P5GC-MX/GBL

  P5GC-MX/GBL

  Best Presterende Alles-in-één Oplossing MB

  - Intel LGA775 Pentium CPU
  - Intel® Core™2 Duo Gereed
  - Ondersteuning 45nm CPU
  - Intel® 945GC(A2)/ICH7
  - Dual-channel DDR2 667
  - FSB OC 1333
  - 6-kanaals High-Definition Audio
  - Gigabit LAN
  - Vista Premium Gereed
   Best Presterende Alles-in-één Oplossing MB


   De P5GC-MX/GBL met Intel 945GC chipset inside ondersteunt Intel dual-core CPU en is uitgerust met 1333MHz FSB (overklok), PCI Express x16, Seriële ATA-interface, high-performance geïntegreerde grafische engine, dual-channel DDR2-geheugen, HD Audio CODEC en Gigabit LAN. Gebruikers kunnen vandaag al kennismaken met snellere grafische prestaties en hogere videokwaliteit. De P5GC-MX/GBL is het best betaalbare alles-in-één oplossing platform voor de Intel® Core™2 Processor met Intel 945GC-chipset inside.


   LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 -processoren in LGA775-uitvoering. Met nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en *1333/1066/800/533MHz FSB, is de Intel® Core™2-processor een van de krachtigste en energiezuinige CPU’s ter wereld.

   *(1333 MHz bij overklokken)

   Dual-Core CPU
   Profiteer van de buitengewone CPU-kracht van de nieuwste dual-core CPU. De geavanceerde processortechnologie bevat twee fysieke CPU-cores met individueel toegewezen L2-cache om te voldoen aan de toenemende vraag naar krachtiger verwerkingscapaciteit.

   Intel® 945GC Chipset

   De Intel 945G Graphics Memory Controller Hub (GMCH) en de ICH7 I/O-controller hub bieden vitale interfaces voor het moederbord. De GMCH is voorzien van de Intel Graphics Media Accelerator 950, een geïntegreerde grafische engine voor verbeterde 3D-, 2D- en videomogelijkheden. De GMCH bevat één 16-lane PCI Express poort bedoeld voor een externe PCI Express videokaart en biedt de interface voor een processor in de 775-land uitvoering met *1333/1066/800/533MHz FSB, dual-channel DDR2 op snelheden tot 667MHz.

   *(1333 MHz bij overklokken)
   Intel Graphics Media Accelerator 950
   De Intel Graphics-engine heeft nieuwe mogelijkheden die een aanzienlijke verbetering bieden qua grafische prestaties. DirectX9 hardwareacceleratie, 400MHz kloksnelheid en tot 224MB videogeheugen bieden u samen een volwaardige, high-performance grafische oplossing. Via dubbel-onafhankelijke schermtechnologie kan verschillende inhoud worden getoond op elke monitor, of kan deze worden uitgestrekt over beide schermen zodat meer werkruimte ontstaat.
   Dual-Channel DDR2 667
   Dual-channel DDR2-technologie verdubbelt de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert daarmee de systeemprestaties zodat alle bestaande geheugenoplossingen op de markt in de schaduw worden gesteld.
   PCI Express Architecture
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 en x4 presteren dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tevens beter dan de PCI-interface. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.

   High Definition Audio
   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie en retasking-functies technologie, die automatisch detecteert en identificeert welke soorten randapparaten zijn aangesloten op de audio I/O-poorten, en gebruikers waarschuwt in het geval van een onjuiste aansluiting, zodat er geen verwarring meer is over Line-in, Line-out en Mic-aansluitingen.


   Seriële ATA 3Gb/s
   Dit moederbord ondersteunt SATA harde schijven gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. Maakt RAID 0, RAID 1, RAID 10 en JBOD-configuraties mogelijk voor twee SATA-connectoren.

   Max. 8 USB 2.0 ports supports
   USB 2.0 is the latest connectivity standard for next generation components and peripherals. Backwards compatible with current USB 1.1 peripherals, USB 2.0 delivers transfer speeds up to 40 times faster at 480Mb/s, for easy connectivity and ultra-fast data transfers.

   EZ-Flash 2
   Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken
   .
   CrashFree BIOS 3
   Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

   MyLogo2
   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en meer levendige afbeelding op uw scherm.

   Q-Fan
   ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting om stille, koele en efficiënte werking te garanderen.

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.