P5G41-M

  P5G41-M

  • Intel® G41 + ICH7 chipset
  • FSB 1333/1066/800 MHz
  • ASUS Turbo Key
  • HDMI support
  • DX10 Support
   Product Image
   CPU, Chipset and Graphics features
   LGA775 Intel® Core™2 Processor Ready
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in de LGA775-behuizing. Het ondersteunt ook de Intel® 45nm Multi-Core CPU. Met de nieuwe Intel® Core™ microarchitectuur technologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2-processor een van de krachtigste en energievriendelijke cpu's ter wereld.

   Intel® G41 Chipset
   De Intel® G41 Express-chipset is de nieuwste chipset die is ontworpen ter ondersteuning van de dual-channel DDR2 1066(O.C)/800 / 667 architectuur, 1333 / 1066 / 800 FSB (Front Side Bus), en multi-core CPU's. Ingebouwd is de volgende generatie Intel® Graphics Media Acceleratior X4500. De Intel® G41 Express-chipset levert geoptimaliseerde grafische 3D-prestaties en ondersteuning voor Microsoft DirectX10. Shader Model 4.0 en OpenGL 2.1. Met name bevat deze de Intel® Fast Memory Access technologie die het gebruik van de beschikbare geheugenbandbreedte sterk optimaliseert en die de latentie van de geheugentoegang beperkt.

   EPU-L
   De ASUS EPU (Energy Processing Unit) zorgt voor algeheel energiebeheer van het system door de actuele belasting van de pc te detecteren en het vermogen in real-time toe te wijzen. Hij zorgt automatisch voor de meest geschikte energiegebruik om energie en geld te besparen.

   Intel® IT Director Technology

   Intel IT Director is a reactive software product that monitors security,data protection and health of a PC or network of PCs. It includes a centrally monitored dashboard for overseeing a network of wired or wireless PCs within a Local Area Network.

   HDMI™ Interface
   HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is de eerste en enige door de industrie ondersteunde, niet-gecomprimeerde, volledig digitale audio- en video-interface via een enkele kabel en voldoet aan HDCP zodat het afspelen van HD DVD, Blu-ray Disc en ander beschermd materiaal mogelijk is. De interface van dit moederbord ondersteunt dubbele VGA-uitvoer, zowel HDMI als RGB.
   ASUS innovatieve opties
   ASUS Q-Fan
   Past zowel de ventilator van de cpu als van het chassis op de systeembelasting aan
   De ASUS Q-Fan-technologie past de snelheid van de cpu-ventilator op een intelligente manier aan de systeembelasting aan om voor een stille, koele en efficiënte werking te zorgen.


   ASUS CrashFree BIOS 3
   Eenvoudig terugzetten van beschadigde BIOS-gegevens van een USB-flashstation
   De ASUS CrashFree BIOS 3 stelt de gebruiker in staat om beschadigde BIOS-gegevens te herstellen vanaf een USB-flashstation dat het BIOS-bestand bevat.
   Dit hulpprogramma bespaart de gebruiker de last en de kosten van de aankoop van een vervangende BIOS-chip.


   Turbo Key
   Touch n Boost!
   Turbo Key van ASUS stelt de gebruiker in staat om van de aan/uit-knop van de pc een overclocking-knop te maken. Na de eenvoudige installatie kan Turbo Key de prestaties verbeteren zonder de lopende werkzaamheden of spelen te onderbreken – met slechts één druk op de knop!


   EZ Flash 2
   Het BIOS eenvoudig updaten vanaf een USB-flashstation voordat het besturingssysteem start
   EZ Flash 2 is een gebruikersvriendelijk hulpprogramma voor het opwaarderen van het BIOS.
   Start het programma en werk het BIOS bij vanaf een USB-flashstation voordat het besturingssysteem start. U kunt het BIOS met een paar klikken opwaarderen zonder een extra diskette te moeten maken of een op het besturingssysteem gebaseerd programma te moeten gebruiken.

   MyLogo 2
   Personaliseer uw systeem met een aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto omzetten naar een opstartlogo met 256 kleuren voor een kleuriger en levendig beeld op het scherm.


   Industriestandaard
   Gigbit LAN
   De on-board LAN-controller is een volledig geïntegreerde GbLAN-controller. Hij is uitgebreid met een ACPI-managementfunctie voor efficiënt energiebeheer voor geavanceerde besturingssystemen.
   High Definition Audio
   Geniet van een high-end geluidssysteem op uw pc!
   De ingebouwde 6-kanaals HD audio (High Definition Audio, vroegere codenaam Azalia) CODEC zorgt voor 192 KHz/24-bit audio-uitvoer van hoge kwaliteit, aansluitgevoeligheid, retasking-functies en multi-streaming technologie die tegelijkertijd verschillende audio-stromen naar verschillende bestemmingen kan sturen. U kunt nu via de hoofdtelefoon met anderen spreken terwijl u meerkanaals netwerkspelen speelt. Dit alles op één enkele computer.


   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances (RoHS)’. Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.