P5N-MX

  P5N-MX

  - Ondersteunt Intel 45 nm Core 2 multi-core processoren
  - FSB 1333/1066/800/533 MHz
  - Solid capacitors design in CPU VRM
  - DDR2 800/667/533
  - NVIDIA GeForce 7050 / nForce 610i
  - Integrated NVIDIA CineFX 3.0 graphics
  - 4 x SATA 3Gb/s with RAID function
  - 6-channel High Definition Audio
  - EZ Flash2 & CrashFree BIOS2

   Product Image
   P5N-MX with NVIDIA GeForce 7050 / nForce 610i chipset inside supports Intel® 45nm multipul-core CPU and De P5N-MX met NVIDIA GeForce 7050 / nForce 610i-chipset inside ondersteunt Intel® 45nm multi-core CPU’s is uitgerust met 1333 (overklok) MHz FSB, een krachtige GPU, PCI Express x16, Seriële ATA-interface, high-performance geïntegreerde grafische engine, DDR2 800 (overklok) geheugen en HD Audio CODEC. Gebruikers kunnen vandaag al kennismaken met snellere grafische prestaties en hogere videokwaliteit. De P5N-MX is het krachtigste alles-in-één oplossing platform voor het Intel-platform met NVIDIA-chipset inside.

   LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 -processoren in LGA775-uitvoering. Met nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333 (overklok) MHz FSB, is de Intel® Core™2-processor een van de krachtigste en energiezuinige CPU’s ter wereld..


   Intel® Quad Core Processor Gereed
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Quad-core processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intel® volgende-generatie 45nm Multi-core CPU’s. Een uitstekende keus voor multi-tasking, multimedia en spelliefhebbers met 1333 (overklok)/1066/800MHz FSB. Intel® Quad-core is een van de krachtigste CPU’s ter wereld.

   NVIDIA GeForce 7050 / nForce 610i Chipset
   De gloednieuwe NVIDIA® GeForce 7050 / nForce 630i MCP (Media & Communications Processor) is uitgerust met de CineFX™ 3.0 Engine. Deze unieke MCP-combinatie creëert een enkel moederbord uitgerust met wereldklasse DX9, Shader Model 3.0 GPU voor snellere en vloeiendere gameplay en een hoge-kwaliteit video processing engine voor geavanceerde kwaliteit in video en DVD-weergave.

   Polymeer Condensator voor CPU VRM
   Stabiele systeemwerking is afhankelijk van de kwaliteit van de CPU VRM (voltage regulator module). ASUS gebruikt Conductieve Polymeer Aluminium Solide Condensatoren voor de CPU VRM, om een langere levensduur te garanderen voor dagelijks gebruikte systemen en de systeemstabiliteit onder extreme omstandigheden te verbeteren. CPU VRM met Solide Condensatoren voorziet in betere elektronische geleiding, uitstekende warmteresistentie verbetert systeem duurzaamheid zelfs bij gebruik in een omgeving met hoge temperaturen.

   Ondersteunt DDR2 800 tot 4GB Geheugen
   Single-channel DDR2 800 (overklok) technologie verbetert de systeemprestaties en zorgt zo voor betere resultaten dan andere geheugenoplossingen op de markt
   PCI Express Architectuur
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 en x4 presteren dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tevens beter dan de PCI-interface. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen

   High Definition Audio
   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC!
   De on-board HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer
   .

   Ondersteuning SATA 3Gb/s met RAID-functie
   Seriële ATA 3Gb/s is de volgende generatie ATA-specificatie die schaalbare prestaties biedt voor vandaag en morgen. De on-board chipset maakt RAID 0 & RAID 1 configuraties mogelijk voor vier SATA-connectoren. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 3Gbit/s is Seriële ATA II sneller dan de huidige Parallelle ATA, terwijl toch 100% software compatibiliteit wordt geboden.

   Ondersteuning max. 8 USB 2.0-poorten
   USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 met 480 MB/s tot 40 keer hogere overdrachtssnelheden, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

   CrashFree BIOS 2
   ASUS CrashFree BIOS 2 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

   EZ Flash 2
   Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken
   .
   Q-Fan
   Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting om stille, koele en efficiënte werking te garanderen

   MyLogo2
   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en meer levendige afbeelding op uw scherm.

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.