MAXIMUS EXTREME

  MAXIMUS EXTREME

  - Intel® Quad-core CPU Gereed
  - Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Gereed
  - Intel® X38/ICH9R
  - Dual-channel DDR3 1800(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066
  - Fusion Block System
  - Crosslinx
  - Extreme Tweaker
  - SupremeFX II
  - LCD Poster
  - CPU Level Up
  Product Image
  Het Ultieme Gaming/Overklok Platform

  Het Maximus Extreme moederbord biedt fantastische Overkloksnelheden en gaat de strijd aan met prestatiebeperkingen. Uitgerust met de innovatieve Crosslinx technologie voor verbeterde prestaties, maakt het gebruik van het Fusion Block System - een effectief 0dB ventilatorloos ontwerp koelingsysteem met een chipset waterblok dat wordt toegevoegd aan bestaande waterkoelingcircuits van power users en zo de werking koel helpt te houden. Daarnaast verbetert SupremeFX II niet alleen de geluidskwaliteit, maar tevens de esthetische waarde. De Maximus Extreme maakt verder gebruik van de Intel X38/ICH9R-chipset en ondersteunt baanbrekend DDR3 dual-channel geheugen en CrossFire Technologie – wat het de eerste en enige keus maakt voor zowel Overklokkers als Gamers.

  De Republic of Gamers bestaat uitsluitend uit het beste van het beste. Wij bieden de beste hardwaretechniek, de snelste prestaties, de meest innovatieve ideeën, en we nodigen de beste gamers uit om deel te nemen. In de Republic of Gamers is genade iets voor zwakkelingen, en is opscheppen alles. Wij geloven in het maken van statements en blinken uit in competities. Als jouw karakter bij deze trekjes past, wordt dan lid van onze eliteclub en laat je aanwezigheid voelen in de Republic of Gamers.


  ASUS ROG Motherboard - The Battle


  CPU Kenmerken

  LGA775 Intel® 45nm Processor Ready

  This motherboard supports the latest Intel 45nm CPU which introduces new micro-architecture features for greater performance at a given frequency, up to 50% larger L2 caches, and expanded power management capabilities for new levels of energy efficiency.

  LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel 45nm CPU die nieuwe microarchitectuur eigenschappen introduceert voor betere prestaties op een bepaalde frequentie, tot 50% grotere L2-caches, en uitgebreide energiebeheermogelijkheden voor nieuwe energie-efficiëntie niveaus.

  Intel® X38 Chipset
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 -processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intel® volgende-generatie 45nm Multi-Core CPU’s. Met nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2-processor een van de krachtigste en energiezuinige CPU’s ter wereld.

  Grafische Technologie

  ATI CrossFire™ Technologie

  ATI’s CrossFire verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFire schiet in de roos via de hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen waar u om vraagt. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met uw geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via een in real-time 3D-gerenderde preview binnen ATI´s Catalyst™ Control Center en bestuur zo uw CrossFire-systeem.

  Crosslinx Technologie
  Levert betere gameplay zonder knelpunt van x4-oplossingen
  Crosslinx is een unieke technologie die gebruik maakt van een eigen controller voor de optimalisatie van PCIe-allocatie met dubbele x8-lanes. Crosslinx rekent af met het in andere x16- en x4-oplossingen aangetroffen grafische data knelpunt. Met als resultaat ongeëvenaarde grafische prestaties voor vloeiendere gameplay en maximaal benchmark potentieel
  .

  Geheugen Kenmerken

  Dual channel DDR3 1333

  Om topprestaties te realiseren, hebben ASUS-technici met succes het ware potentieel van DDR3-geheugen ontsloten. Native DDR3 1333 maximaliseert systeemprestaties door af te rekenen met knelpunten tijdens het overklokken van zowel de CPU als het geheugen, en levert zo fantastische prestaties voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.
  Prestaties met Betrouwbaarheid

  Fusion Block System

  H2O gereed: De volgende stap in thermische oplossingen.

  Het Fusion Block System is een efficiëntere thermische oplossing in vergelijking met concurrerende navolgers met een gecompliceerd voorkomen. Het is een hybride thermisch ontwerp dat de ROG´s vermaarde heat-pipe ontwerp combineert met de extra mogelijkheid om het aan te sluiten op een waterkoelingsysteem. Door bij de ontwerpafwegingen rekening te houden met de gehele geïntegreerde oplossing, profiteert de gebruiker van buitengewone thermische verbeteringen aan North Bridge en South Bridge via een enkele verbinding. Het Fusion Block System is het meest veelzijdige, efficiënte en geavanceerde thermische systeem voor een moederbord.

  2-Phase DDR3
  Dankzij de embedded 2-Fasen DDR3 laat dit moederbord gebruikers hogere geheugenfrequenties bereiken en van betere prestaties profiteren. Vergeleken met slechts één-fase oplossingen garandeert dit moederbord langere levensduur van voedingscomponenten en hogere overklokmogelijkheden, dankzij koelere temperaturen en betere efficiency.

  COP EX
  Overklokken vol vertrouwen
  De COP EX laat overklokkers chipsetvoltages verhogen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over oververhitting. Het kan tevens worden gebruikt voor het in de gaten houden en redden van een oververhitte GPU. COP EX zorgt voor meer vrijheid en minder beperkingen, en bereikt zo maximale prestaties.


  Voltiminder LED
  Vriendelijke herinnering voor opzettelijke gekte
  Tijdens het najagen van extreme prestaties zijn over-voltage aanpassingen van kritiek belang, maar tevens riskant. De als de "rode zone" van een toerenteller werkende Voltiminder LED toont de voltagestatus voor CPU, NB, SB en Geheugen op een intuïtieve, kleurgecodeerde manier. De Voltiminder LED maakt snelle voltagecontrole mogelijk voor overklokkers.


  Loadline Calibratie
  Stabiele en optimale voeding voor handhaafbaar overklokken CPU
  Het handhaven van voldoende voltageondersteuning voor de CPU is van kritiek belang tijdens het overklokken. Loadline Calibratie garandeert stabiel en optimaal CPU-voltage tijdens zware belasting. Dit helpt overklokkers de ultieme overklokmogelijkheden en benchmark scores van het moederbord te behalen
  .

  CPU Level Up
  Verdien geld met een ROG-moederbord. Ooit gewenst dat u een expansievere CPU had? Upgrade uw CPU zonder extra kosten met ROG´s CPU Level Up! Kies eenvoudigweg de processor waar u naar wilde overklokken, en het moederbord doet de rest zodat u ogenblikkelijk kunt profiteren van die prestaties. Overklokken was nog nooit zo eenvoudig als dit
  Frequency LED
  Maak indruk met je Overklokvaardigheden
  Bang dat niemand weet dat je je systeem maximaal hebt overklokt? Laat het moederbord voor je spreken! De on-board Frequency LED licht op wanneer je systeem in extreme overklok of normale stand is – zodat jij indruk kunt maken met je overklokvaardigheden.

  Extreme Tweaker
  Eén-stops werkplaats voor tuning prestaties
  Extreme Tweaker is de één-stops werkplaats voor het op optimale prestaties afstemmen van uw systeem. Of u nu op zoek bent naar frequentieaanpassing, over-voltage opties, of geheugen timing instellingen, alles is aanwezig!

  Stack Cool 2

  Effectieve en geluidloze warmteafvoer

  Stack Cool 2 is een ventilatorloze en geluidloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het draagt door kritieke componenten gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer.


  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen

  Geluid met Helderheid

  SupremeFX II

  Luister met Absolute HD
  SupremeFX II levert gamers van de ROG een uitstekende High-Definition audioervaring. De SupremeFX II is voorzien van unieke audio-innovaties zodat gamers tijdens het spelen vijanden kunnen horen aankomen in 3D-omgevingen. SupremeFX II biedt gamers tevens een speciaal hulpmiddel om menselijke stemmen in spellen te benadrukken, en helpt zo dialogen duidelijker en beter verstaanbaar te maken.


  Unieke Kenmerken

  ASUS EPU (Energy Processing Unit)

  Nieuwe Generatie Automatisch Energiebesparende Chip
  De ASUS EPU maakt gebruik van innovatieve technologie voor het digitaal monitoren en afstemmen van de CPU-voeding met verbeterde VR response bij zware of lichte belasting. Het biedt automatisch voeding voor hogere prestaties of verbetert de efficiency met 7% wanneer de PC applicaties op lage intensiteit draait. In samenwerking met AI Gear 3, kan dit u helpen de best mogelijke voedingsefficiency te behalen, alsmede energiebesparingen tot 58,6% die bijdragen aan een beter milieu.


  EL I/O

  Aansluiten in het donker
  Gebruikers verlangen tegenwoordig meer dan alleen goede prestaties - ze vragen om hartverwarmende diensten zoals gebruiksvriendelijke functies. Het moederbord is voorzien van EL I/O, een indrukwekkend ontwerp dat het gemak verhoogt tijdens het aansluiten van apparaten op de achterzijde I/O. De coole EL verlicht het I/O-paneel onder uw bureau, in het donker, of tijdens een LAN Party. Nooit meer apparaten in de verkeerde connectoren duwen wanneer u in het donker zit!

  LCD Poster
  Debuggen met vertaling
  Wanneer een systeemstoring optreedt, detecteert het LCD Notice Board automatisch een apparaatdefect en post fysieke systeemfouten op het LCD tijdens POST. U hoeft geen "wartaal” meer te lezen om het probleem te vinden.

  On-board Schakelaar
  Geen pinnen meer kortsluiten of jumpers verplaatsen
  Met een eenvoudige klik tijdens het overklokken, laat deze exclusieve on-board schakelaar gamers moeiteloos prestaties afstemmen zonder pinnen te hoeven kortsluiten of jumpers te verplaatsen!
  Q-Fan Plus
  Geoptimaliseerde stilte en koeling voor meer apparaten
  De Q-Fan functie detecteert automatisch de temperatuur en past de ventilatorsnelheid op basis hiervan aan om stille en efficiënte koeling te bereiken. Bij Q-Fan Plus wordt een speciale temperatuursensorkabel meegeleverd om de temperatuur op elk apparaat te detecteren. Indien gebruikt met optionele ventilatoren, kunt u de Q-Fan functie activeren op maximaal 3 extra apparaten naar keuze!

  ASUS Q-Connector
  Sluit sneller en nauwkeuriger aan
  De Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.  EZ Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken


  MyLogo3
  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  ASUS MyLogo 3 is de nieuwe in het moederbord aanwezige functie waarmee u uw systeem personaliseert en stijl toevoegt via aan te passen en geanimeerde opstartlogo’s


  Meegeleverde Software


  3D Game: S.T.A.L.K.E.R
  S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl is één van de meest naar uitgekeken 3D FPS-spellen die dit jaar zijn uitgebracht. Met bijzonder realistische graphics en gameplay physics, zullen gamers tot hun uiterste grenzen moeten gaan als ze worden ´getransporteerd´ naar een omgeving die levensechte scènes uit Chernobyl schetst.

  3DMark® 06 Advanced Edition
  De Gamers´ Benchmark 3DMark is de populairste en meest gezaghebbende

  3D benchmark applicatie die wereldwijd door professionals wordt gebruikt. 3DMark06 is de nieuwste versie in de populaire 3DMark-serie, inclusief geavanceerde SM2.0 en HDR/SM3.0 Shader graphics testen en nu ook inclusief single, multiple core en multiple processor CPU-testen als onderdeel van de 3DMark-score! De nauwkeurige diagnostische tool voor prestaties en beeldkwaliteit, ontworpen voor DirectX®9.0c, levert u alle benodigde informatie om alle concurrenten schrik aan te jagen


  Kaspersky® Anti-Virus
  De beste bescherming tegen virussen en spyware
  Kaspersky® Anti-Virus Personal biedt eersteklas antivirus bescherming voor individuele gebruikers en thuiskantoren. Het product is gebaseerd op geavanceerde antivirustechnologieën en bevat de Kaspersky® Anti-Virus engine, vermaard om zijn detectiewaarden die tot de beste van de industrie behoren.  Interface Kenmerken

  SATA on the Go

  Dit moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten

  Dual RAID
  De South Bridge is uitgevoerd met zes Seriële ATA-connectoren met hoogwaardige RAID-functies in RAID 0, 1, 5, 0+1 en JBOD. De Silicon Image 3132-controller biedt nog eens twee externe Seriële ATA-connectoren voor RAID 0, 1 en JBOD-functies. Dit moederbord is de ideale oplossing voor het verbeteren van uw harddiskprestaties en voor gegevens back-upbescherming zonder de kosten van uitbreidingskaarten.

  Dual Gigabit LAN
  Het geïntegreerde dubbele Gigabit LAN-ontwerp laat een PC dienst doen als netwerk gateway voor het beheer van gegevensverkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Deze mogelijkheid garandeert snelle gegevensoverdracht van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer


  Hoge-Kwaliteit Condensatoren & RoHS

  Gebruikt Uitsluitend 100% Hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensatoren!

  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.