Deals
Support

EX-B360M-V5

Micro-ATX B360 uitgerust met Aura Sync, lichtgevende anti-vocht coating, USBGuard, PCIe x16-slot, LANGuard en 8-pins voedingsconnector
 • Non-stop actie: de beste keus voor iCafé’s, op bestelling geconfigureerde gaming-systemen en kwaliteitsgerichte bedrijven
 • Non-stop duurzaamheid: onverslaanbare eigenschappen waaronder lichtgevende anti-vocht coating, PCIe x16-slot, LANGuard, SafeSlot, USBGuard en 5X Protection III
 • Non-stop gaming: ASUS Aura Sync, ASUS Beyond VR ready en epische audio
 • Non-stop uitdager: ASUS iCafé LAB-gecertificeerde reboot en compatibiliteitsgetest voor diskless-systeem gebruik, plus gebruik met topspellen, ruim 100 randapparaten, ruim 1000 CPU’s, geheugenmodules, videokaarten en meer
Win11
OP product mainImage
1 8-pins voedingsconnector
2 D-Sub
3 6 x USB3.1 Gen1 (2 front, 4 achter)
4 HDMI
5 Gb LAN
LANGuard

6 6 x USB2.0 (4 front, 2 achter)
7 USBGuard
8

Audiofuncties

 • Audio-afscherming
 • Afzonderlijke lagen voor linker/rechter tracks
 • Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij
 • De-pop circuit
9 RGB-header
10 DIGI+VRM
stroomregeling

11 2 x DDR4 2133/2400/2666 ondersteuning
12 Intel LGA 1151 socket
13 M.2
14 4 x SATA 6Gb/s connectoren
15 PCIe3.0/2.0 x 16-slot (@x16-modus)
16 PCIe3.0 x1-slot
17 Intel® B360-chipset
18 PCIe3.0 x4-slot

GEMAAKT VOOR NON-STOP ACTIE

ASUS Expedition: Klaar voor non-stop strijd

ASUS Expedition-moederborden zijn gemaakt voor non-stop actie, ontworpen met non-stop duurzaamheid ter voorkoming van schade door vocht, corrosie en overspanning — voor een enorm lange levensduur. We testen de kaarten zelfs tot het uiterste, met 144 uur schijfloze systeemtesten en uitgebreide controles voor compatibiliteit met topspellen en ruim 100 gaming-randapparaten. En voor de ultieme audio hebben Expedition-moederborden epische gaming audio om opwindende non-stop gaming-prestaties te bieden — en de beste stabiliteit, betrouwbaarheid en waarde voor zijn gebruikers!

NON-STOP DUURZAAMHEID

Buitengewone stabiliteit en bescherming

ASUS Expedition-moederborden bieden een exclusief pakket van onverslaanbare hardware en functies om non-stop duurzaamheid te waarborgen, inclusief een lichtgevende anti-vocht coating, PCIe® x16-slot, LANGuard, USBGuard-bescherming voor 120% hogere overspanningtolerantie en exclusieve 5X Protection III voor absolute betrouwbaarheid.

Lichtgevende anti-vocht coating

Beschermt tegen vocht en corrosie
Een innovatieve vochtbestendige coating biedt uitgebreide bescherming om de levensduur van het Expedition-moederbord te verlengen. Het bestrijdt de negatieve effecten van de hoge luchtvochtigheid die vaak wordt aangetroffen in drukke omgevingen - zoals iCafé's , datacenters en bibliotheken - en minimaliseert interne corrosie door adhesie en migratie van vocht te voorkomen. De coating heeft zelfs een lichtgevend effect indien bekeken onder ultraviolet licht, zodat duidelijk is te zien waar het is aangebracht.

USBGuard

120% hogere overspanningsbeveiliging

Exclusieve USBGuard-technologie detecteert voltageveranderingen in real-time, en heeft 120% hogere overspanningtoleranties dan standaard, om te zorgen voor stabiele en betrouwbare ingangsspanningen - dit minimaliseert het risico op schade en beschermt de apparatuur.

* USBGuard ondersteunt enkel USB 2.0-apparatuur

SafeSlot

Bescherm uw videokaartinvestering

SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, voorziet SafeSlot de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.


 • SafeSlot Core

 • Tegen piekspanning beschermde netwerken

 • Overspanningbescherming

 • Stabiele voeding

 • RVS I/O achterzijde

ASUS EXPEDITION-moederborden worden vervaardigd met marktleidende 5X Protection III. Dit maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en veeleisende normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen. Dit leidt tot uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds leidende moederbordenmerk.

SafeSlot Core

Versterkt PCIe-slot voorkomt beschadiging

SafeSlot Core is het ASUS-exclusieve PCIe-slot. Met een versterkt ontwerp dat aan het moederbord is verankerd via een speciale haak, biedt SafeSlot Core 1,6x sterkere retentie en 1,3x grotere schuifweerstand dan standaard uitbreidingsslots.


ASUS EXPEDITION-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

ASUS EXPEDITION-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

LANGuard

Opgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.

ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau met behulp van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensators, voor een meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor een grotere tolerantie tegen statische elektriciteit en een betere bescherming tegen spanningspieken.
 • Overspanningbescherming

  Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om de chipset, connectiviteitspoorten en audio codecs te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.

 • DIGI+ Voltage Regulator Module

  De ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

 • RVS I/O achterzijde

  Corrosiebestendig RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer (3x) zo lang is als bij gewone panelen.

Veelgeprezen UEFI BIOS

De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de iCafe- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.

NON-STOP GAMING

Aura 4-pins RGB-header

Betreed de verlichte wereld van ASUS Aura en Aura Sync
ASUS Aura Sync RGB LED-technologie laat gebruikers genieten van ongelooflijke, gesynchroniseerde verlichtingseffecten met compatibele lichtstrips, ventilatoren, koelers, pc-behuizingen en meer, zonder dat een speciale externe RGB-controller en voeding nodig zijn. Schuif simpelweg standaard 12V RGB-strips op de 4-pins Aura RGB-header en laat de verlichting werken op een manier die verbluffende, aangepaste verlichting creëert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

*De Aura RGB-strip header ondersteunt standaard 5050 RGB LED-strips met een maximaal nominaal vermogen van 2A (12V). Voor maximale helderheid mag de striplengte de 2m niet overschrijden.
* Verlengkabel en RGB LED-strips moeten apart worden aangeschaft.
* Lees hier meer over ASUS Aura ready.

ASUS Beyond VR Ready
Perfect voor iCafe-eigenaren die willen uitbreiden

Versla de concurrentie door een VR-ervaring aan te bieden in uw iCafe, met ASUS Beyond VR Ready. ASUS Expedition-moederborden, plus de juiste mix van toonaangevende ASUS-componenten, zijn de perfecte oplossing om uw klanten de beste VR-ervaringen te leveren. ASUS Expedition-moederborden zijn zonder enige fouten geslaagd voor de 3DMark VR-test en verdere ASUS VR-testen, dus u kunt er op vertrouwen dat u de beste prestaties en betrouwbaarheid aanbiedt. Breid de uitstraling van uw bedrijf uit en neem uw iCafe mee in het tijdperk van VR-computers - met ASUS Beyond VR Ready!

Epische gaming-audio

Ontdek een geheel nieuwe dimensie in superieure audio en wees klaar om te heersen!

 • 1

  Audio-afscherming
  zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.

 • 2

  Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks
  Zorgen ervoor dat beide kanalen consistente, gelijke kwaliteit leveren.

 • 3

  De-pop circuit
  Vermindert poppend geluid naar alle audio-uitgangen bij opstarten.

 • 4

  Hoogwaardige audiocondensatoren van Japanse makelij
  Bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met uitzonderlijke helderheid en natuurgetrouwheid

NON-STOP UITDAGING

144 uur schijfloze oplossing compatibiliteit

ASUS gebruikt iCafé Labs om Expedition-videokaarten te certificeren voor gebruik als schijfloze systemen. Hiervoor onderwerpen we de kaarten 144 uur aan specifieke tests, waaronder een 24 uur durende reboot-test en een 12 uur durende 3D Mark-test met zware belasting. Een totaal van 1.200 validatie-uren waarborgt dat Expedition-moederborden klaar zijn om non-stop te draaien - met de soepele prestaties waar u om vraagt.Topspellen en 100+ randapparaten getest

ASUS iCafé Labs-technici onderwerpen Expedition-videokaarten ook aan langdurige stabiliteitstesten in een omgeving die een real-world internetcafé simuleert. We testen met de topspellen, en met meer dan 100 van de populairste hardwarecombinaties, zodat zowel u als uw klanten verzekerd zijn van de beste gaming-ervaringen!

 • 144-UUR
  SCHIJFLOZE TEST

  24 uur herstart- en 12 uur 3D Mark-testen om de beste internet en grafische prestaties te garanderen.

 • TOPSPELLEN
  COMPATIBILITEIT

  Gecertificeerd voor de beste gaming-ervaring.

 • 100+
  GAMING-RANDAPPARATEN

  Gecertificeerd voor de beste gaming-apparatuur compatibiliteit.

 • 1000+
  COMPATIBELE APPARATEN

  Inclusief CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

 • DDR4
  COMPATIBILITEIT

  Meer flexibiliteit, meer compatibiliteit - ondersteuning voor DDR4.

 • 7000+
  VALIDATIE-UREN

  Uitvoerig getest op extreme betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

Intel CPU en chipset kenmerken

Intel® B360-chipset

De Intel® B360 is een single-chipset ontwerp dat 8e generatie Intel® Core™ LGA1151-processors ondersteunt. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de B360-chipset maximaal vier USB 3.1 Gen 2-poorten, twee USB 3.1 Gen 1-poorten, zes SATA 6Gbps-poorten, en ondersteuning voor 32Gbps M.2 en PCIe 3.0 lane-speed, voor het sneller ophalen van gegevens. De Intel B360 ondersteunt ook geïntegreerde graphics, zodat gebruikers profiteren van het allernieuwste in grafische prestaties.Klaar voor 8e generatie Intel LGA1151 Core-processors

Dit moederbord ondersteunt 8e-generatie Intel® Core™ processors in de LGA1151-uitvoering, met geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van on-board grafische uitvoer met eigen chipsets, dual-channel (2 DIMM’s) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0-lanes, voor geweldige prestaties.

 • EX-B360M-V5
 • GEMAAKT VOOR NON-STOP ACTIE
 • NON-STOP DUURZAAMHEID
 • NON-STOP GAMING
 • NON-STOP UITDAGER
comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Moederbord