PRIME B250M-A/CSM

  PRIME B250M-A/CSM

  Intel LGA-1151 ATX-moederbord met LED-verlichting, DDR4 2400MHz, dubbele M.2, Intel Optane-geheugen ready, HDMI, SATA 6Gb/s, USB 3.0

  • 5X Protection III: meerdere hardwarematige waarborgen voor allround bescherming
  • Dubbele native M.2: razendsnelle opslagsnelheden
  • USB Type-C: Handige omkeerbare connectiviteit
  • Intel Optane™-geheugen gereed: maak gebruik van de nieuwste hoge snelheid opslagtechnologie
   Product Image
   Over ASUS Corporate Stable Model

   ASUS Corporate Stable Model (CSM) is een zakelijk programma dat is ontworpen om bedrijven van elke grootte stabiele moederborden en mini-pc's te bieden. ASUS CSM biedt tot 36 maanden product levenscyclus ondersteuning en een zes maanden end-of-life aankondiging om uw organisatie voldoende aanlooptijd te geven om u klaar te maken voor productoverstappen. Bovendien wordt bij elke aankoop van een ASUS CSM-product ASUS Control Center Classic Edition meegeleverd, IT-beheersoftware van server-niveau ter waarde van $60.
   * Levenscyclus ondersteuning voor consumenten chipsets (bijv. H270, B350) ingesteld op 15 maanden. Programma-aanbod kan per regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.

   Ga voor meer informatie naar ASUS Corporate Stable Model

   Over ASUS Control Center
   Optimaliseer IT eindpunt beheer

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd platform, ontworpen om IT-medewerkers te assisteren bij het toezicht houden op en beheren van apparaten binnen hun bedrijfsnetwerken. Ook helpt het hen de voorraad op afstand te controleren, om te helpen beschermen tegen potentiële problemen. Het gedetailleerde dashboard biedt real-time data om systeemfouten te identificeren en de productiviteit op efficiënte wijze te verbeteren, en om tijdige activabeheer controles uit te voeren.

   Automatiseer IT-onderhoud

   ASUS Control Center (ACC) laat IT-medewerkers automatische updates inplannen van het nieuwste BIOS, software en hulpprogramma's voor specifieke of alle apparaten tijdens daluren, wat de stabiliteit van het systeem en de operationele flexibiliteit van IT verbetert. ACC is ontworpen om het energiebeheer te verbeteren door voedingslimieten in te stellen om het energieverbruik te optimaliseren en het risico op stroomonderbrekingen te verminderen. ACC waarschuwt IT-medewerkers ook automatisch in het geval van ongewone omstandigheden of wijzigingen aan een apparaat, wat zorgt voor snellere oplossing van potentiële problemen.

   Veilig beheren van al uw eindpunten

   Beveiliging is van het grootste belang in elke bedrijfsomgeving. ASUS Control Center (ACC) helpt IT-medewerkers met het veilig beheren van eindpuntconfiguraties, toegang tot draagbare opslag en pc-softwaretoepassingen, door hen de mogelijkheid te geven groepsregels te creëren op individuele apparaten. ACC voorkomt onbevoegde systeemtoegang door het bieden van externe uitschakeling van de Register Editor, het blokkeren van USB-opslag voor alles nodes tegelijk en het bewaken van de status van client-apparaten, en door automatische reboots te bieden via watchdogprogramma's.

   Ga voor meer informatie naar ASUS Control Center

   1 VGA-poort
   2 DVI-D poort
   3 5Gb/s USB Type-C
   4 HDMI
   5 USB 3.0-poorten
   6 LAN
   7 Audio
   8 PCI Express 3.0 (GEN3)
   CFX-ondersteuning
   ASUS SafeSlot Core-ondersteuning
   9

   Audiofuncties

   • LED-verlicht ontwerp
   • Audio-afscherming
   • Speciale audio PCB-lagen
   • Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij
   10 DIGI+VRM & EPU
   11 4 X DDR4-slots
   12 Ondersteuning14nm CPU
   Intel® LGA 1151 Socket
   14 32Gb/s M.2 x 4 ondersteuning
   15 SATA 6.0Gb/s poorten
   16 Intel® B250-chipset
   17 32Gb/s M.2 x 4 ondersteuning
   Intel® Optane geheugen gereed
   18 2 x Front USB 3.0
   Multi-GPU ondersteuning

   Multi-GPU ondersteuning

   Werk met maximaal 3 schermen

   Werk met maximaal 3 schermen

   ASUS Prime is de volgende evolutie van het ASUS-moederbord, geboren uit een stamboom die teruggaat tot 1989. Ons team van wereldklasse technici is gepassioneerd over het iedereen willen laten profiteren van de voordelen van aanpassingen en tuning. De drijvende kracht achter de ontwikkeling van Prime is om pc-liefhebbers gemakkelijk toegankelijk te geven tot geavanceerde afstelmogelijkheden — voor het maximaliseren van prestaties, stabiliteit en compatibiliteit, voor de allerbeste DHZ pc-ervaringen. Eenvoudig gezegd: het is tijd voor Prime.

   Betrouwbare stabiliteit en compatibiliteit
   Gemaakt voor de lange duur
   ASUS is 's werelds meest toonaangevende moederbordfabrikant, vermaard om onze unieke Design Thinking aanpak. Onze uitgebreide tests overtreffen de industrienormen, ondersteund door hoogwaardige componenten voor een uitzonderlijke ‘real-world’ bescherming. Onze moederborden zijn bewezen compatibel met meer dan 1.000 componenten en apparaten, en elk nieuw model ondergaat ten minste 8.000 uur aan strenge validatietests. Dat geeft gebruikers de gemoedsrust dat ASUS-moederborden geschikt zijn voor alle omgevingen en toepassingen. Kiezen voor ASUS levert ook de vrijheid op om te kiezen uit uitmuntende componentopties, voor probleemloze DHZ-ervaringen.

   5X

   Protection III

   Hardwarematige waarborgen om zeker te zijn van duurzaamheid op de lange termijn.

   520+

   DDR4-compatibiliteit

   Industrieleidende DDR4-geheugencompatibiliteit voor de beste flexibiliteit en zekerheid.

   1000+

   compatibele apparaten

   Compatibiliteit met een reeks CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

   8000+

   validatie-uren

   Uitvoerig testen van de nieuwste componenten, voor verbeterde betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

   Prime 200-moederborden worden vervaardigd met marktleidende 5X Protection III. Dit maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en veeleisende normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen. Dit leidt tot uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds leidende moederbordenmerk.

   SafeSlot Core
   Versterkte PCIe met solide soldeerwerk
   SafeSlot Core is het ASUS-exclusieve PCIe-slot. Met een versterkt ontwerp dat aan het moederbord is verankerd via een speciale haak, biedt SafeSlot Core 1,6x sterkere retentie en 1,3x grotere schuifweerstand dan standaard uitbreidingsslots.

   ASUS Prime-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

   LANGuard
   Opgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.
   ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau met behulp van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensators, voor een meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor een grotere tolerantie tegen statische elektriciteit en een betere bescherming tegen spanningspieken.
   * ESD-resultaat afhankelijk van individuele LANGuard

   EMI cover

   Anti-EMI
   Opbouw-
   condensatoren


   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Overspanningbescherming
   Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
   Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om de chipset, connectiviteitspoorten en audio codecs te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen. * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   DIGI+ VRM

   Nauwkeurige controle voor stabiele stroom
   ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

   DRAM overstroombeveiliging

   Preventie van schade door kortsluiting
   On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich uit tot verder dan de I/O-poorten, naar het DRAM, om de levensduur van zowel het systeem als erop aangesloten apparaten te waarborgen.

   RVS I/O achterzijde

   3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid
   Corrosiebestendig RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer (3x) zo lang is als bij gewone panelen.

   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   ESD Guards
   Bescherming tegen elektrostatische ontlading
   ASUS ESD Guards voorkomen schade als gevolg van elektrostatische ontlading, tot +/-10kV voor luchtafvoer en +/6kV voor contactontlading, geplaatst in een actief beschermend circuitontwerp dat de levensduur van componenten verlengt.
   1
   LAN-poort
   ESD TVS-diode bescherming op het LAN-circuit.
   2
   USB-connectoren
   TVS-diodes voor oppervlaktemontage en dual-inline pakketten.
   3
   VGA-aansluitingen
   Extra op-circuit geplaatste ESD TVS-diodes om D-Sub-functionaliteit te beschermen.
   4
   Toetsenbord- en muisaansluitingen
   Aanvullende op circuit geplaatste ESD Transient Voltage Suppression (TVS) diodes.

   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Bewezen compatibiliteit
   Getest op compatibiliteit met ruim 1000 CPU's, DDR4-geheugenmodules, videokaarten en meer.
   De vrijheid hebben om de onderdelen te kiezen die in de machine gaan, is de kern van zelfbouw pc's. Ons uitgebreide certificeringsprogramma richt zich op het leveren van de allerbeste compatibiliteit met de meest uiteenlopende componenten en apparaten. Dit geeft de vrijheid om zonder frustratie te bouwen en te upgraden. Vandaag compatibel, maar ook nog in de verre toekomst - dat is de ASUS-manier.
   Uitgebreide lijst met ondersteunde apparaten
   Bekijk ondersteunde apparaten en Qualified Vendor List voor compatibel geheugen
   De superieure compatibiliteit van de Prime 200-serie wordt bewezen door onze uitgebreide lijst met ondersteunde apparaten - die duizenden compatibele componenten bevat - en onze Qualified Vendor List die de geheugencompatibiliteit identificeert. Dat betekent meer keuzemogelijkheden voor zorgeloze pc-bouwervaringen.
   Geweldige compatibiliteit
   met ASUS-producten
   ASUS biedt een suite van zelf ontwikkelde componenten - videokaarten, geluidskaarten, optische stations - als perfecte aanvulling op de Prime 200-serie, zodat gebruikers vol vertrouwen hun eigen moederbord kunnen bouwen!

   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Betrouwbaarheid van top tot teen
   ASUS-moederborden gaan uitzonderlijk lang mee. We controleren dit door elk moederbord ruim 8.000 uur te onderwerpen aan strenge tests. Een spervuur van inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstests bevestigt de uitzonderlijke robuustheid van onze moederborden. Het toont ook aan dat ASUS-betrouwbaarheid de industrienormen overtreft, om ervoor te zorgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.
   8000+
   VALIDATIE-UREN
   Temperatuur- en vochtigheidstest
   Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
   Thermische meettest
   Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
   Plaatsingstest
   Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
   Verouderingstest
   Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
   Stroomverbruiktest
   Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
   Temperatuur en gelijkstroommarge test
   Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
   Thermische schok test
   Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
   Schoktest indien niet in gebruik
   Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
   Inbrandtest
   Elk onderdeel wordt gecontroleerd op probleemloze werking in elke omgeving.
   Installatietest
   Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
   Valtest
   Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
   Zout- en sproeitest
   Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
   Uitmuntende prestaties
   DDR4-ondersteuning
   Versnel dankzij DDR4 de geheugenfrequenties tot een ongelooflijke 2400MHz! Om de beste compatibiliteit te waarborgen werkt ASUS samen met vrijwel elke leverancier van DDR4-geheugen.

   Profiteer van de voordelen van DDR4 met de Prime 200-serie. (DDR4 versus DDR3)

   2x

   hogere schrijf/
   leessnelheden

   2x

   grotere
   capaciteit

   20%

   lager
   stroomverbruik

   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Geoptimaliseerde koeling
   Fan Xpert 2+
   Geavanceerde ventilatorregeling

   Met on-board thermische sensoren en hardwarematige 4-pins/3-pins PWM/DC-modus detectie, zorgt Fan Xpert 2+ ervoor dat elke ventilator de beste balans behaalt tussen koelprestaties en een laag geluidsniveau!

   • Auto Tuning-modus: scant ventilatorparameters en alle ventilatoren met één enkele klik.
   • Extreme Quiet-modus: verlaagt de CPU-ventilatorsnelheid tot onder het standaard minimum, voor extra stille en energiebesparende werking tijdens lichte belasting.

   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Fan Xpert 2
   Speel je eigen spel
   Verlicht je build
   LED-verlichte regeling voor tracepaden
   Ingebouwde LED-verlichtingsopties verlichten de build in diverse opvallende stijlen.

   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Gaming-audio
   Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau
   Slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren geluidskwaliteit anders dan alles wat je ooit hebt meegemaakt!
   1
   Geluidsisolatie

   Audio-afscherming zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.

   2

   Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks zorgen ervoor dat beide kanalen consistente, gelijke kwaliteit leveren.

   3
   Audioplezier

   Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met buitengewone helderheid en natuurgetrouwheid.

   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Allround energiebesparing
   Energie-efficiënt ontwerp
   EPU

   Met de Energy Processing Unit profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem — met CPU-wattage verlagingen van tot wel 12W*! De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen via de Away-modus (Afwezigheidsmodus): een instelling waarmee een extreem energiebesparend scenario wordt gecreëerd door ongebruikte I/O-controllers af te sluiten en de voeding naar de videokaarten te verminderen tijdens afwezigheid van de gebruiker.

   *Intel LGA1151 i5-7400T, 35W | PRIME Z270-A | DRAM: Samsung 2133MHz 8GBx2 | PSU: Seasonic 400W (SS-400FL, efficiency 90% @ 20% belasting) | Ventilator: VETTE koeling | HDD: Samsung SSD 840 PRO 256GB| Schermuitgang: HDMI | Windows 10

   Uiterst hoge overdrachtssnelheden
   Intel Optane-geheugen ready
   Intel® Optane™ geheugen* is een revolutionaire (niet-vluchtig geheugen) technologie, ondersteund door Prime 200-serie moederborden. Intel Optane-geheugenmodules versnellen aangesloten opslag om opstart- en laadtijden te verminderen, zodat alles sneller en meer responsief voelt.
   *Ondersteunt 7e generatie Intel®-processors. Vereist driver en BIOS update.
   Versnel met on-board M.2 tot 32Gb/s
   Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gb/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.
   Directe frontpaneel USB 3.0-ervaring
   We hebben USB 3.0 precies geplaatst waar het nodig is - twee supersnelle poorten op het frontpaneel. Ervaar tot 10x hogere gegevensoverdrachtssnelheden dan USB 2.0 met instant plug & play-connectiviteit, dus geen toeren meer uithalen om bij die moeilijk te bereiken poorten aan de achterkant te komen!
   USB Type-C voor gemakkelijke connectiviteit

   USB Type-C levert toekomstvaste apparaatcompatibiliteit en hoge-snelheid connectiviteit, voor datasnelheden tot 5Gb/s. Behalve dat hij 33% smaller en bijna 50% dunner is dan traditionele USB type-A poorten, beschikt USB-C over een volledig omkeerbaar poortontwerp - dus aansluiten gaat meteen goed, telkens weer.


   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Eenvoudige pc-zelfbouw
   Veilige moederbordmontage
   Componentloze gebieden om de kans op schade te minimaliseren
   Montage van het ASUS-moederbord gaat nu veiliger dan ooit. De uitgebreide componentloze 'veilige zones' rond elk montagegat van de behuizing minimaliseert de kans op schade en door contact veroorzaakte kortsluiting - zodat gebruikers hun pc in het volste vertrouwen kunnen samenstellen!
   Q-DIMM
   Gemakkelijk geheugen verwijderen
   Zelfs bij gebruik van een kleinere behuizing hoeft slechts de enkelzijdige clip omlaag te worden gedrukt om de RAM-modules in of uit te duwen of te trekken - geheugen verwijderen was nog nooit zo simpel!
   Alles op één plek geregeld
   Door de media geprezen UEFI BIOS
   De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.
   EZ Flash 3
   Update het BIOS via het internet, zonder de BIOS-interface te verlaten.
   S.M.A.R.T.
   Controleer de 'Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology’ (S.M.A.R.T.) logboeken van opslagapparaten om de betrouwbaarheid te meten en potentiële storingen te bepalen.
   Q-Fan Control
   Configureer de werkingssnelheid van de ventilator handmatig, of gebruik de gemakkelijke, vooraf geconfigureerde ventilatorprofielen om te kiezen uit Standard (Standaard), Silent (Stil), Turbo of Full Speed (Volle Snelheid) modi!
   My Favorites (Mijn Favorieten)
   Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.
   EZ-modus
   • Intuïtieve grafische ventilatorregeling Stel individuele ventilatoren simpelweg zorgvuldig af door met de muis te slepen in een grafiek.
   • EZ XMP Verbeter DRAM-prestaties met één klik.
   • SATA informatie Eenvoudige weergave SATA-poortdetails voor apparaatidentificatie.
   • Snelle klokaanpassing Gebruik muisbediening om snel de tijd- en datuminstellingen te wijzigen.
   Advanced-modus
   • Last modified (Laatst aangepast) log Bijhouden van laatste wijziging en opslaan van favoriete profielen op een USB-stick.
   • SATA port renaming (SATA-poort hernoemen) Hernoem SATA-poorten voor eenvoudige identificatie.
   AI Suite 3
   Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies
   ASUS AI Suite 3 biedt een geheel nieuwe gebruikerservaring via een duidelijkere, aantrekkelijkere interface met ondersteuning voor grotere beeldschermen. Het brengt alle exclusieve ASUS-functies samen in één gebruiksvriendelijk pakket, wat gebruikers supervisie geeft over overklokken, energieverbruik, ventilatorsnelheden, voltages en meer. Deze alles-in-één app biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functionaliteit, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.


   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   Intel CPU en chipset kenmerken
   Intel® B250-chipset
   De Intel® B250 is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor 7e & 6e generatie Intel LGA1151 Core i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium® / Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt het native ondersteuning voor maximaal zes USB 3.0-poorten, zes SATA 6Gbit/s-poorten en PCIe 3.0 lane snelheid voor het sneller ophalen van gegevens. De Intel® B250-chipset ondersteunt ook iGPU-functionaliteit, zodat gebruikers kunnen profiteren van Intels allernieuwste geïntegreerde grafische prestaties.
   Klaar voor 7e generatie en 6de generatie Intel LGA1151 Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron processors
   Het ASUS Prime 200-serie moederbord ondersteunt 7e generatie en 6e generatie Intel Core™ i7/Core i5/Core i3/Pentium®/Celeron® processors in de LGA1151-uitvoering. Geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers ondersteunen on-board grafische output met speciale chipsets, twee-kanaal (4-DIMM) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0 lanes, voor geweldige prestaties.

   Overzicht inhoud

   • Betrouwbare stabiliteit en compatibiliteit
   • Uitmuntende prestaties
   • Geoptimaliseerde koeling
   • Speel je eigen spel
   • Allround energiebesparing
   • Uiterst hoge overdrachtssnelheid
   • Eenvoudige pc-zelfbouw
   • Alles op één plek geregeld