P5QL PRO

  P5QL PRO

 • Intel LGA775 Platform
 • Intel® P43 chipset
 • ASUS EPU -4 Engine
 • ASUS Express Gate
 • 100% in Japan geproduceerde hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensators
 • VRD11.1 CPU support (backward support VRD10.X CPU)
  Product Image
  Kenmerken CPU, Chipset en Graphics
  LGA775 Intel® Core™2 Processor Ready

  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Kan tevens Intel® 45nm Multi-Core CPU’s ondersteunen. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1600/1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.


  PCIe 2.0
  Dubbele Snelheid; Dubbele Bandbreedte
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

  ASUS Stille Thermische Oplossing

  ASUS EPU-4 Engine
  Energiebesparing op Systeemniveau
  De nieuwe ASUS EPU – 's werelds eerste stroombesparende engine, heeft een upgrade ondergaan naar een nieuwe engine versie 4. Deze levert energiebesparing voor het totale systeem door de huidige PC-belasting te detecteren en de voeding op intelligente wijze in real-time aan te passen. De EPU levert automatisch het meest geschikte stroomverbruik voor de CPU, VGA-kaart, harde schijven en CPU koeling ventilator – en helpt zo stroom en geld te besparen.

  *Voor meer details verwijzen wij u graag naar http://event.asus.com/mb/EPU-4_Engine/.

  *Please visit http://event.asus.com/mb/EPU-4_Engine/ for more details.

  ASUS Express Gate
  5 seconden opstarttijd tot online
  Met slechts 5 seconden om online te zijn vanaf het opstarten, is Express Gate de één-stops toegangspoort tot instant fun! Het is een uniek, in het moederbord ingebouwd besturingssysteem. U kunt de populairste Instant Messengers (IM) gebruiken zoals MSN, Skype, Google talk, QQ en Yahoo! Messenger om contact te houden met vrienden, of snel even het weerbericht of uw e-mail controleren vlak voordat u het huis verlaat. Bovendien laat de gebruiksvriendelijke fotomanager u op elk moment uw foto's bekijken zonder Windows te hoeven starten!
  * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen

  100% Hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde Conductieve Polymeer Condensatoren!

  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.


  Fan Xpert
  Actief Stil & Koel

  ASUS Fan Xpert laat gebruikers op intelligente wijze de ventilatorsnelheid van zowel de CPU als de behuizing aanpassen op basis van verschillende omgevingstemperaturen, veroorzaakt door verschillende klimaatomstandigheden in verschillende geografische regio's en door systeembelasting. Ingebouwde keus uit handige profielen zorgt voor flexibele controle over ventilatorsnelheden, om een stille en koele omgeving te bereiken.  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid!
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken.

  ASUS EZ DIY
  Q-Connector
  Sluit sneller en nauwkeuriger aan!
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat


  CrashFree BIOS 3
  Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
  ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.
  .


  EZ-Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.


  ASUS Crystal Sound
  Noise Filter
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen.

  S/PDIF-out on Back I/O poort achterzijde
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.


  Other Innovative Features
  MyLogo2
  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm
  .
  RoHS

  GreenASUS

  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.