P6T Deluxe V2

  P6T Deluxe V2

  Nieuw Tijdperk voor Extreem Overklokken! Het Beste Intel® Core™ i7 Platform

  • Intel LGA1366 Platform
  • Intel® X58-chipset
  • Triple-channel DDR3 2000(overklok)/1866(overklok)/1800(overklok)/1600(overklok)/1333/1066 geheugen
  • Echt 16+2 fase voedingsontwerp
  • ASUS TurboV
  • ASUS EPU
  • ASUS Express Gate SSD
  • SLI en CrossFireX on-demand
  • 100% hoge-kwaliteit in Japan gefabriceerde Conductieve Polymeer Condensatoren! (5.000 uur VRM, ruim 5 jaar operationele levensduur)
  Product Image
  CPU, Chipset en Graphics kenmerken
  LGA1366 The Best Intel® Bloomfield Processor Ready
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™ i7 processoren in LGA1366-uitvoering, met geïntegreerde geheugencontroller voor ondersteuning van 3-kanaals (6 DIMM's) DDR3-geheugen. Met ondersteuning van Intel® QuickPath Interconnect (QPI) met systeembus tot 6,4GT/s en een max. bandbreedte tot 25,6GB/s, is de Intel® Core™ i7 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU's ter wereld.

  PCIe 2.0
  Dubbele Snelheid; Dubbele Bandbreedte
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.


  SLI en CrossFireX on-Demand
  Flexibele Multi-GPU oplossingen, je Favoriete Wapen!
  De P6T Deluxe Serie doorbreekt grenzen om u multi-GPU keus te brengen van ofwel Nvidia® SLI™ ofwel ATI® CrossFireX™. Sta klaar om uw speelstijl te veranderen dankzij snellere frame rates!


  Geheugen Kenmerken
  Triple-Channel DDR3 1600(overklok)/1333/1066

  Het moederbord ondersteunt DDR3-geheugen dat gegevensoverdrachtsnelheden biedt van 1600(overklok)/1333/1066MHz om te voldoen aan de hogere bandbreedte vereisten van de nieuwste 3D graphics, multimedia en Internet applicaties. De triple-channel DDR3 architectuur vergroot de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert zo de systeemprestaties.

  *Hyper DIMM (DDR3 1800MHz of hoger) ondersteuning is afhankelijk van de fysieke kenmerken van individuele CPU's.


  Exclusieve ASUS Kenmerken

  ASUS TurboV
  Nieuwe overklokrecords dankzij Real-Time Superprecieze Afstemming
  Voel de adrenaline rush van real-time overklokken – dat is nu realiteit dankzij de ASUS TurboV. Dit extreme overklokhulpprogramma laat u nieuwe ambities realiseren op overklokgebied, via een geavanceerde en gebruiksvriendelijke interface – deze laat u overklokken zonder het besturingssysteem te hoeven verlaten of opnieuw op te starten. Met micro aanpassingen van de CPU PLL, NB, NB-PCIe en DRAM voltages in 0,02v intervallen, verdwijnen alle grenzen – en blijven slechts extreme resultaten over om nieuwe overklokrecords te verbreken!


  ASUS Echte 16+2-fasen Voedingsontwerp
  Ongeëvenaarde Innovatie met componenten van de beste kwaliteit voor de beste prestaties
  Het baanbrekende 16+2-fasen VRM-ontwerp is naar ASUS-moederborden gebracht. 16+2-fasen voedingsontwerp (16-fasen voor vCore en extra 2-fasen voor QPI/Geheugencontroller binnen de CPU) levert de hoogste voedingsefficiency, en genereert daarmee minder warmte om zo de overklokmogelijkheden doeltreffend te vergroten. Met hoogwaardige voedingscomponenten zoals lage RDS (op) MOSFET's, ferriet-kern spoelen met lager hysteresis verlies en 100% hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde conductieve polymeer condensatoren garandeert ASUS' 16+2-fasen VRM-ontwerp tevens langere levensduur van componenten en minimaal stroomverlies.


  ASUS Express Gate SSD
  5 seconden opstarttijd tot online
  Met slechts 5 seconden om online te zijn vanaf het opstarten, biedt Express Gate één-stops toegang tot instant fun! Het is een uniek, in het moederbord ingebouwd besturingssysteem. U kunt de populairste Instant Messengers (IM) gebruiken zoals MSN, Skype, Google talk, QQ en Yahoo! Messenger om contact te houden met vrienden, of snel even het weerbericht of uw e-mail controleren vlak voordat u het huis verlaat. Bovendien laat de gebruiksvriendelijke fotomanager u op elk moment uw foto's bekijken zonder Windows te hoeven starten!

  * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen

  ASUS Stroombesparende Oplossing

  ASUS EPU
  Energiebesparing op Systeemniveau
  De ASUS EPU biedt energiebesparing voor het totale systeem door de huidige PC-belasting te detecteren en de stroomvoorziening op intelligente wijze in real-time aan te passen. Levert automatisch het meest geschikte stroomverbruik voor de CPU, VGA-kaart, geheugen, chipset, harde schijven en systeemventilator – en helpt zo stroom en geld te besparen
  !

  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Het blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken

  ASUS Stille Thermische Oplossing
  Wind-Flow Thermisch Ontwerp
  Superkoel, Superstil Thermisch Ontwerp
  Geniet van een superkoele en stille PC-omgeving dankzij het innovatieve Wind-Flow Thermische Ontwerp. Met speciaal ontworpen koperen buizen, controleert dit thermische ontwerp de luchtstroom van de CPU-ventilator op effectieve wijze en leidt systeemwarmte weg van de PC – resulterend in efficiënte warmteafvoer om de algehele systeemtemperatuur te verlagen en de levensduur van het systeem te verlengen.


  Tot 20°C (36°F) Koeler - Stack Cool 2
  Effectieve Ventilatorloze Warmteafvoer op 0dB
  Stack Cool 2 is een ventilatorloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het draagt door kritieke componenten gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer – temperaturen verlagend met tot wel 20°C


  Fan Xpert
  Actief Stil & Koel
  ASUS Fan Xpert laat gebruikers op intelligente wijze de ventilatorsnelheid van zowel de CPU als de behuizing aanpassen op basis van verschillende omgevingstemperaturen, veroorzaakt door verschillende klimaatomstandigheden in verschillende geografische regio's en door systeembelasting. Ingebouwde keus uit handige profielen zorgt voor flexibele controle over ventilatorsnelheden, om een stille en koele omgeving te bereiken.


  ASUS Crystal Sound
  Noise Filtering
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen.

  ASUS EZ DIY
  Q- Shield
  Eenvoudige en Comfortabele Installaties
  Het speciaal ontworpen ASUS Q-Shield werkt zonder de gebruikelijke "vingers" – wat installatie comfortabel en eenvoudig maakt. Dankzij betere elektrische geleiding beschermt het uw moederbord op ideale wijze tegen statische elektriciteit en schermt het af tegen Elektromagnetische Interferentie (EMI).

  Q-Connector
  Sluit sneller en nauwkeuriger aan!
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat


  EZ-Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  O.C. Profile
  Gemakkelijk meerdere BIOS-instellingen opslaan of laden
  Vrijelijk favoriete overklokinstellingen delen en distribueren. Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.


  Industriestandaard

  SATA on the Go
  Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.


  Dual Gigabit LAN
  Het geïntegreerde dubbele Gigabit LAN-ontwerp laat een PC dienst doen als netwerk gateway voor het beheer van gegevensverkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Deze mogelijkheid garandeert snelle gegevensoverdracht van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie.

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.


  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC!
  De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.  S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax en optische S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.


  RoHS

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.