH-IPS LED-scherm met 178° brede kijkhoek in randloos ontwerp, briljant van rand tot rand
 • ASUS SonicMaster-technologie, ontwikkeld in samenwerking met Bang & Olufsen ICEpower®, voor hoogwaardige, meeslepende audio
 • Met dubbele HDMI-poorten voor het aansluiten van meerdere apparaten
 • Good Design Award-winnaar vanwege zijn ultraslanke, ergonomische ontwerp met stevige, op een zonnewijzer geïnspireerde voet
  Product Image

  GRENZELOZE SCHOONHEID

  Geïnspireerd door millennia artistiek verleden, is de nieuwe Designo MX-serie voorzien van een elegant, zorgvuldig vervaardigd zonnewijzerontwerp. De MX239H heeft een aan alle kanten randloos paneel met 178° ultrabrede kijkhoek en AH-IPS A+ technologie, voor ongelooflijke graphics. Daarnaast levert de ingebouwde ASUS SonicMaster-technologie, ontwikkeld in samenwerking met Bang & Olufsen ICEpower®, hoogwaardige, meeslepende audioprestaties. Het Good Design Award 2012-winnende ultraslanke en ergonomische ontwerp kan worden gekanteld voor een zeer comfortabele kijkervaring, terwijl dubbele HDMI voor uitgebreide aansluitmogelijkheden zorgt.

  BEAUTY BEYOND BOUNDARIES

  BEAUTY BEYOND BOUNDARIES

  Subtiel & elegant ontwerp

  Ongelooflijk subtiel en toch geraffineerd

  BEAUTY BEYOND BOUNDARIES

  ASUS Designo MX-serie schermen zijn voorzien van ultraslanke profielen - de MX239H meet slechts 14,5mm op het dunste punt - en heeft dus minimale bureauruimte nodig. Daarnaast presenteert de MX-serie een aan alle kanten randloos scherm met een bezeldikte van slechts 0,8 mm. Dit subtiele maar elegante ontwerp wordt verder geaccentueerd door een op een zonnewijzer geïnspireerde voet die een stevige basis vormt voor de monitor. Het MX-serie ontwerp werd al onderscheiden op de 2012 Good Design Awards.


  Subtle & elegant design
  Subtle & elegant design

  Levendige, levensechte beelden

  De nieuwste IPS-technologie met 178° brede kijkhoeken

  Vivid, lifelike visuals

  De Designo MX239H beschikt over een 16:9 beeldverhouding AH-IPS A+ paneel met 178° brede kijkhoek en LED-achtergrondverlichting. Dit minimaliseert kleurverschuiving op zowel het horizontale als verticale vlak en verzekert u van kwalitatief beeld vanuit vrijwel elke richting. AH-IPS is het nieuwste in IPS-technologie - het levert verbeterde kleurnauwkeurigheid, plus hogere energiezuinigheid.


  De MX239H maakt gebruik van een Full HD AH-IPS A+ paneel met 178° (H)/178° (V) ultrabrede kijkhoeken en rekent af met kleurverschuiving vanuit vrijwel elke richting en onder bijna alle omstandigheden.

  Robuust gemaakt en met op gamers gericht comfort

  Tracer Free-technologie verbetert de reactietijd van ASUS-monitoren en maakt een eind aan ghosting en tracers tijdens het afspelen van video. Het doet dit door het regelen van spanningsniveaus, wat resulteert in 5ms reactietijd, wat de MX239H vloeiende en heldere videoweergave geeft met zijdezachte bewegingen tijdens het spelen.

  Built tough and gamer-centric comfortable

  ASUS-exclusieve innovatie en design

  ASUS Smart Contrast Ratio voor levensechte beelden

  Dankzij de ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) van 80.000.000:1 en 250 cd/m² helderheid verbetert de MX239H het schermcontrast en de scherpte door de helderheid van de achtergrondverlichting aan te passen, om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bewerkstelligen, voor werkelijk levensechte beelden.

  ASUS Smart Contrast Ratio for lifelike visuals

  QuickFit Virtual Scale voor echte 'what you see is what you get'

  ASUS heeft zijn exclusieve QuickFit Virtual Scale-functie toegevoegd aan de MX239H, zodat u foto's en documenten eerst op ware grootte kunt bekijken op het scherm voordat u ze afdrukt. Dit is via een sneltoets op de monitor te activeren, en dient als een bijzonder handig hulpmiddel om foto's nauwkeurig te bekijken en te bewerken op hun oorspronkelijke grootte.

   Ondersteunde indelingen:
  • Document: letter
  • Foto: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”
  • Raster: Uitlijning
  QuickFit Virtual Scale

  Eersteklas audio om helemaal in op te gaan

  De Designo MX239H is voorzien van ASUS SonicMaster-technologie - gezamenlijk ontwikkeld door het ASUS Golden Ear-team en Bang & Olufsen ICEpower®. Deze ASUS-exclusieve audiotechnologie combineert geavanceerde hardware en software om elk akoestisch detail te verfijnen tot zuivere kwaliteit en levert zo kristalheldere, levensechte surround sound - rijkere en duidelijkere vocalen weergevend op een breder frequentiebereik en met luider volume.

  Betere, meer vloeiende uitvoer via grotere luidsprekers


  Gezien de slanke vormfactor was het toevoegen van krachtige audio op de MX239H een uitdaging. Niettemin is het scherm voorzien van luidsprekers met een diameter tot 32mm, voor betere en meer vloeiende geluidsimpact met betere basprestaties. Hij biedt ook een klankkast van tot wel 100cc, wat het geluidsbereik van de monitor uitbreidt tot nieuwe uitersten.

  Een ingebouwde versterker biedt extra vermogen voor de weergave van het luidsprekergeluid, net zoals meer pk's bij een automotor voor betere prestaties zorgen. De MX239H gebruikt tot 5W versterkers per kanaal, met luidsprekers die zijn voorzien van grote, zeldzame-aardemagneten om krachtiger en opvallender geluid te genereren.

  Premium Immersive Audio

  Audio door Bang & Olufsen ICEpower®


  Audio by Bang & Olufsen ICEpower®

  De ASUS MX239H levert uitmuntende beelden en verbluffende graphics die superieur geluid verdienen om de multimedia-ervaring te completeren, of het nu gaat om het bekijken van films, gaming of het luisteren naar muziek. Hij beschikt over ultramoderne audiotechnologie van Bang & Olufsen ICEpower®, met een geweldig geluid verpakt in een compacte vormfactor om ongelooflijk boeiende geluidskwaliteit te creëren. Dit betekent dat er niet hoeft te worden geïnvesteerd in extra luidsprekers.

  De Bang & Olufsen ICEpower®-technologie op de MX239H werd speciaal ontwikkeld voor compacte mediaproducten, om zelfs in kleine ruimtes uitstekende geluidskwaliteit te creëren. De superieure geluidskwaliteit is het resultaat van innovatieve technologie, voldoende vermogen en maanden van optimalisatie en fine-tuning door geluidstechnici. Normaal gesproken staat krachtig geluid gelijk aan hoog energieverbruik, maar dat is niet het geval bij de MX239H. De in het scherm geïntegreerde Class D MobileSound 3-technologie is zeer energiezuinig door tot 92% van het vermogen om te zetten in bruikbare audio-uitvoer.


  Dubbele HDMI voor uitgebreide connectiviteit

  De Designo MX239H ondersteunt Full HD 1920x1080 resoluties en heeft dubbele HDMI- en D-sub (VGA) ingangen om compatibiliteit te garanderen met een verscheidenheid aan multimedia-apparaten, waaronder Blu-ray discspelers, spelconsoles en digitale camera's, om de entertainmentervaring van gebruikers te verrijken.

  Audio by Bang & Olufsen ICEpower®

  MX stijl op uw bureaublad

  Wallpaper downloads


  Wallpaper Wallpaper Wallpaper
  Wallpaper Wallpaper