MAXIMUS FORMULA (SPECIAL EDITION)

  MAXIMUS FORMULA (SPECIAL EDITION)

  Beperkt Aantal
  Uitstekende Ervaring voor Ultieme Gaming/Overklok Moederbord

  - Intel® Quad-core CPU Gereed
  - Ondersteunt Intel® volgende-generatie 45nm Multi-core CPU
  - Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
  - Intel® X38/ICH9R
  - Dual-channel DDR2 1200*/1066 MHz Ondersteuning
  - Fusion Block System
  - Extreme Tweaker
  - SupremeFX II 8-CH Audio
  - CPU Level Up
  - Voltiminder LED
  - LCD Poster
  - ASUS EPU (Energy Processing Unit)
  - 2-Phase DDR2
  - COP EX
  Product Image
  Uitstekende Ervaring voor Ultieme Gaming/Overklok Moederbord

  De Republic of Gamers bestaat uitsluitend uit het beste van het beste. Wij bieden de beste hardwaretechniek, de snelste prestaties, de meest innovatieve ideeën, en we nodigen de beste gamers uit om deel te nemen. In de Republic of Gamers is genade iets voor zwakkelingen, en is opscheppen alles. Wij geloven in het maken van statements en blinken uit in competities. Als jouw karakter bij deze trekjes past, wordt dan lid van onze eliteclub en laat je aanwezigheid voelen in de Republic of Gamers.

  ASUS ROG Motherboard - The Battle


  CPU Kenmerken

  LGA775 Intel® 45nm Processor Gereed

  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel 45nm CPU die nieuwe microarchitectuur eigenschappen introduceert voor betere prestaties op een bepaalde frequentie, tot 50% grotere L2-caches, en uitgebreide energiebeheermogelijkheden voor nieuwe energie-efficiëntie niveaus.

  LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 -processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intel® volgende-generatie 45nm Multi-Core CPU’s. Met nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2-processor een van de krachtigste en energiezuinige CPU’s ter wereld.

  Intel® X38 Chipset
  De Intel® X38 Express Chipset is de nieuwste chipset ontwikkeld voor ondersteuning van de volgende-generatie 45nm CPU’s in het high-end desktop en werkstation platform; en tot 8GB dual-channel DDR3 1066/800 MHz of DDR2 800/667 MHz geheugenarchitectuur. Het ondersteunt tevens 1333/1066/800 FSB (Front Side Bus), volledige dubbele PCI Express x16 graphics en multi-core CPU’s.

  PCIe 2.0
  Dubbele Snelheid; Dubbele Bandbreedte
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

  Grafische Technologie


  ATI CrossFire™ Technologie

  ATI’s CrossFire verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFire schiet in de roos via de hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen waar u om vraagt. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met uw geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via een in real-time 3D-gerenderde preview binnen ATI´s Catalyst™ Control Center en bestuur zo uw CrossFire-systeem.

  Geheugen Kenmerken

  Native DDR2 1066 Ondersteuning

  Om topprestaties te realiseren, hebben ASUS-technici met succes het ware potentieel van DDR2-geheugen ontsloten. In DDR2 1066-modus biedt ASUS´ exclusieve technologie de optie van FSB 1333 – wat fantastische prestaties biedt voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.
  Dual-Channel DDR2 800
  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  Prestaties met Betrouwbaarheid


  Fusion Block System

  H2O gereed: De volgende stap in thermische oplossingen.
  Het Fusion Block System is een efficiëntere thermische oplossing in vergelijking met concurrerende navolgers met een gecompliceerd voorkomen. Het is een hybride thermisch ontwerp dat de ROG´s vermaarde heat-pipe ontwerp combineert met de extra mogelijkheid om het aan te sluiten op een waterkoelingsysteem. Door bij de ontwerpafwegingen rekening te houden met de gehele geïntegreerde oplossing, profiteert de gebruiker van buitengewone thermische verbeteringen aan North Bridge en South Bridge via een enkele verbinding. Het Fusion Block System is het meest veelzijdige, efficiënte en geavanceerde thermische systeem voor een moederbord.

  Overklokken met Betrouwbaarheid

  CPU Level Up
  Een Simpele klik voor een Instant upgrade
  Ooit gewenst dat u een expansievere CPU had? Upgrade uw CPU zonder extra kosten met ROG´s CPU Level Up! Kies eenvoudigweg de processor waar u naar wilde overklokken, en het moederbord doet de rest!
  Zie de nieuwe CPU-snelheid en profiteer ogenblikkelijk van die prestaties. Overklokken was nog nooit zo eenvoudig als dit.

  2-Phase DDR2
  Speciale voeding geheugen ontsluit ware geheugencapaciteit!
  Dankzij de embedded 2-Fasen DDR2 laat dit moederbord gebruikers hogere geheugenfrequenties bereiken en van betere prestaties profiteren. Vergeleken met één-fase oplossingen garandeert dit moederbord langere levensduur van voedingscomponenten en hogere overklokmogelijkheden, dankzij koelere temperaturen en betere efficiency.

  COP EX
  Overklokken vol vertrouwen
  De COP EX laat overklokkers chipsetvoltages verhogen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over oververhitting. Het kan tevens worden gebruikt voor het in de gaten houden en redden van een oververhitte GPU. COP EX zorgt voor meer vrijheid en minder beperkingen, en bereikt zo maximale prestaties.


  Voltiminder LED
  Vriendelijke herinnering voor opzettelijke gekte
  Tijdens het najagen van extreme prestaties zijn over-voltage aanpassingen van kritiek belang, maar tevens riskant. De als de "rode zone" van een toerenteller werkende Voltiminder LED toont de voltagestatus voor CPU, NB, SB en Geheugen op een intuïtieve, kleurgecodeerde manier. De Voltiminder LED maakt snelle voltagecontrole mogelijk voor overklokkers.


  Loadline Calibratie
  Stabiele en optimale voeding voor handhaafbaar overklokken CPU
  Het handhaven van voldoende voltageondersteuning voor de CPU is van kritiek belang tijdens het overklokken. Loadline Calibratie garandeert stabiel en optimaal CPU-voltage tijdens zware belasting. Dit helpt overklokkers de ultieme overklokmogelijkheden en benchmark scores van het moederbord te behalen.

  Extreme Tweaker
  Eén-stops werkplaats voor tuning prestaties
  Extreme Tweaker is de één-stops werkplaats voor het op optimale prestaties afstemmen van uw systeem. Of u nu op zoek bent naar frequentieaanpassing, over-voltage opties, of geheugen timing instellingen, alles is aanwezig!


  ASUS EPU
  Maakt Meest Energie-efficiënte Moederbord ter Wereld Mogelijk
  De ASUS EPU maakt gebruik van innovatieve technologie voor het digitaal monitoren en afstemmen van de CPU-voeding met verbeterde VR response bij zware of lichte belasting. Het biedt automatisch voeding voor hogere prestaties of verbetert de efficiency met 7% wanneer de PC applicaties op lage intensiteit draait. In samenwerking met AI Gear 3, kan dit u helpen de best mogelijke voedingsefficiency te behalen, alsmede energiebesparingen tot 58,6% die bijdragen aan een beter milieu.

  Geluid met Helderheid


  SupremeFX II
  Luister met Absolute HD
  SupremeFX II levert gamers van de ROG een uitstekende High-Definition audioervaring. De SupremeFX II is voorzien van unieke audio-innovaties zodat gamers tijdens het spelen vijanden kunnen horen aankomen in 3D-omgevingen. SupremeFX II biedt gamers tevens een speciaal hulpmiddel om menselijke stemmen in spellen te benadrukken, en helpt zo dialogen duidelijker en beter verstaanbaar te maken  Noise Filter
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen
  .

  Unieke ROG Kenmerken

  External LCD Poster

  Debuggen en systeemproblemen aflezen met een nieuw extern uiterlijk!
  De nieuwe LCD Poster post thans kritieke POST-informatie via een bijzonder vriendelijk en flexibel extern scherm. Wanneer een systeemstoring optreedt, detecteert de LCD Poster automatisch een apparaatdefect en vertaalt de fouten op het LCD tijdens POST. In tegenstelling tot bij andere concurrerende 2-cijferige displays, hoeven gebruikers geen "wartaal" te lezen om te ontdekken wat er mis is.  Onboard Schakelaar
  Geen pinnen meer kortsluiten of jumpers verplaatsen
  Met een eenvoudige klik tijdens het overklokken, laat deze exclusieve on-board schakelaar gamers moeiteloos prestaties afstemmen zonder pinnen te hoeven kortsluiten of jumpers te verplaatsen!
  !
  ASUS Q-Connector
  Sluit sneller en nauwkeuriger aan
  De Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.  Meegeleverde Software


  3D Game: S.T.A.L.K.E.R.
  S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl is één van de meest naar uitgekeken 3D FPS-spellen die dit jaar zijn uitgebracht. Met bijzonder realistische graphics en gameplay physics, zullen gamers tot hun uiterste grenzen moeten gaan als ze worden ´getransporteerd´ naar een omgeving die levensechte scènes uit Chernobyl schetst.

  3DMark® 06 Advanced Edition
  De Gamers´ Benchmark 3DMark is de populairste en meest gezaghebbende 3D benchmark applicatie die wereldwijd door professionals wordt gebruikt. 3DMark06 is de nieuwste versie in de populaire 3DMark-serie, inclusief geavanceerde SM2.0 en HDR/SM3.0 Shader graphics testen en nu ook inclusief single, multiple core en multiple processor CPU-testen als onderdeel van de 3DMark-score! De nauwkeurige diagnostische tool voor prestaties en beeldkwaliteit, ontworpen voor DirectX®9.0c, levert u alle benodigde informatie om alle concurrenten schrik aan te jagen1.

  Kaspersky® Anti-Virus
  De beste bescherming tegen virussen en spyware
  Kaspersky® Anti-Virus Personal biedt eersteklas antivirus bescherming voor individuele gebruikers en thuiskantoren. Het product is gebaseerd op geavanceerde antivirustechnologieën en bevat de Kaspersky® Anti-Virus engine, vermaard om zijn detectiewaarden die tot de beste van de industrie behoren.


  Unieke ASUS Kenmerken


  AI NOS™

  Verbeter prestaties wanneer u dit het meest nodig hebt!
  Applicaties zoals 3D-spellen en videobewerking vergen een enorme hoeveelheid systeembronnen.

  Injecteer wat extra "brandstof" in uw CPU! De gepatenteerde AI NOS™ (Non-delay Overclocking System) technologie detecteert op intelligente wijze de systeembelasting en verbetert automatisch de prestaties voor de meest veeleisende taken. In tegenstelling tot andere dynamische overkloktechnieken reageert AI NOS™ veel sneller en bevredigt zo uw oneindige behoefte aan snelheid
  .

  ASUS O.C. Profile
  Gemakkelijk meerdere BIOS-instellingen opslaan of laden
  Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren  EZ Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.
  MyLogo3
  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  ASUS MyLogo 3 is de nieuwe in het moederbord aanwezige functie waarmee u uw systeem personaliseert en stijl toevoegt via aan te passen en geanimeerde opstartlogo’s.


  Stack Cool 2

  Effectieve en geluidloze warmteafvoer

  Stack Cool 2 is een ventilatorloze en geluidloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het draagt door kritieke componenten gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer.


  Dual Gigabit LAN
  Het geïntegreerde dubbele Gigabit LAN-ontwerp laat een PC dienst doen als netwerk gateway voor het beheer van gegevensverkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Deze mogelijkheid garandeert snelle gegevensoverdracht van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie.

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer

  Hoge-Kwaliteit Condensatoren & RoHS

  Gebruikt Uitsluitend 100% Hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensatoren!

  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.