MAXIMUS VII IMPACT

  MAXIMUS VII IMPACT

  Krachtigste Z97 mini-ITX moederbord met volledig vermogen, afzonderlijke audio en snelste connectiviteit

  • LGA 1150 socket voor de 4e, nieuwe 4e en 5e generatie Intel® Core™ i3, i5, i7, Pentium® en Celeron® processors
  • Intel® Z97 Express-chipset met ondersteuning voor M.2 (PCI Express 3.0 x4)
  • Impact Power II - Hardcore stroomtoevoer met hoogwaardige componenten
  • Intel Ethernet + LANGuard + GameFirst III – Dit is de volgende stap in gaming-netwerken
  • SupremeFX Impact II + Sonic Radar II - Nieuwe en verbeterde audio, zonder enige concurrentie
  • mPCIe Combo IV en KeyBot - Snelle wifi en M.2-connectiviteit, plus directe toetsenbordupgrade
  • USB UEFI BIOS en Secure Erase – Bekroonde eenvoud en fabrieksverse omstandigheden voor uitmuntende prestaties
  • ROG levert meer – Een kant-en-klare gamer's toolkit
  Product Image
  • Superieure specificaties
  • Beste gaming-power
  • LAN zonder haperen
  • Geweldig geluid
  • Beste gaming-verbeteringen
  • Prachtige UEFI BIOS
  • Hoogwaardige bescherming
  • Beste tools

  MAXIMUS VII IMPACT

  • BESTE GAMING-POWER

  • NETWERKEN

  • AUDIO

  • VERBETERINGEN

  • UEFI BIOS

  • BESCHERMING

  • GAMER-SOFTWARE

  Ontworpen en getest voor de beste compatibiliteit

  Compatibiliteit van de behuizing en CPU-koeling is uiterst belangrijk voor mini-ITX gamers en liefhebbers. Daarom heeft ROG honderden tests en aanpassingen uitgevoerd om de lay-out van de Maximus VII Impact te perfectioneren en maximale compatibiliteit te garanderen met zowel mini-ITX behuizingsontwerpen als CPU-koelingen.

  Max. hoogte voldoet aan mini-ITX behuizingsstandaard
  Montageringen meegeleverd

  Montageringen meegeleverd*

  Voor gemak en de meest uitgebreide achterplaatcompatibiliteit worden bij de Maximus VII Impact vier montageringen meegeleverd.

  * Ringen zijn alleen nodig als men tijdens de installatie problemen ondervindt.

  Montageringen meegeleverd

  Nul hoogte op achterplaatoppervlak

  ROG-ontwerpers hebben de lay-out van de Maximus VII Impact zorgvuldig ontworpen om het achterplaatgedeelte van de CPU opgeruimd te houden, zodat betere ondersteuning mogelijk is.

  oplossing

  Impact Power II

  Hardcore stroomtoevoer met hoogwaardige componenten

  De volledig digitale stroomarchitectuur van de Maximus VII Impact is ontworpen met behulp van hoogwaardige componenten, om totale controle te bieden over de Fully Integrated Voltage Regulators (FIVR's) in de nieuwste Intel® processors. Dynamische snelheidsaanpassingen en uitvoerige handmatige regelingen pushen de processor en het geheugen verder dan ooit tevoren - met de hoogste stabiliteit en precisie!

  netwerken

  Intel® Ethernet. LANGuard. GameFirst III

  Dit is het volgende niveau in gaming-netwerken. Dit is ROG.

  Intel® Ethernet

  Meer doorvoer, lager CPU-gebruik en geweldige gaming-ervaringen!

  De Maximus VII Impact is voorzien van de allernieuwste Intel® Ethernet, voor snellere, meer vloeiende gaming - altijd. Intels LAN biedt twee grote voordelen: het vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer. Dit vermindert de processorbelasting aanzienlijk, zodat er meer vermogen overblijft voor het spel en de gameplay!

  ASUS-technici gebruikten IxChariot, een onafhankelijke tool om netwerken te beoordelen. Hiermee bepaalden ze hoeveel sneller Intel Gigabit Ethernet omgaat met de kleinere (onder 256 bytes) UDP-datapakketten die essentieel zijn voor vlot reagerende games. De resultaten zijn binnen - en met de Maximus VII Impact stromen game-datapakketten tot twee keer (2x) zo snel als bij concurrerende gaming LAN-technologieën!

  LANGuard - RJ45 opnieuw uitgevonden!

  Opgevoerde doorvoer. Beste piekbescherming.

  ROG heeft de LAN-poort opnieuw uitgevonden. Geavanceerde signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, op het oppervlak gemonteerde condensators verbeteren de doorvoer, terwijl overspanningsbeveiligde en elektrostatisch beschermde onderdelen (ESD Guards) het moederbord beschermen tegen bllikseminslag en statische elektriciteit!

  GameFirst III

  Netwerk-optimalisatiesoftware voor gameplay zonder haperingen!

  Exclusieve GameFirst III is uitgebreid met nog meer functies die gamers helpen, plus een nog intuïtievere interface! GameFirst III helpt de hoogste prioriteit toe te kennen aan spelpakketten en meer bandbreedte toe te wijzen aan het spel, en waarborgt zo de beste online gaming-ervaring.

  >

  Kies uit een vooraf ingestelde modus die past bij de activiteit - Optimization, Game, Media Streaming of File Sharing. De bandbreedte is te regelen tot op het niveau van individuele toepassingen, met vijf prioriteitsniveaus (hoogst, hoger, normaal, lager, laagst). Er is zelfs een mogelijkheid om specifiek verkeer te blokkeren. GameFirst III heeft zelfs een ingebouwde Network Monitor tool, om toezicht te houden op het netwerkverkeer en de snelheid van de verbinding te controleren, om te zien of de bandbreedte aanwezig is waarvoor wordt betaald!

  audio

  SupremeFX Impact II, Sonic Studio & Sonic Radar II

  Perfecte audio biedt extra mogelijkheden

  SupremeFX Impact II

  Voegt opvallende audio toe

  ROG kent het belang van perfecte audio - haarzuivere effecten en soundtracks met een volledig bereik maken een spel pas echt af. Deze toewijding aan de beste audio wordt toegepast op al onze Maximus VII-moederborden, inclusief mini-ATX en micro-ATX (mATX) modellen. Baanbrekende isolatietechnologieën minimaliseren elektromagnetische interferentie (EMI) en uitzonderlijk hoogwaardige componenten leveren best-in-class audio. De originele SupremeFX Impact werd geprezen door zowel onze klanten als de media - De SupremeFX Impact II maakt gebruik van nog betere componenten en bijzonder slimme software-innovaties, voor onvergelijkbare gaming en multimedia-ervaringen!

  A Sonic SoundStage - Op hardwareniveau schakelen tussen audioprofielen

  Pas in real-time de beste instellingen toe voor favoriete spelgenres, op elk besturingssysteem, via de on-board Sonic SoundStage-knop. De debug LED toont de modus - FPS (01), racen (02), vechten (03) of sport (04).*

  BMinimaliseer EMI (elektromagnetische interferentie)

  Fysieke isolatie van analoge en digitale componenten vermindert elektromagnetische interface (EMI) tot een minimum.

  CSonic SenseAmp - Versterk de headset!

  Sonic SenseAmp is een ROG-uitvinding die de impedantie van de hoofdtelefoon detecteert (onder 65/65, 150/150 ohm of hoger) en de ingebouwde versterker automatisch aanpast, zodat je direct de perfecte luisterervaring hebt!

  DELNA® condensators - Buitengewoon warm en natuurlijk geluid

  Hoogwaardige ELNA® audiocondensators van Japanse makelij

  * Sonic SenseAmp en Sonic SoundStage ondersteunen alleen analoge audio frontpaneel (AAFP) verbindingen

  Sonic Studio - Briljant virtueel geluid met één klik!

  Sonic Studio is een gloednieuwe audio-tuning suite die voor een audiotraktatie zorgt. Gebruik de één-klik Virtual Surround-functie voor 7.1-kanalen, zelfs via een stereo (2.0-kanaals) headset. Het biedt nog eens vijf uitmuntende audioregelingen, waaronder Reverb (galm), Bass Boost, Equalizer, Voice Clarity en Smart EQ - zodat alles wat je hoort simpelweg fantastisch klinkt!

  Ervaar virtueel 7.1-kanaals surround sound via een 2.0-kanaals headset! Past zich dynamisch aan om diepe, warme bassen en haarzuivere zang te bieden. Versterkt de baseffecten. Keus uit vijf omgevingsruimtes voor galmeffecten. Pas gedetailleerde instellingen aan eigen voorkeuren aan. Sonic Studio uitgeschakeld.
  Filtert menselijk stemgeluid voor duidelijkere dialogen/audiocommunicatie en zang. Sonic Studio uitgeschakeld.

  Perfect Voice - Eenvoudige en effectieve ruisreductie

  Perfect Voice verwijdert omgevingsgeluid met één klik, voor kristalheldere in-game chats

  Normaliseert de microfoonvolumes, voor stabiele opnameconsistentie

  Minimaliseert omgevingsgeluid tijdens gesprekken (d.w.z. pauzes en periodes van stilte)

  Spectral-subtraction algoritme analyseert en berekent omgevingsgeluid

  Sonic Radar II

  Scan, detecteer en domineer!

  Het speciaal voor first-person shooters (FPS) ontwikkelde Sonic Radar II toont een slinkse overlay die precies laat zien waar tegenstanders en teamgenoten mee bezig zijn. Zie de precieze richting en de oorsprong van in-game geluiden zoals geweerschoten, voetstappen en uitroepen, en oefen vaardigheden om vijanden op te sporen - terwijl de exclusieve Audio Enhancement het in-game geluid verder verbetert, voor een superieur gehoorbewustzijn. Het gloednieuwe Sonic Radar II omvat een opnieuw ontworpen bedieningspaneel met aan te passen gameslijst!


  verbeteringen

  mPCIe Combo IV en KeyBot

  Snelle wifi en M.2-connectiviteit, plus directe toetsenbordupgrade

  mPCIe Combo IV met 802.11ac/Bluetooth

  Op volle snelheid met M.2 x4

  De bijgewerkte mPCIe Combo IV + 802.11ac/Bluetooth 4.0 module van de Maximus VII Impact levert de nieuwste connectiviteit, met mini PCI Express (mPCIe) aan de ene kant en PCI Express 3.0 x4 M.2 socket op de andere, voor overdrachtssnelheden direct van de processor tot 32Gbit/s — dat is meer dan zes keer (6X) sneller dan traditionele PCI Express 2.0 M.2 oplossingen!

  A PCI Express 3.0 x4 M.2-slot: ondersteunt socket 3, 2242/2260/2280/22110 - type ('M'-keyed) apparaten

  B Vooraf uitgerust met een dual-band 2.4GHz/5GHz 802.11ac wifi/Bluetooth v4.0 mPCIe-kaart

  KeyBot

  Directe upgrade voor het toetsenbord!

  Zin in een gratis toetsenbordupgrade? Dat is wat KeyBot geeft - direct. Sluit een bestaand toetsenbord gewoon aan op de speciale USB-aansluiting om de exclusieve KeyBot-microprocessor op de Maximus VII Impact te activeren. Gebruik het gebruiksvriendelijke hulpprogramma om macro's toe te wijzen aan functietoetsen F1-F10 om elke toepassing met één druk op de knop te starten of de weergave van multimedia te regelen - of sla tot 15 combinaties per toets op!

  Macrotoetsen Programmeer maximaal 15 opeenvolgende toetsenbordcombinaties

  Functietoetsen Toe te wijzen aan dagelijkse functies, zoals e-mail, browsen of multimediafuncties.

  Snelkoppeling Wijs een toepassing of map aan om te starten.

  KeyBot is zelfs te gebruiken om de pc te wekken en te laten opstarten in een specifieke modus.

  CPU Level Up

  Directe snelheidswinst voor het systeem.

  XMP

  Activeer extreme geheugenprofielen (Extreme Memory Profiles, XMP).

  Direct naar UEFI BIOS

  Eén tik om het UEFI BIOS te openen.

  UEFI BIOS

  UEFI BIOS en Secure Erase.

  Bekroonde eenvoud en fabrieksverse omstandigheden voor uitmuntende prestaties.

  Bekroonde UEFI BIOS

  Wereldwijd in media geprezen als meest intuïtieve UEFI BIOS!

  De meest soepele muisbediende grafische UEFI BIOS is bijgewerkt om snellere installatie en gemakkelijkere functies te leveren in een nog aantrekkelijker ontwerp, voor betere overklok- en zelfbouwervaringen. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.

  EZ-modus

  Ventilatorprofiel:
  Gedetailleerde ventilatorinformatie CPU en behuizing, voor onmiddellijke koeling!

  SATA-informatie:
  Geeft details weer over elke SATA-poort, voor gemakkelijke herkenning van apparaten!

  Snelle klokaanpassing:
  Gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen!


  EZ XMP:
  Verbeter DRAM-prestaties met één klik!

  Advanced (Geavanceerd)

  Shortcut (Snelkoppeling):
  Klik met de rechtermuisknop om snelkoppelingen naar veelgebruikte instellingen te creëren, of druk op F4 om de lijst te beheren!

  Quick Notes (Snelle Notities):
  Maak notities en leg BIOS-gerelateerde ideeën snel en gemakkelijk vast!

  Last Modified (Laatst Aangepast) Log:
  Bijhouden laatste wijziging en favoriete profielen opslaan op een USB-stick!

  SATA Port Renaming (SATA-poort Hernoemen):
  Hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie!

  BESCHERMING

  Terwijl gebruikers zichzelf beschermen in de game, beschermt de Maximus VII Impact alles in de echte wereld.

  Gamer's Guardian

  Allround bescherming biedt de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid

  Q-Shield met zwarte nikkellaag

  0 pijn!
  Beschermt handen tegen wondjes en sneetjes!

  Q-Slot

  1 klem
  om de videokaart te verwisselen of vast te zetten!

  Q-DIMM

  1-zijdige
  clips maken het hanteren van geheugenmodules een fluitje van een cent - supersimpel en superveilig!

  DRAM Overstroombeveiliging

  1 extra
  zelfherstellende zekering beschermt aansluitpoorten en DRAM tegen overstroom en schade door kortsluiting!

  ESD Guards

  2x zo grote
  elektrostatische bescherming als standaard. ESD Guards schermen de PS2, USB, audio en LAN-poorten af!

  RVS I/O aan achterkant

  3x langere
  levensduur dan gewone panelen!

  10K zwart metallic condensators

  20% hogere
  temperatuurbestendigheid

  5x langere
  levensduur dan generieke condensators!

  ROG LEVERT MEER

  Een kant-en-klare gamers toolkit.

  ROG RAMDisk en een keur aan geweldige hulpmiddelen om elke gamingsessie een succes te maken.

  RAMDisk

  Dynamische ontgrendeling van het RAM-geheugen - 20x sneller dan SSD!

  Met RAMDisk is het systeemgeheugen te veranderen in supersnelle tijdelijke opslag. Plaats grote bestanden, zoals spelwerelden, in RAMDisk en kijk hoe snel alles wordt geladen - nooit meer wachten om te kunnen spelen! De verbeterde 2014-editie van RAMDisk wijst geheugen dynamisch toe, zodat ongebruikte RAM wordt vrijgegeven aan het systeem wanneer dat nodig is. Als extra bonus profiteren gebruikers zelfs van bescherming van hun SSD-schijven, omdat RAMDisk het overmatige lezen en schrijven vermindert dat de levensduur kan verminderen! Last but not least, dient de knooppuntfunctie voor snelle verbindingen tussen bestanden en RAM-opslag. Alle bestanden worden automatisch opgeslagen en teruggezet naar hun specifieke locaties op harde schijven zodra de pc wordt uitgeschakeld, en gaan vervolgens weer terug naar het RAM als de pc weer wordt aangezet.

  • AI Suite 3
   Alles-in-één intuïtief bedieningspaneel

  • ROG CPU-Z
   ROG-thema CPU-Z toont belangrijke systeeminformatie

  • Mem TweakIt
   Dynamische timing-bewaking, DRAM efficiencymeter

  • USB UEFI BIOS Flashback
   Ververs het BIOS in een oogwenk, zelfs als het systeem is uitgeschakeld

  • Kaspersky® Anti-Virus (1 jaar)
   De beste bescherming tegen virussen en spyware

  • DAEMON Tools Pro Standard (1 jaar)
   De toonaangevende tool voor optische en virtuele schijven

  • ASUS WebStorage
   Gratis cloudopslag

  • ASUS HomeCloud
   Toegang tot de pc, multimedia streamen en cloudopslag beheren - altijd en overal!

  COMPATIBEL MET
  OC PANEL & FRONT BASE

  Alle ROG Maximus VII (Z97) moederborden zijn compatibel met OC Panel en Front Base, voor superieure afstemming van de prestaties en systeemtoezicht. Om verzekerd te zijn van volledige OC Panel en Front Base functionaliteit, zijn de nieuwste firmware-updates voor OC Panel en de nieuwste software-updates voor Front Base noodzakelijk. De nieuwste versies kunnen worden gedownload via de betreffende productwebsites.

  Direct upgraden naar ultieme 10Gb/s snelheid met USB 3.1-kaart

  ASUS brengt 's werelds eerste USB 3.1-kaart, perfect afgestemd op dit moederbord.
  - 10Gb / s gegevensoverdrachtssnelheden - twee keer zo snel als USB 3.0
  - Keuze van de USB 3.1-aansluitingen:
  1. Populair, achterwaarts compatibel Type-A
  2. Nieuwe, toekomstbestendige omkeerbare type-C
  - Past in elk PCIe x4-, x8-, x16-slot
  - Zelfs snellere USB 3.1 overdrachten met de meegeleverde ASUS USB 3.1
  Boost hulpprogramma
  * Vereist zowel BIOS als driver update