P5E-VM HDMI

  P5E-VM HDMI

  Geniet van Full HD 1080p Multimedia Thuisbios Entertainment

  - Ondersteuning Intel® volgende-generatie 45nm Multi-core CPU
  - Intel LGA775-platform
  - Intel® G35-chipset
  - On-board HDMI-connector
  - Dual-channel DDR2 800/667/533 MHz
  - Dubbele Display
  - 12xUSB 2.0
  - Uitsluitend Hoogwaardige Conductieve Polymeer Condensatoren

  Product Image
  Geniet van Full HD 1080p Multimedia Thuisbios Entertainment

  LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intels® volgende-generatie 45nm Multi-core CPU. Met nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinige CPU’s ter wereld.

  Intel® G35 Chipset
  De Intel® G33 Express-chipset verbetert de gaming- en multimediabeleving via de geïntegreerde grafische engine, de Intel® Graphics Media Accelerator X3500. Het ondersteunt de nieuwste 1333 MHz FSB multi-core processoren en platforms; en levert baanbrekende verbeteringen in 2D- en 3D-graphics en videomogelijkheden. Uitgerust met Intel® Clear Video Technologie, Enhanced Post-processing en Windows Vista compatibiliteit, voldoet deze chipset aan de veranderende weergavevereisten van visueel rijke applicaties en zorgt het voor vloeiend afspelen van High-Definition Video’s, uitmuntende 3D-effecten en prestaties, scherpe beelden en nauwkeurige kleurcontrole.

  DDR2 800
  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  HDMI/DVI interface
  High-Definition Multimedia Interface (HDMI) is een set digitale videostandaarden die multi-channel audio en ongecomprimeerde digitale video levert voor full HD 1080p beelden via een enkele kabel. Met ondersteuning van HDCP kopieerbeveiliging zoals HD DVD en Blu-ray Discs, biedt HDMI u een thuisbioservaring van de hoogste kwaliteit.
  Dankzij de meegeleverde HDMI-naar-DVI conversie adapter ondersteunt dit moederbord tevens DVI-output. DVI (Digital Visual Interface) zorgt voor hoge-kwaliteit beelden voor digitale weergaveapparatuur zoals LCD-monitoren. De interface van dit moederbord ondersteunt dubbele VGA-outputs voor zowel HDMI/DVI als RGB..

  *Omdat de Intel VGA-driver voor Windows XP geen screen scraper defense bevat, kunnen HD-DVD en Blu-Ray alleen draaien onder het Windows Vista besturingssysteem
  ASUS Splendid
  ASUS exclusieve Splendid Video Intelligence Technologie evalueert op nauwgezette wijze elke pixel in ieder frame en past deze dynamisch aan op basis van de voor het menselijk oog meest voordelige omstandigheden. Met intelligente optimalisering voor Contrast, Verzadiging, Kleurschakeringen en Helderheid, levert een in het ASUS MB verwerkte dedicated chipset engine met lager CPU-gebruik levendige kleuren en beelddetails vergelijkbaar met de allerbeste visuele ervaring.

  *Splendid ondersteunt uitsluitend D-sub VGA-output met een resolutie tot 1600x1200
  Dubbele Schermen
  Laat u 2 monitoren gebruiken voor verbeterde multi-tasking werkefficiency, door geen tijd te verspillen met het ‘alt-tabben’ tussen programma’s. U kunt eenvoudig werken aan 2 verschillende applicaties in full screen modus en uw bureaubladruimte onmiddellijk verdubbelen. U kunt bijvoorbeeld op de ene monitor door uw fotobibliotheek miniaturen bladeren en de tweede gebruiken om ze te bewerken; of het Internet browsen / e-mail lezen op de ene terwijl u een document open hebt staan op de andere.

  Gebruikt Uitsluitend 100% Hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensatoren!
  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.


  Precision Tweaker 2
  Superfijne Aanpassingen Om Gloednieuw Overklokrecord te Helpen Creëren!
  Stelt de gebruiker in staat het NB Voltage, FSB termination Voltage, CPU PLL Voltage en het DRAM Voltage aan te passen in stappen van 0,02v, voor finetuning van voltages en het bereiken van de meest nauwkeurige instellingen voor de ultieme maatwerk overklokconfiguratie.
  Gigabit LAN
  Het geïntegreerde dubbele Gigabit LAN-ontwerp laat een PC dienst doen als netwerk gateway voor het beheer van gegevensverkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Deze mogelijkheid garandeert snelle gegevensoverdracht van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie.

  8-kanaals High-Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC!
  De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.

  S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax en optische S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

  Seriële ATA 3Gb/s RAID
  Dit moederbord ondersteunt volgende-generatie SATA harde schijven gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. De on-board Intel ICH9R maakt RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 en RAID 5 mogelijk voor zes SATA-connectoren.

  AI Direct Link
  AI Direct Link kan eenvoudig en efficiënt grote hoeveelheden data overdragen via de netwerkkabel – wat tot 70% van de totale benodigde tijd bespaart. AI Direct Link maakt een back-up of het delen van grote databestanden zoals films of andere media content eenvoudig.
  AI Gear2
  Energiebesparing voor Milieuvriendelijk Computergebruik
  AI Gear2 laat gebruikers profielen kiezen om de CPU-frequentie en het vCore-voltage aan te passen en zo het systeemgeluid en stroomverbruik te minimaliseren. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de modus in real-time in het besturingssysteem veranderen naar maximale stroombesparende modus en tot 50% CPU-energie besparen tijdens het gebruik van tekstverwerkingsapplicaties.

  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid!
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken.

  ASUS Q-Connector
  Sluit sneller en nauwkeuriger aan!
  De ASUS Q-Connector laat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  Q-Fan 2
  Past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan. ASUS Q-Fan2 technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.
  CrashFree BIOS 3
  Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
  ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

  EZ-Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  ASUS MyLogo 3
  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en meer levendige afbeelding op uw scherm.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.