P5V-VM DH

  P5V-VM DH

  ASUS Digital Home-serie

  - LGA775-socket voor Intel Core™2 Duo/Pentium D/Pentium 4/Celeron

  - 1 x PCI-E x 16 / Geïntegreerde VIA UniChrome Graphics

  - Externe Seriële ATA 3.0Gb/s

  - ASUS WiFi-AP Solo

  - Asus DH Afstandsbediening™

  - ASUS MP3-In™

  - High-Definition Audio

  De Digital Home alles-in-één oplossing in Core™ 2 Duo

  Digital Home

  De opkomst van de digitale woning is te vergelijken met een tsunami die klaar staat om de PC-industrie over te nemen. Om te genieten van het gedigitaliseerde gemak heeft u een ASUS Digital Home-serie moederbord nodig, een systeem dat specifiek voor dit doel is ontworpen. Het ASUS Digital Home-serie moederbord stelt gebruikers in staat de computer op afstand te bedienen, een draadloos netwerk op te zetten om te profiteren van draadloze Skype-telefonie, mobiele apparaten zelfs op te laden als de computer uitgeschakeld is, en automatisch een back-up te maken van de database. Geniet van het comfort van de digitale woning die u verdien.

  Industriestandaard  Intel Core™2 Duo

  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™ 2-processoren in LGA775-uitvoering. Met nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™ 2-processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.
  Intel LGA775 CPU
  This motherboard supports the latest Pentium 4 CPU from Intel in LGA775 package. With 1066/ 800 MHz FSB, Hyper-Threading Technology, Intel's LGA775 Pentium 4 is one of the fastest desktop processors to date.

  Intel® 65nm Dual-Core CPU ondersteuning
  Dit moederbord ondersteunt Intel® Pentium® D/Pentium® 4/Celeron® dual-core processoren gebouwd op 65-nanometer (nm) procestechnologie met koperen interconnect. Dual-core processoren bevatten twee fysieke CPU-kernen met individueel toegewezen L2-caches om te voldoen aan de behoefte aan krachtigere verwerkingscapaciteit. Intel®'s 65nm proces is de meest geavanceerde chipfabricagetechnologie, en levert baanbrekende prestaties, een verbeterde mediabeleving en laag stroomverbruik. Intel® 65nm dual-core processoren maken gebruik van de nieuwste technologieën voor een dunner, lichter ontwerp zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

  64-bit CPU ondersteuning
  64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.

  Digital Home-functies  Asus DH Afstandsbediening™

  Eindelijk is hij er, de gemakkelijke afstandsbediening voor uw PC!

  Even voorstellen: de DH Afstandsbediening™, een gemakkelijke PC-afstandsbediening die gebruikers vanuit hun luie stoel ongeëvenaarde controle geeft over hun PC’s. Met een druk op een knop kunnen gebruikers snel hun PC’s aan of uit zetten, de computer in slaapstand zetten en het geluidsvolume van de machine verlagen. Bovendien laat revolutionaire ASUS-technologie gebruikers draadloze apparaten gebruiken zoals Skype en draadloze Access Points terwijl de computer nog in slaapstand is. Uiteraard geeft het u tevens alle functies van een meer traditionele afstandsbediening, zoals volumecontrole, afspelen, pauze, fast-forward orfrewind. Gebruikers kunnen de knoppen tevens aanpassen om te voldoen aan specifieke behoeften. Met de DH Afstandsbediening™ in uw hand doet u op afstand meer met uw PC!


  ASUS WiFi-AP Solo
  Waarom een draadloze AP kopen terwijl u dit ook on-board kunt hebben?

  De WiFi AP Solo™ zorgt voor een nieuw veelzijdigheidsniveau voor uw PC, waarmee het mogelijk wordt een compleet draadloos thuisnetwerk te creëren in ofwel AP-, ofwel draadloze client-modus. Gebruikers kunnen LAN-games spelen, verbinding maken met het Internet, toegang krijgen tot printers en deze delen, en Skype overal gebruiken waar men bereik heeft. De WiFi-AP Solo™ biedt deze functies zelfs indien de PC in slaapstand is, zodat gebruikers Skype echt kunnen gebruiken als vervanger voor traditionele telefonie. WiFi-AP Solo is een on-board optie, zodat gebruikers zich de kosten van een extra WiFi AP uitsparen.  ASUS MP3-In™
  Verander uw mp3-speler in een stereosysteem!

  U kunt uw PC uitzetten, en toch nog gebruik maken van uw computerspeakers voor een van uw draagbare muziekspelers. Betere geluidskwaliteit zonder verdere kosten voor stereoapparatuur.


  Overige speciale ASUS-functies

  PCI Express Architecture

  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte van maximaal 500MB/s bovendien beter dan de PCI-interface.
  Universal PCI-E Slot De Universele PCI Express-technologie biedt flexibiliteit in gebruiksmogelijkheden van de South Bridge PCI Express-interface. Dit laat gebruikers een additionele PCI Express-videokaart aansluiten om een dubbel videokaartplatform te creëren op een enkel moederbord. ASUS' eigen intelligente quick switch detecteert verder hoe gebruikers hun PCI Express-apparaten hebben geïnstalleerd, en herleidt de PCI Express lanes op intelligente wijze voor geoptimaliseerde bandbreedteallocatie.

  Serial ATA 3Gb/s Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag.

  SATA on the Go Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.

  High Definition Audio Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing functie.

  S/PDIF-out Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  ASUS CrashFree BIOS2 De CrashFree BIOS 2-functie bevat thans de BIOS autoherstel-functie via een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is hun systeem opnieuw opstarten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS-autoherstelproces lopen.
  ASUS-moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsoptie zonder dat geld hoeft te worden uitgegeven aan een optionele ROM.


  C.P.R.(CPU Parameter Recall) Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

  ASUS Q-Fan ASUS Q-Fan technologie past afhankelijk van de systeembelasting op intelligente wijze de ventilatorsnelheden aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.