PRIME Q270M-C/CSM

ASUS Q270M-C/CSM Commercial-serie micro-ATX moederbord, gebouwd voor 24/7 gebruik, Total Cost of Ownership (TCO) reductie, eenvoudige assemblage en BIOS-beheer
 • 5X Protection III: Geavanceerde hardwarematige waarborgen voor allround bescherming
 • Efficiënt beheer: ASUS Commercial BIOS Kit voor gemakkelijke aanpassing van DMI, BIOS-waarden en opstartlogo's, plus Intel® ME Driver en OEM Activation (OA) tools.*
 • Betrouwbaarheid om op te bouwen: 24/7 stresstests gedurende 168 uur, plus anti-vocht coating voor langere systeemlevensduur.
 • Eenvoudige assemblage: Box-type aansluitingen en vast-gepositioneerde, kleurgecodeerde aansluitingen om de productielijn te versnellen.
Win11
OP product mainImage

Over ASUS Corporate Stable Model

ASUS Corporate Stable Model (CSM) is een zakelijk programma dat is ontworpen om bedrijven van elke grootte stabiele moederborden en mini-pc's te bieden. ASUS CSM biedt tot 36 maanden product levenscyclus ondersteuning en een zes maanden end-of-life aankondiging om uw organisatie voldoende aanlooptijd te geven om u klaar te maken voor productoverstappen. Bovendien wordt bij elke aankoop van een ASUS CSM-product ASUS Control Center Classic Edition meegeleverd, IT-beheersoftware van server-niveau ter waarde van $60.
* Levenscyclus ondersteuning voor consumenten chipsets (bijv. H270, B350) ingesteld op 15 maanden. Programma-aanbod kan per regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.

Ga voor meer informatie naar ASUS Corporate Stable Model

Over ASUS Control Center
Optimaliseer IT eindpuntbeheer

ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd platform, ontworpen om IT-medewerkers te assisteren bij het toezicht houden op en beheren van apparaten binnen hun bedrijfsnetwerken. Ook helpt het hen de voorraad op afstand te controleren, om te helpen beschermen tegen potentiële problemen. Het gedetailleerde dashboard biedt real-time data om systeemfouten te identificeren en de productiviteit op efficiënte wijze te verbeteren, en om tijdige activabeheer controles uit te voeren.

Automatiseer IT-onderhoud

ASUS Control Center (ACC) laat IT-medewerkers automatische updates inplannen van het nieuwste BIOS, software en hulpprogramma's voor specifieke of alle apparaten tijdens daluren, wat de stabiliteit van het systeem en de operationele flexibiliteit van IT verbetert. ACC is ontworpen om het energiebeheer te verbeteren door voedingslimieten in te stellen om het energieverbruik te optimaliseren en het risico op stroomonderbrekingen te verminderen. ACC waarschuwt IT-medewerkers ook automatisch in het geval van ongewone omstandigheden of wijzigingen aan een apparaat, wat zorgt voor snellere oplossing van potentiële problemen.

Veilig beheren van al uw eindpunten

Beveiliging is van het grootste belang in elke bedrijfsomgeving. ASUS Control Center (ACC) helpt IT-medewerkers met het veilig beheren van eindpuntconfiguraties, toegang tot draagbare opslag en pc-softwaretoepassingen, door hen de mogelijkheid te geven groepsregels te creëren op individuele apparaten. ACC voorkomt onbevoegde systeemtoegang door het bieden van externe uitschakeling van de Register Editor, het blokkeren van USB-opslag voor alles nodes tegelijk en het bewaken van de status van client-apparaten, en door automatische reboots te bieden via watchdogprogramma's.

Ga voor meer informatie naar ASUS Control Center

1 VGA
2 DVI
3 USB3.0
4 DisplayPort
5 HDMI
6 LAN
7 Audio
8 PCI Express 3.0
9 PCI Slot
10 4 x DDR4-slots
11 Ondersteuning14nm CPU Intel® LGA 1151 Socket
12 M.2_1
13 Intel® Q270-chipset
14 M.2_2
15 SATA 6Gb/s poorten

ASUS Commercial-serie

ASUS is 's werelds grootste en bekendste moederbordmerk, bekend om ons gebruikersgerichte Design Thinking. Wij begrijpen het zakelijke belang van stabiliteit, eenvoudig beheer en veiligheid. Dat is de reden waarom ASUS-moederborden uit de commerciële serie 24/7 stabiliteit, slimme BIOS tools en gegarandeerde lange-termijn beschikbaarheid bieden, terwijl onze after-sales service van wereldklasse effectief veel verborgen cost of ownership verlaagt - om zo uw investering gedurende de levenscyclus van een product te maximaliseren.
 • Betrouwbaarheid om op te bouwen

  5X Protection III
  Anti-vocht
  24/7 Betrouwbaarheid

  Behoud de beste prestaties en verleng de levensduur van het systeem.

 • Efficiënt beheer

  Commerciële BIOS Kit
  ASUS Remote Management tool

  Aanpassen, controleren en bijwerken van uw systemen met geautomatiseerd gemak.

 • Eenvoudige assemblage

  Box-aansluitingen
  Vaste positie-aansluitingen
  Kleurgecodeerde aansluitingen
  Q-Slot en Q-Dimm

  Voorkom pinschade en profiteer van de consistente lay-out gedurende generaties producten.

Betrouwbaarheid om op te bouwen

 • SafeSlot Core

 • Tegen piekspanning beschermde netwerken

 • Overspanningbescherming

 • Stabiele voeding

 • RVS I/O achterzijde

Prime 200-moederborden worden vervaardigd met marktleidende 5X Protection III. Dit maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en veeleisende normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen. Dit leidt tot uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds leidende moederbordenmerk.

SafeSlot Core

Versterkt PCIe-slot voorkomt beschadiging

SafeSlot Core is het ASUS-exclusieve PCIe-slot. Met een versterkt ontwerp dat aan het moederbord is verankerd via een speciale haak, biedt SafeSlot Core 1,6x sterkere retentie en 1,3x grotere schuifweerstand dan standaard uitbreidingsslots.


ASUS Prime-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

ASUS Prime-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

LANGuard

Opgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.

ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau met behulp van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensators, voor een meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor een grotere tolerantie tegen statische elektriciteit en een betere bescherming tegen spanningspieken.

Overspanningbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse

Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om de chipset, connectiviteitspoorten en audio codecs te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.

DIGI+ VRM

Nauwkeurige controle voor stabiele stroomvoorziening!

ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

RVS I/O achterzijde

3X zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid

Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer (3x) zo lang is als bij gewone panelen.

ESD Guards

Bescherming tegen elektrostatische ontlading

ASUS ESD Guards voorkomen schade als gevolg van elektrostatische ontlading, tot +/-10kV voor luchtafvoer en +/-15kV voor contactontlading, geplaatst in een actief beschermend circuitontwerp dat de levensduur van componenten verlengt.

Tegen vocht en corrosie

Tegen vocht en corrosie

Deze innovatieve vochtbestendige coating beschermt het moederbord en bestrijdt verhoogde vochtniveaus die zich kunnen opbouwen in dichtbevolkte omgevingen, zoals fabrieken, bibliotheken, datacenters en internetcafés. Het minimaliseert zelfs interne corrosie door de hechting en migratie van vocht te voorkomen — en verlengt zo de levensduur van het moederbord.

24/7 Betrouwbaarheidstest

Geoptimaliseerd voor 24/7 werking, is het moederbord getest onder temperaturen oplopend tot 45°C en een luchtvochtigheid tot wel 80%, om te waarborgen dat het overweg kan met de wisselende temperaturen en vochtigheid op verschillende locaties.

Efficiënt beheer

ASUS Remote Management Tool

De ASUS Remote Management Tool biedt routineonderhoud op kantoor pc's, waaronder eenvoudige BIOS-updates en automatische gelijktijdige synchronisatie op meerdere apparaten.
 • Snelle BIOS-update

  Real-time BIOS-updates via USB of harde schijf

 • Gemakkelijke BIOS-instelling

  Eenvoudig aanpassen van CPU-, ventilator- of systeeminstellingen

 • Systeembewaking

  Direct toezicht op temperatuur-, voeding- of ventilatorstatus van systeem

 • Energiebeheer op afstand

  Controle over wek/uitschakel/reset/slaapstanden

 • Aanpassen DMI-waarde

  Ophalen DMI-informatie en bewerken DMI-string in real-time

Commerciële BIOS Kit

ASUS begrijpt dat een aangepast product in grote mate van invloed is op het bewustzijn van gebruikers, dus maak kennis met de gloednieuwe commerciële BIOS Kit voor een BIOS-update deeloplossing!
 • BIOS Value Edit Tool - Aanpassing BIOS-opties.
 • BIOS Boot Logo tool - Geef een merk aan builds via een aangepast opstartlogo.
 • OEM Activation (OA) tools - Toevoegen of verwijderen van de OEM-activeringssleutel.
 • Desktop Management Interface (DMI) - Gemakkelijk toevoegen van klantgegevens, zoals bedrijfsnaam, aan het BIOS.
 • Intel® Management Engine (Intel® ME) stuurprogramma - Update de Management Engine zonder het hele BIOS te flashen.


*Neem contact op met de plaatselijke vertegenwoordiger om de betreffende BIOS-tools te verkrijgen voor fabricage-aanvragen.

Eenvoudige assemblage

Box-aansluitingen

Alle USB 3.0- en 2.0-aansluitingen zijn van het boxtype, wat snelle connectorinstallatie mogelijk maakt en pinschade voorkomt.

Vaste-positie aansluitingen

Connectorposities op ASUS Commercial-moederborden blijven consistent gedurende productgeneraties, wat de training, fabricage en investeringen in ondersteunende hardware beschermt.

Kleurgecodeerde aansluitingen

Kleurgecodeerde aansluitingen zorgen voor gemakkelijk identificatie en kabel-matching, om de productielijn te versnellen.

Q-Slot

Moeiteloos verwijderen van PCI Express-componenten

De grote gevleugelde clip is gemakkelijk te bereiken en eenvoudig te bedienen. Druk enkel licht op de Q-Slot clip en de videokaart wipt er gewoon uit. Het installeren of verwijderen van zelfs de grootste videokaarten is een fluitje van een cent!

Q-DIMM

Gemakkelijk geheugen verwijderen

Zelfs bij gebruik van een kleinere behuizing hoeft slechts de enkelzijdige clip omlaag te worden gedrukt om de RAM-modules in of uit te duwen of te trekken - geheugen verwijderen was nog nooit zo simpel!

Intel CPU en chipset kenmerken

Intel® Q270-chipset

De Intel® Q270 is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor 7e & 6e generatie Intel LGA1151 Core i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium® / Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt het native ondersteuning voor maximaal zes USB 3.0-poorten, zes SATA 6Gbit/s-poorten en PCIe 3.0 lane snelheid voor het sneller ophalen van gegevens. De Intel® Q270-chipset ondersteunt ook iGPU-functionaliteit, zodat gebruikers kunnen profiteren van Intels allernieuwste geïntegreerde grafische prestaties.Klaar voor 7e generatie en 6de generatie Intel LGA1151 Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron processors

Het ASUS Q270M-C/CSM moederbord ondersteunt 7e generatie en 6e generatie Intel Core™ i7/Core i5/Core i3/Pentium®/Celeron® processors in de LGA1151-uitvoering. Geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers ondersteunen on-board grafische output met speciale chipsets, twee-kanaal (4-DIMM) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0 lanes, voor geweldige prestaties.

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

 • PRIME B250M-C
 • ASUS Commercial-serie
 • 5X Protection III
 • SafeSlot Core
 • LANGuard
 • Overspanningbescherming
 • ESD Guards
 • ASUS Remote Management Tool
 • Eenvoudige assemblage
 • Intel CPU en chipset kenmerken
comparison icon
Compare (0)