MAXIMUS II FORMULA

  MAXIMUS II FORMULA

  Het exclusieve op gamers gerichte moederbord

 • Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Quad / Core™2 Duo Ready
 • Ondersteuning Intel volgende-generatie 45nm Multi-Core CPU
 • Intel® P45/ICH10R
 • Dual-channel DDR2 1200/1066/800/667 ondersteuning
 • SupremeFX X-Fi 8-CH Audio
 • CPU Level Up
 • Pin Fin Thermal Module
 • Speeding HDD
 • VRD11.1 CPU support (backward support VRD10.X CPU)
  Product Image

  ASUS ROG Moederbord - The Battle


  CPU Kenmerken
  Intel® P45 Chipset
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Quad-core processoren in LGA775-uitvoering. Is dankzij 1600/1333MHz FSB uitstekend geschikt voor multi-tasking, multimedia en spelliefhebbers. De Intel® Quad-core is een van de krachtigste CPU’s ter wereld.

  LGA775 Intel® Core™2 Extreme/Core™2 Quad/Core™2 Duo Processor Gereed
  Het moederbord ondersteunt DDR2-geheugen, dat vanwege de gegevensoverdrachtsnelheden van 1200/1066/800/667MHz geschikt is om te voldoen aan de hogere bandbreedtebenodigdheden van het nieuwste besturingssysteem, 3D graphics, multimedia en Internetapplicaties. De dual-channel DDR2-architectuur verdubbelt de bandbreedte van uw systeemgeheugen om de systeemprestaties te verbeteren, en rekent zo met piek bandbreedtes tot 19,2 GB/s af met knelpunten.
  PCIe 2.0
  Dubbele Snelheid; Dubbele Bandbreedte
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.
  Geheugen Kenmerken
  Dual-Channel DDR2

  Om topprestaties te realiseren, hebben ASUS-technici met succes het ware potentieel van DDR2-geheugen ontsloten. In DDR3 1333-modus biedt ASUS´ exclusieve technologie de keus van FSB 1333 - en levert zo fantastische prestaties voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  .

  Grafische Technologie

  ATI CrossFireX Technologie
  ATI’s CrossFireX verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFire schiet in de roos via de hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen waar u om vraagt. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met uw geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via een in real-time 3D-gerenderde preview binnen ATI´s Catalyst™ Control Center en bestuur zo uw CrossFire-systeem.

  Prestaties met Betrouwbaarheid

  CPU Level Up
  Een Simpele klik voor een Instant upgrade
  Ooit gewenst dat u een expansievere CPU had? Upgrade uw CPU zonder extra kosten met ROG´s CPU Level Up! Kies eenvoudigweg de processor waar u naar wilde overklokken, en het moederbord doet de rest!
  Zie de nieuwe CPU-snelheid en profiteer ogenblikkelijk van die prestaties. Overklokken was nog nooit zo eenvoudig als dit.

  Speeding HDD
  Speeding HDD laat gamers bijna tweemaal zo hoge prestaties beleven qua harddisk gegevenstoegang, zonder gecompliceerde instellingsprocedures! Nooit meer wachten tot het spel geladen is, en veel sneller in actie komen!!

  Extreme Engine
  De Extreme Engine voorziet het moederbord van opgevoerde prestaties en stabiliteit, zelfs tijdens de meest extreme overklokpogingen. ASUS Extreme Engine balanceert de behoefte aan voltage en de wens voor oersolide prestaties, en komt zo tot de ultieme gebruikerservaring.

  Pin-Fin Thermische Module
  Nieuwe Generatie Warmteafvoer Ontwerp: Tijd om af te Koelen
  Vergeleken met traditionele stacked-fin heatpipe-oplossingen leidt het nieuwe generatie pin-fin thermische ontwerp tot betere thermische prestaties, die het “warmte-uitwisseling” oppervlakgebied vergroten en het "Boundary-layer" fenomeen doorbreken voor een effectieve luchtstroom. De Pin-Fin Thermische Module is het meest efficiënte thermische systeem voor op het moederbord.

  BIOS Flashback
  Flashback doet dienst als een soort SaveGame-functie voor BIOS-beheer. Keer terug naar elke andere BIOS-versie die je wilt!

  Extreme Tweaker
  Eén-stops werkplaats voor tuning prestaties
  Extreme Tweaker is de één-stops werkplaats voor het afstemmen van uw systeem voor optimale prestaties. Of u nu op zoek bent naar frequentieaanpassing, over-voltage opties, of geheugen timing instellingen, alles is aanwezig!  Voltiminder LED
  Vriendelijke herinnering voor opzettelijke gekte
  Tijdens het najagen van extreme prestaties zijn over-voltage aanpassingen van kritiek belang, maar tevens riskant. De als de "rode zone" van een toerenteller werkende Voltiminder LED toont de voltagestatus voor CPU, NB, SB en Geheugen op een intuïtieve, kleurgecodeerde manier. De Voltiminder LED maakt snelle voltagecontrole mogelijk voor overklokkers.


  iROG
  De iROG activeert ROG-specifieke functies die gebruikers ten alle tijde puur op hardwareniveau volledige beschikking geven over het moederbord!

  ASUS EPU-6 Engine
  Energiebesparing op Systeemniveau
  De nieuwe ASUS EPU – ´s werelds eerste stroombesparende engine, heeft een upgrade ondergaan naar een nieuwe engine versie 6. Deze levert energiebesparing voor het totale systeem door de huidige PC-belasting te detecteren en de voeding op intelligente wijze in real-time aan te passen. Met auto-fase schakeling voor componenten (waaronder de CPU, VGA-kaart, geheugen, chipset, harde schijven en CPU koeling/systeemventilatoren), zorgt de EPU automatisch voor het meest geschikte stroomverbruik via intelligente acceleratie en overklokken – en helpt zo stroom en geld te besparen.


  COP EX
  Overklokken vol vertrouwen
  De COP EX laat overklokkers chipsetvoltages verhogen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over oververhitting. Het kan tevens worden gebruikt voor het in de gaten houden en redden van een oververhitte GPU. COP EX zorgt voor meer vrijheid en minder beperkingen, en bereikt zo maximale prestaties.


  Loadline Calibratie
  Het handhaven van voldoende voltageondersteuning voor de CPU is van kritiek belang tijdens het overklokken. Loadline Calibratie garandeert stabiel en optimaal CPU-voltage tijdens zware belasting. Dit helpt overklokkers de ultieme overklokmogelijkheden en benchmark scores van het moederbord te behalen.
  Geluid met Helderheid

  SupremeFX X-Fi
  SupremeFX X-Fi combineert het technologische kwaliteitsontwerp van SupremeFX met de geluidseffectentechnologie van Creative Labs, om gamers buitengewone spelgeluiden met absolute kwaliteit te bieden.

  EZ DIY
  LCD Poster
  Debuggen met vertaling
  De nieuwe LCD Poster post thans kritieke POST-informatie via een bijzonder vriendelijke en flexibele externe display. Wanneer een systeemstoring optreedt, detecteert de LCD Poster automatisch een apparaatdefect en vertaalt de fouten op het LCD tijdens POST. In tegenstelling tot bij andere concurrerende 2-cijferige displays, hoeven gebruikers geen "wartaal" te lezen om te ontdekken wat er mis is

  On-board Schakelaar
  Geen pinnen meer kortsluiten of jumpers verplaatsen
  Met een eenvoudige klik tijdens het overklokken, laat deze exclusieve on-board schakelaar gamers moeiteloos prestaties afstemmen zonder pinnen te hoeven kortsluiten of jumpers te verplaatsen!

  ASUS Q-Connector
  Sluit sneller en nauwkeuriger aan
  De Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.  Meegeleverde Software

  3DMark® 06 Advanced Edition
  De Gamers´ Benchmark

  3DMark is de populairste en meest gezaghebbende 3D benchmark applicatie die wereldwijd door professionals wordt gebruikt. 3DMark06 is de nieuwste versie in de populaire 3DMark-serie, inclusief geavanceerde SM2.0 en HDR/SM3.0 Shader graphics testen en nu ook inclusief single, multiple core en multiple processor CPU-testen als onderdeel van de 3DMark-score! De nauwkeurige diagnostische tool voor prestaties en beeldkwaliteit, ontworpen voor DirectX®9.0c, levert u alle benodigde informatie om alle concurrenten schrik aan te jagen.  Kaspersky® Anti-Virus
  De beste bescherming tegen virussen en spyware
  Kaspersky® Anti-Virus Personal biedt eersteklas antivirus bescherming voor individuele gebruikers en thuiskantoren. Het product is gebaseerd op geavanceerde antivirustechnologieën en bevat de Kaspersky® Anti-Virus engine, vermaard om zijn detectiewaarden die tot de beste van de industrie behoren.  Unieke ASUS Kenmerken
  Fan Xpert
  Actief Stil & Koel
  ASUS Fan Xpert laat gebruikers op intelligente wijze de ventilatorsnelheid van zowel de CPU als de behuizing aanpassen op basis van verschillende omgevingstemperaturen, veroorzaakt door verschillende klimaatomstandigheden in verschillende geografische regio´s en door systeembelasting. Ingebouwde keus uit handige profielen zorgt voor flexibele controle over ventilatorsnelheden, om een stille en koele omgeving te bereiken
  .

  ASUS O.C. Profile
  Onmiddellijk overklokken op professioneel niveau
  Overklok onmiddellijk via O.C. Profile presets. Veel eenvoudiger dan eenvoudige frequentie-instellingen, geeft dit profiel gamers uitgebreide en gedetailleerde tuningmogelijkheden qua frequentie, voltages en zelfs timings, om u overklokconfiguratie op echt professioneel niveau te geven!


  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.
  Noise Filter
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens tijdens het opnemen uit de binnenkomende audiostream
  .

  EZ Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken
  .
  MyLogo3
  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  ASUS MyLogo 3 is de nieuwe in het moederbord aanwezige functie waarmee u uw systeem personaliseert en stijl toevoegt via aan te passen en geanimeerde opstartlogo’s.


  Stack Cool 2

  Effectieve en geluidloze warmteafvoer

  Stack Cool 2 is een ventilatorloze en geluidloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het draagt door kritieke componenten gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer

  Q-Shield
  Eenvoudige en Comfortabele Installaties
  Het speciaal ontworpen ASUS Q-Shield werkt zonder de gebruikelijke "vingers" – wat installatie comfortabel en eenvoudig maakt. Dankzij betere elektrische geleiding beschermt het uw moederbord op ideale wijze tegen statische elektriciteit en schermt het af tegen Elektromagnetische Interferentie (EMI).


  Dual Gigabit LAN
  Het geïntegreerde dubbele Gigabit LAN-ontwerp laat een PC dienst doen als netwerk gateway voor het beheer van gegevensverkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Deze mogelijkheid garandeert snelle gegevensoverdracht van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie.
  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.
  SATA on the Go
  Dit moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.
  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De SupremeFX X-Fi on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.

  S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
  SupremeFX X-Fi biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax en optische S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.


  Kwaliteit & RoHS
  100% Hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde Conductieve Polymeer Condensatoren!
  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.