P5KPL-CM

  P5KPL-CM

  Hoogwaardige prestaties met FSB1600 ondersteuning

  - Intel LGA775-platform
  - 45nm CPU ready
  - Intel G31/ICH7-chipset
  - FSB 1600 (overklok)/1333/1066/800
  - Dual-Channel DDR2 1066 (overklok*)/800/667
  - PCI Express x16
  - PCIe Gb LAN
  - 4x SATA 3Gb/s
  - 8-kanaals HD audio
  - EZ Flash2 & CrashFree BIOS3

   Product Image

   De P5KPL-CM met Intel G31 chipset inside ondersteunt Intel Quad-core CPU en is uitgerust met 1600 (overklok)/1333/1066/800MHz FSB, PCI Express x16, Seriële ATA-interface, high-performance geïntegreerde grafische engine, dual-channel DDR2 1066 (overklok)/800/667 geheugen en HD Audio CODEC. Gebruikers kunnen vandaag al kennismaken met snellere grafische prestaties en hogere videokwaliteit. De P5KPL-CM is het best betaalbare alles-in-één oplossing platform voor de Intel® Core™2 Processor met Intel G31-chipset inside.

   Intel® Quad Core Processor Gereed
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Quad-core processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intel® volgende-generatie 45nm Multi-Core CPU’s. Een uitstekende keus voor multi-tasking, multimedia en spelliefhebbers met 1333/1066/800MHz FSB. Intel® Quad-core is een van de krachtigste CPU’s ter wereld.


   LGA775 Intel® Core™2 Processor
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.


   Intel® G31 Chipset
   De Intel® G31 Express-chipset verbetert uw gaming- en multimediabeleving via de geïntegreerde grafische engine, de Intel® Graphics Media Accelerator 3100. Het ondersteunt 1333MHz FSB (Front Side Bus) en levert baanbrekende verbeteringen in 3D- en 2D-graphics en videomogelijkheden. Deze geïntegreerde chipset voldoet tevens aan de veranderende weergavebehoeften van visueel rijke applicaties en is voorzien van Intel® Clear Video Technologie - dat razendsnelle nieuwe standaarden neerzet in High-Definition video, scherpe beelden en nauwkeurige kleurcontrole.


   Dual-Channel DDR2 1066

   Om topprestaties te realiseren, hebben ASUS-technici met succes het ware potentieel van DDR2-geheugen ontsloten. Terwijl de CPU draait onder FSB1066/1333, biedt ASUS´ exclusieve technologie de keus van DDR2 1066 (overklok*)

   - en levert zo fantastische prestaties voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

   *Overklok ondersteuning

   PCI Express Architectuur
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 en x4 presteren dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tevens beter dan de PCI-interface. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.


   8-kanaals High-Definition Audio
   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing functie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.


   SATA 3Gb/s
   Seriële ATA 3Gb/s is de volgende generatie ATA-specificatie die schaalbare prestaties biedt voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 300MB/s is Seriële ATA II sneller dan de huidige Parallelle ATA, terwijl toch 100% software compatibiliteit wordt geboden.


   EZ Flash2
   Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
   EZ Flash is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een floppy disk, voordat u het besturingssysteem start.   CrashFree BIOS 3
   Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.   ASUS Q-Fan
   ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting en garandeert zo stille, koele en efficiënte werking.

   MyLogo2
   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm.   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.