Deals
Support

WS C422 SAGE/10G

Intel® LGA2066 CEB-moederbord met 4-weg SLI grafisch vermogen, dubbele Intel® 10G LAN, dubbele M.2 & U.2, USB 3.1 Gen2-aansluitingen en ASUS Control Center
  • Krachtige prestaties met Intel® Xeon® W-processor en ECC-geheugen
  • Hoge-snelheid netwerkmogelijkheden met dubbele Intel® 10G LAN
  • Ultiem grafisch vermogen met maximaal 4-weg NVIDIA® SLI™ en AMD® CrossFireX™
  • ASUS Control Center - Een software hulpprogramma dat handig, veilig en kostenbesparend gecentraliseerd IT-beheer biedt voor kleine en middelgrote bedrijven
  • Volgende generatie overdrachtssnelheden - tot 32Gbps dubbele M.2 en U.2, plus tot 10Gbps USB 3.1 Gen2 Type-A en Type-C aansluitingen.
  • Ultra-efficiënt VRM koellichaam - metalen vin array via een heatpipe verbonden met groot oppervlak, temt C422-thermiek om onafgeknepen prestaties mogelijk te maken.
Win11
OP product mainImage
1 2 x USB 3.1 Gen2 (1 x Type-A & 1 x Type-C)
2 Dubbele Intel® 10G LAN
3 4 x USB 3.1 Gen1
4 8-kanaals audio met DTS-ondersteuning
5 PCIe Gen3 x16 (x16-link)
6 PCIe Gen3 x16 (x8/x0-link)
7 PCIe Gen3 x16 (x16/x8-link)
8

Crystal Sound3

  • Pre-regelaar voeding
  • Interne audioversterker
  • Afzonderlijke lagen voor linker/rechter tracks
  • Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij
9 PCIe Gen3 x16 (x8/x0-link)
10 DIGI + Power Control
11 ASUS ProCool-connectoren
12 8 x DIMM, max. 512GB, DDR4 2666MHz, RDIMM/LRDIMM
13 LGA2066 Socket voor Intel® Xeon-W processors
14 2 x U.2-poorten
15 ASUS Safeslot
16 8 x SATA3-poorten
17 1 x M.2, tot 2280
18 1 x USB 3.1 Gen2-connector
19 PCIe Gen3 x16 (x16/x8-link)
20 1 X M.2, tot 22110
21 PCIe Gen3 x16
(x16/x8-link)

22 PCIe Gen3 x16
(x8/x0-link)

Krachtige prestaties met Intel® Xeon® W-processor en ECC-geheugen
De WS C422 Sage/10G ondersteunt serverniveau Intel® Xeon® W-serie processors om krachtige, geoptimaliseerde prestaties te leveren in ‘altijd-aan’ gebruiksscenario's. Ondersteuning voor Error Correcting Code (ECC) geheugen zorgt voor automatische detectie en reparatie van single-bit geheugenfouten, waardoor de kans op systeemcrashes en datacorruptie afneemt, om betrouwbare en responsieve werkstationprestaties te garanderen.

Hoge-snelheid netwerkmogelijkheden met dubbele Intel® 10G LAN

Met ingebouwde dubbele Intel® 10GBASE-T netwerkmogelijkheden zorgt de WS C422 Sage/10G voor verhoogde datadoorvoer en verbeterde efficiency. Dit ondersteunt high-density, high-bandwidth en low-latency access-layer netwerken die nodig zijn voor extreem veeleisende toepassingen, zoals graphics of videoproductie.
Ultiem grafisch vermogen met maximaal 4-weg NVIDIA® SLI en AMD® CrossFireX
De WS C422 Sage/10G biedt plaats aan maximaal vier 2-slots videokaarten en ondersteunt zowel NVIDIA® SLI en AMD CrossFireX 4-weg configuraties om multi-GPU-configuraties mogelijk te maken die het volledige vermogen van de nieuwste grafische technologieën benutten, waaronder NVIDIA® Quadro®. NVIDIA® Quadro® is de perfecte aanvulling op de WS C422 Sage/10G en levert de beste prestaties voor ontwerp, modellering, medisch onderzoek en verwerkingsintensieve simulatie- en renderingapplicaties.

ASUS Control Center

De WS C422 Sage/10G beschikt over het ASUS Control Center (ACC), een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, waaronder servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

Meer info over ASUS Control Center >
Ontketende opslagsnelheden tot 32Gbps
De WS C422 Sage/10G is voorzien van dubbele on-board M.2- en U.2-slots met ondersteuning tot 32Gbps, waarvan één met verticaal ontwerp die 22110-lange SSD's ondersteunt om de gebruikte ruimte te beperken.

Volgende generatie overdrachtssnelheden

De USB 3.1-aansluiting op het frontpaneel van de WS C422 Sage/10G is klaar voor volgende-generatie pc-behuizingen en apparaten. Met achterwaarts compatibele USB 3.1 Gen 2 Type-A en omkeerbare USB 3.1 Gen 2 Type-C poorten ervaart u ultieme aansluitflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdrachten tot 10Gbps.
Meerdere ultra-efficiënte koellichamen
Ontworpen voor de krachtige Intel® Xeon® schaalbare processor met maximaal 28 cores, is de WS C422 Sage/10G voorzien van een thermisch ontwerp dat maximale prestaties kan waarborgen zonder CPU-throttling.

Bestaande uit een uiterst efficiënt VRM-koellichaam met een metalen vin-array ontwerp dat het oppervlak voor warmteafvoer maximaliseert, plus twee extra koellichamen en een verbindende heatpipe om de koelprestaties verder te verhogen, zorgt dit innovatieve thermische ontwerp ervoor dat de WS C422 Sage/10G altijd klaar is voor elke taak, hoe veeleisend dan ook.

Met zijn dubbele PLX-chips die het aantal beschikbare PCIe-lanes verhogen om 4-weg GPU-configuraties mogelijk te maken, beschikt de WS C422 Sage/10G over een robuuste thermische oplossing voor het afvoeren van de warmte die gepaard gaat met zo veel snel verkeer. Een extra koellichaam-array en heatpipe dekken de PLX-chips af en worden in het pad van maximale luchtstroom binnen de behuizing geplaatst, waardoor de PLX-temperaturen met tot wel 20°C worden verlaagd om voor optimale koeling en systeemstabiliteit te zorgen.
SafeSlot
SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, voorziet SafeSlot de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

Uitmuntende audio voor contentproducenten

Unieke audio codec, ontworpen in nauwe samenwerking met Realtek®. De Realtek® S1220A biedt een ongekende 120dB signaal/ruisverhouding voor de stereo line-out en een 113dB SRV voor de line-in, voor het leveren van zuivere geluidskwaliteit.Meeslepende hoofdtelefoonaudio

DTS Headphone:X™: biedt 3D surround-sound technologie, voor ongelooflijk rijke audio met alle soorten hoofdtelefoons.

Upgrade uw RAID
Intel® Virtual RAID on CPU (VROC) rekent af met PCH-gebaseerde RAID-arrays die worden beperkt door de 32Gbps bottleneck van de DMI-bus, zodat u CPU PCIe-lanes kunt gebruiken om een opstartbare RAID-array te configureren die data op waanzinnige snelheden kan doorvoeren.

*Een VROC-key is nodig om VROC RAID-arrays mogelijk te maken. Voor informatie over de beschikbaarheid van VROC-keys kunt u contact opnemen met uw lokale Intel-vertegenwoordiger.

Ondersteuning Thunderbolt EX3-kaart
De WS C422 Sage/10G biedt volledige ondersteuning voor een ThunderboltEX 3-kaart. Een Intel®-gecertificeerde Thunderbolt™ 3 uitbreidingskaart maakt adembenemende bi-directionele snelheden tot 40Gbps mogelijk via een enkele kabel - tot 4x sneller dan andere pc-gegevensoverdrachtsprotocollen. Buiten pure bandbreedte ondersteunt de Thunderbolt™ 3 ook het in serie schakelen van maximaal zes apparaten, met gebruik van een omkeerbare Type C-connector voor compatibiliteit met de nieuwste USB 3.1 Gen 2 Type-C apparaten. Ook voldoet het aan de USB Power Delivery-specificaties, voor snel en met hoog vermogen opladen tot 36W.
comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Moederbord