P5KPL/EPU

  P5KPL/EPU

  • Intel LGA775 Platform
  • Intel G31/ICH7 Chipset
  • FSB 1600(O.C.)/1333/1066/800
  • DDR2 1066(O.C.)/800/667
  • ASUS EPU
   Product Image
   LGA775 Intel® 45nm Processor Ready
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel 45nm CPU, die nieuwe microarchitectuurmogelijkheden introduceert voor hogere prestaties op een bepaalde frequentie, tot 50% grotere L2-caches en uitgebreide energiebeheermogelijkheden die energie efficiency naar een nieuw niveau brengen.


   LGA775 Intel® Core™2 Processor
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1600 (overklok)/1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.


   Dual-Channel DDR2 1066(O.C.)

   DDR2 1066 (overklok) geheugen biedt fantastische prestaties voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties op volgende generatie geheugentechnologie.

   PCI Express Architecture
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 en x4 presteren dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tevens beter dan de PCI-interface. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s.


   SATA 3Gb/s
   Seriële ATA 3.0Gb/s is de volgende generatie ATA-specificatie die schaalbare prestaties biedt voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 300MB/s is Seriële ATA II sneller dan de huidige Parallelle ATA, terwijl toch 100% software compatibiliteit wordt geboden


   EPU
   De ASUS EPU (Energy Processing Unit) biedt energiebesparing voor het totale systeem door de huidige PC-belasting te detecteren en de stroomvoorziening op intelligente wijze in real-time aan te passen. Levert automatisch het meest geschikte stroomverbruik voor de CPU, VGA-kaart, harde schijven en CPU/behuizingventilatoren – en helpt zo stroom en geld te besparen!
   High Definition Audio
   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit audio-output mogelijk, inclusief automatische jack-detect functie.


   S/PDIF-out on Back I/O Port
   Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een optische of coax S/PDIF-out (SONY-PHILIPS Digital Interface) aansluiting. Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

   ASUS Express Gate

   Surf op het Internet met 5-seconden opstarttijd zonder Windows te starten
   Met een snelle opstartsnelheid van slechts 5 seconden, biedt de ASUS Express Gate een optionele Linux-besturingssysteem boot-up die u laat profiteren van onmiddellijke toegang tot vaak gebruikte functies zoals Internettoegang, VoIP en Web e-mail, zonder het besturingssysteem te hoeven starten.

   * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen


   ASUS AI NET2
   Diagnosticeer LAN-verbinding vóór start besturingssysteem! Netwerkproblemen worden vaak veroorzaakt door een slechte kabelverbinding. AI NET2 detecteert op afstand een kabelverbinding zodra u het systeem aanzet, en rapporteert eventuele defecte verbindingen terug tot op 100 meter met een nauwkeurigheid van 1 meter.

   Gigabit Lan
   Met de Intel CSA-gebaseerde Gigabit LAN-controller, kunnen netwerkgegevens op veel hogere snelheid worden overgebracht, met lagere latentie. Deze nieuwe interface zorgt voor efficiënter presterende netwerktaken, en behaalt bi-directionele gigabit snelheden.
   ASUS Q-Fan
   ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting en garandeert zo stille, koele en efficiënte werking

   C.P.R.(CPU Parameter Recall)
   Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

   EZ Flash2
   Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
   EZ Flash is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een floppy disk, voordat u het besturingssysteem start.   CrashFree BIOS 3
   Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk met daarop het BIOS-bestand. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.


   MyLogo2
   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm.


   Compliance with the RoHS Directive
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.