PRIME X570-PRO

  PRIME X570-PRO

  AMD AM4 ATX-moederbord met PCIe 4.0, 14 DrMOS vermogensfasen, DDR4 4400MHz, dubbele M.2, HDMI, SATA 6Gb/s, USB 3.2 Gen 2 frontpaneel connector en Aura Sync RGB-verlichting

  • AMD AM4 Socket: Klaar voor 3de en 2de generatie AMD Ryzen™ processors
  • Verbeterde voedingsoplossing: 12+2 DrMOS-voedingsfasen, ProCool-connectoren, lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren voor stabiele vermogensafgifte
  • 5-Way Optimization: met één klik het hele systeem tunen zorgt voor geoptimaliseerd overklokken en intelligente koeling voor CPU- of GPU-intensieve taken
  • Marktleidende koelingopties: uitgebreide regelaars voor ventilatoren en dubbele pompheaders, via Fan Xpert 4 of het geprezen UEFI
  • M.2 koellichaam: uiterst efficiënt koellichaam verlaagt M.2 SSD-temperaturen, voor onafgeknepen overdrachtssnelheden en grotere betrouwbaarheid
  • ASUS OptiMem: zorgvuldige routing van traces en vias om de signaalintegriteit te behouden, voor verbeterd overklokken van geheugen
  • Volgende generatie connectiviteit: uitmuntende flexibiliteit met PCIe 4.0, dubbele M.2, USB 3.2 Gen 2-poorten en frontpaneel-header
  • Aura Sync RGB: synchroniseer LED-verlichting met een enorm portfolio van compatibele pc-apparatuur, inclusief volgende-generatie adresseerbare RGB-strips
  Product Image

  1 2 x USB 3.2 Gen 1

  2 DP

  3 HDMI

  4 4 x USB 3.2 Gen 2
  (3A1C)

  5 Intel® LAN

  6 2 x USB 3.2 Gen 1

  7 8-kanaals audio

  8 PCI Express 4.0
  2-weg SLI® &
  3-weg CrossFireX™

  9
  Crystal Sound 3
  • Realtek® S1220A Codec
  • EMI-bescherming cover
  • Hoogwaardige audiocondensatoren van Japanse makelij

  10 ProCool-connector

  11 Dr. MOS

  12 RGB Header_1

  13 RGB Header_2

  14 1 x aan/uit-knop

  15 AMD AM4 Socket

  16 4 x DIMM DDR4,
  max. 128 GB

  17 USB 3.2 Gen 2 Type-C™
  frontpaneelconnector

  18 64Gb/s M.2

  19 AMD X570-chipset met actieve chipset koellichaam oplossing

  20 6 x SATA 6Gb/s

  21 64Gb/s M.2 met koellichaam

  22 Node-header

  23 Adresseerbare Gen 2 RGB-header

  24 2x USB 3.2 Gen 1
  frontpaneelconnector

  Prime

  De Prime X570-serie is uitgedost in een professionele outfit en is bedoeld voor gebruikers die serieus werk willen verrichten en hun Ryzen™-processors productiever willen gebruiken. De Prime X570, bekend om zijn allround specificaties en kenmerkende ASUS-functies, bevat een breed scala aan tuning-opties voor toegankelijke prestaties.

  De basis voor uw build
  Met de nieuwste Ryzen-processor met meer cores en bandbreedte is de Prime X570-serie klaar voor actie, met stabiel vermogen, intuïtieve koeling en flexibele overdrachtsopties. Het biedt alles wat essentieel is om uw dagelijkse productiviteit te verhogen.

  Verbeterde stroomtoevoer

  De 3e generatie AMD Ryzen™-processors hebben meer cores en bandbreedte, waardoor ze meer vermogen vragen dan typische desktop CPU's. De Prime X570-Pro is afgestemd op de eisen van deze met veel cores uitgeruste processors en biedt stabiel vermogen om optimale prestaties te garanderen.

  1 ProCool-connectoren
  2 Vermogensfasen met DrMOS-ontwerp
  3 Lichtmetalen spoelen
  4 Duurzame condensatoren
  5 6-laags PCB-ontwerp

  ProCool-connectoren

  Dit vergroot de verbinding van het moederbord met de PSU met 8+4-pins connectoren die 12V-voeding rechtstreeks aan de processor doorgeven. Gebaseerd op ons ProCool-ontwerp, gebruiken deze aansluitingen solide pinnen die meer stroom aankunnen dan holle-pin connectoren.

  Vermogensfasen met DrMOS-ontwerp

  De CPU VRM op de Prima X570-Pro maakt gebruik van een 12+2 vermogensfasenontwerp met DrMOS, met een combinatie van high-side en low-side MOSFET's en drivers in één om zo het vermogen en de efficiëntie te leveren waar processors met hoge core-aantallen om vragen.

  Lichtmetalen spoelen

  De Prime X570-serie maakt gebruik van efficiënte lichtmetalen spoelen en kwalitatief hoogwaardige thermische pads om de warmte van de VRM-array te helpen overbrengen naar een koellichaam met voldoende oppervlak voor de processors.

  Duurzame condensatoren

  Duurzame condensatoren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en bieden tot 110% betere prestaties dan de industrienorm.

  6-laags PCB-ontwerp

  Meerdere PCB-lagen voeren de warmte weg van kritische componenten, waardoor er meer speling ontstaat om uw CPU's tot boven de standaardsnelheden op te voeren.

  Dubbele PCIe 4.0 M.2-slots
  SafeSlot
  ASUS OptiMem
  Dubbele PCIe 4.0 M.2-slots
  Ga voor snelheid met on-board M.2
  Dubbele PCIe 4.0 M.2-slots ondersteunen tot type 22110 en bieden NVMe SSD RAID-ondersteuning, voor een ongelooflijke prestatieverbetering. Maak een RAID-configuratie met maximaal twee PCIe 4.0 opslagapparaten, om te profiteren van de hoogste gegevensoverdrachtssnelheden op het 3e generatie AMD Ryzen-platform.
  SafeSlot
  Bescherm uw videokaart-investering
  SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, voorziet SafeSlot het slot van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterker slot, dat stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

  ASUS OptiMem

  Bedrijfseigen geheugenontwerp

  ASUS OptiMem geheugen trace layout ontgrendelt het volledige prestatiepotentieel van AMD's Infinity Fabric-architectuur door hogere geheugenfrequenties en lagere latentie mogelijk te maken.

  ASUS OptiMem voordeel:
  ASUS OptiMem
  53.12 V*pS
  Referentie-ontwerp
  72.51 V*pS
  26%
  Vermindering in crosstalk
  ASUS OptiMem voordelen:
  • Verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit
  • Maakt lagere geheugenlatenties mogelijk op equivalente spanningen
  • Verbeterde geheugenfrequentiemarge

  Getest met behulp van Synopsys HSPICE simulatiesoftware

  USB 3.2 Gen 2 Type-A & Type-C
  USB 3.2 Gen 2 frontpaneelconnector
  Intel Ethernet
  Voorgemonteerde I/O-afscherming
  ASUS Node
  USB 3.2 Gen 2 Type-A & Type-C
  Ultieme 10Gbps snelheid met USB 3.2 Gen 2 on-board
  Met achterwaarts compatibele USB 3.2 Gen 2 Type-A™ en omkeerbare USB 3.2 Gen 2 Type-C™ poorten ervaren gebruikers ultieme verbindingsflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdracht tot 10Gbps.
  USB 3.2 Gen 2 frontpaneelconnector
  Toekomstvaste connectiviteit
  De USB 3.2-connector op het frontpaneel van de Prime X570-Pro is klaar voor volgende-generatie pc-behuizingen en apparaten.

  Intel Ethernet

  Meer doorvoer, minder CPU-gebruik

  Het nieuwste Intel Ethernet heeft als voordeel dat het de CPU overhead verlaagt en uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer biedt, voor snellere, meer vloeiende gegevensoverdracht.

  Lagere CPU-werklast
  Hoge TCP & UDP doorvoer
  Meer info

  LANGuard

  Opgevoerde doorvoer, 2,5x hogere piektolerantie

  ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om een ​​meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer te waarborgen.

  Turbo LAN

  Netwerkoptimalisatiesoftware voor aanpasbare pakket prioritering

  Turbo LAN met cFosSpeed ​​traffic-shaping-technologie stelt u in staat om toepassingsprioriteit te configureren via een intuïtieve interface, en het vermindert netwerk lag.

  Voorgemonteerde I/O-afscherming
  Installeren zonder missers
  Vorm en functie komen samen in de voorgemonteerde I/O-afscherming die we introduceerden met de ROG-serie. Deze nu op de Prime X570-Pro beschikbare functie stroomlijnt het installatieproces voor zowel beginnende bouwers als bedreven liefhebbers.
  ASUS Node
  Een header om voorop te blijven lopen
  ASUS Node is een bedrijfseigen bidirectionele interface die ASUS-moederborden laat communiceren met andere systeemcomponenten, waardoor een schat aan nieuwe opties beschikbaar komt voor systeembouwers.

  Koeler ontwerp
  Actieve chipset koellichaam oplossing
  M.2-koellichaam

  Koeler ontwerp

  De Prime X570-Pro beschikt over de meest uitgebreide koelingregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS.

  Elke header biedt dynamische referentie naar drie thermische sensoren, en via Fan Xpert 4 kunt u zelfs de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten mappen, om de koeling te optimaliseren tijdens GPU- en CPU-intensieve taken.

  Een speciale header die ruim 3A levert voor high-performance PWM- of DC-waterpompen, plus een tweede speciale header voor AIO's.

  Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

  Een speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen overtemperatuur en overstroom.

  Actieve chipset koellichaam oplossing
  Speciale koeling voor onafgeknepen overdrachten
  PCIe 4.0 biedt tweemaal zoveel bandbreedte voor data die door de chipset stromen, wat meer warmte produceert dan de vorige generatie. De Prime X570-Pro is voorzien van een actief gekoeld koellichaam om throttling te voorkomen tijdens langdurige gegevensoverdracht.

  Actieve chipset koellichaam oplossing omvat:

  • Luchtkanaal: Een speciaal ontworpen luchtkanaal helpt de ventilator statische druk te genereren en concentreert de luchtstroom over de ribben.
  • Geribd koellichaam: De vindichtheid van het koellichaam is geoptimaliseerd om het oppervlak te maximaliseren met behoud van een uitlaatpad met lage weerstand.
  • Aangepaste Delta Superflo-ventilator: De aangepaste geluidsarme ventilator is voorzien van een zeer duurzame kogellager met een levensduur van 60.000 uur L10*.

   * L10 levensduur van de kogellager is een standaardmetriek die het aantal uren specificeert dat 90% van de lagers naar verwachting met succes in bedrijf zal blijven, als minimum.

  M.2 koellichaam
  Houd uw SSD gekoeld
  M.2-drives bevinden zich onder passieve koellichamen om de throttling tegen te gaan die kan optreden bij voortdurende overdrachten.

  Uitmuntende audio

  Realtek codec en unieke ontwerpkenmerken voor ongerepte, krachtige audio

  De Prime X570-Pro maakt gebruik van een unieke audio codec, ontworpen in nauwe samenwerking met Realtek - de Realtek S1220A. Het beschikt ook over een ongekende 120dB signaal/ruisverhouding voor de stereo line-out en een 113dB SRV voor de line-in, voor het leveren van ongerepte geluidskwaliteit. Daarnaast past een nieuwe impedantie-sensing circuit automatisch de gain aan om het optimale volumebereik voor de hoofdtelefoon te waarborgen.

  Crystal Sound 3

  Weergaloze audio om helemaal op te gaan in games

  Pre-regelaar voeding

  Vermindert power-input ruis om consistente prestaties te garanderen.

  Audio-afscherming

  Hiermee worden analoge/digitale signaaldomeinen gescheiden, waardoor de multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

  Afzonderlijke laag voor linker- en rechtertracks

  Zorgt voor minimale crosstalk tussen audiopaden.

  Geïntegreerde versterker

  Geschikt voor het aansturen van hoge-impedantie hoofdtelefoons, zonder roll-off bij hoge of lage frequenties.

  De-pop circuit

  Vermindert poppend geluid naar alle audio-uitgangen bij opstarten.

  Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij

  Hoogwaardige onderdelen zorgen voor een meeslepende geluidssignatuur met buitengewone getrouwheid.

  Door de media geprezen UEFI BIOS

  Het UEFI BIOS is een vroeg tussenstation op elke pc-zelfbouwreis en de Prime X570-Pro biedt één van de beste in de branche.

  AI Overklokgids Snelle toepassing van AI Overklokken om de systeemprestaties te verbeteren.

  My Favorites Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

  Meer info
  EZ-modus

  Intuïtieve grafische ventilatorregeling Fijnafstemming van individuele ventilatoren, simpelweg door met de muis een curve te verslepen.

  EZ XMP Verbeter DRAM-prestaties met één klik.

  SATA Informatie Toont SATA-poort details die u apparaten gemakkelijk helpen herkennen.

  Snelle klokaanpassing Gebruik muisbediening om snel de tijd en datum te wijzigen.

  Advanced-modus

  Zoekfunctie Snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling vinden.

  ASUS BIOS Profile Sla BIOS-instellingen op voor migratie naar nieuwe BIOS-versie of systeem.

  EZ Tuning Wizard Snelle configuratie RAID-array voor sneller ophalen van data en maken van back-ups.

  My Favorites Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

  GPU POST Bekijk aanbevelingen voor multi-VGA configuraties en gedetailleerde informatie voor geselecteerde ASUS-videokaarten.

  Last Modified Log Bijhouden van laatste wijziging en opslaan van favoriete profielen op een USB-station.

  SATA Port Renaming Hernoem SATA-poorten voor eenvoudige identificatie.

  OptiMem II

  Van de grond af aan opnieuw bedacht

  Om Intels nieuwste processors te voorzien van onbelemmerde toegang tot geheugenbandbreedte, hebben we de trace routing van het moederbord van de grond af aan opnieuw ontworpen. Onze OptiMem II-technologie brengt de signaalpaden van het geheugen over de PCB-lagen zorgvuldig in kaart om vias te verminderen, en het voegt ook afschermingszones toe die de crosstalk aanzienlijk verminderen. Om de overklokruimte voor volledig gestapelde geheugenconfiguraties verder te vergroten, biedt een sterk aangepaste T-Topology lay-out bovendien tijd-afgestemde signalering.

  Bovenste laag - basisring om laterale interferentie te voorkomen

  ASUS OptiMem II voordeel:
  ASUS OptiMem II
  P2P: 14,8m
  Referentie-ontwerp
  P2P: 48,6m
  69%
  Vermindering in crosstalk
  ASUS OptiMem II voordelen:
  • Verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit
  • Maakt lagere geheugenlatenties mogelijk op equivalente spanningen
  • Verbeterde geheugenfrequentiemarge

  Getest met behulp van Synopsys HSPICE simulatiesoftware

  Mem OK II

  Geautomatiseerd herstel

  MemOK II repareert automatisch opstartfouten die het gevolg zijn van overklokken van het geheugen en instabiliteit. Wanneer een DRAM-gerelateerde POST-fout optreedt, past het moederbord de geheugenparameters aan totdat het systeem kan opstarten.

  Terug naar de top
  Tunen op uw manier
  De Prime X570-serie is voorzien van software en firmware-besturingselementen die prestaties voor iedereen toegankelijk maken. De Prime X570-serie bevat ook opties waarmee u uw build kunt personaliseren en de installatie helpen tunen om te presteren zoals u dat wilt.

  5-Way Optimization

  Met één klik overklokken en koelen, klaar!

  Eén klik regelt al die complexe afstellingen. ASUS 5-Way Optimization maakt uw pc slim. Het optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem, door overklok- en koelingprofielen te bieden die op maat zijn gemaakt voor je systeem.

  Een geautomatiseerd tuning-hulpprogramma dat overklok- en koelingprofielen optimaliseert, voor een unieke systeemconfiguratie.

  Ventilatoren blijven fluisterstil bij dagelijks gebruik en leveren optimale luchtstroom wanneer het systeem door CPU- of GPU-intensieve taken knalt.

  Stresstestfunctie helpt bij het optimaliseren en overklokken voor CPU- of geheugenintensieve werkbelasting.

  CPU-prestatieverbetering

  De TurboV Processing Unit (TPU) is de intelligentie achter ons geautomatiseerde systeem-tuning hulpprogramma. Het biedt de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen voor optimale prestaties.

  Allround energie-efficiëntie

  Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen via de Away-modus (Afwezigheidsmodus).

  Flexibele koelingregelaars voor lucht of vloeistof

  Met de Prime X570-Pro krijgt u uitgebreide controle over de ventilatoren, via Fan Xpert 4 of onze door de media geprezen UEFI. Of er nu wordt gekoeld met lucht of water, de Auto-Tuning modus configureert op slimme wijze alle parameters met één klik. Er is ook een Extreme Quiet (extreem stille) modus die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum verlaagt — zodat uw systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken.

  Nauwkeurige digitale stroomregeling

  Digi+ levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie- efficiëntie instellingen, zodat de CPU voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

  * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

  App-specifieke optimalisatie

  Turbo App laat u de CPU-overklokinstellingen definiëren, ventilatorprofielen toepassen, netwerkdata prioriteren en audio-instellingen optimaliseren op app-niveau, zodat uw systeem perfect is geoptimaliseerd voor wat u er mee doet.

  Door de media geprezen UEFI BIOS

  Het UEFI BIOS is een vroeg tussenstation op elke pc-zelfbouwreis en de Prime X570-Pro biedt één van de beste in de branche.

  EZ Modus De EZ Modus is ontworpen voor eenvoudige configuratie en presenteert alle essentiële instellingen en statistieken op één pagina. Met geleide wizards, drag & drop-eenvoud en 1-kliks gemak bij het toepassen van belangrijke instellingen, is de installatie in een mum van tijd operationeel.

  Geavanceerde ModusVoor wie klaar is om dieper in de configuratie van de machine te duiken, geeft de geavanceerde modus (Advanced Mode) volledige controle. Elke sectie is intuïtief ingedeeld, en een ingebouwde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om de benodigde opties te vinden. Tweak koelingparameters, sla profielen op, gebruik overklokken en ontgrendel het volledige potentieel van de nieuwste Ryzen-processor.

  Meer info
  EZ Mode

  Intuïtieve grafische ventilatorregeling: stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

  EZ XMP: verbeter DRAM-prestaties met één klik.

  SATA-informatie: SATA-poort details die u apparaten gemakkelijk helpen te herkennen.

  Snelle klokaanpassing: gebruik muisbediening om de tijd en datum te wijzigen.

  Advanced Mode

  Flex-toets: Standaard fungeert de flex-toets als systeemresetknop, maar hij kan ook eenvoudig worden ingesteld om snel de Aura-verlichting in of uit te schakelen, Safe Boot te activeren of naar het UEFI te gaan.

  Zoekfunctie: snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling vinden.

  ASUS BIOS-profiel: sla BIOS-instellingen op voor migratie naar een nieuwe BIOS-versie of een nieuw systeem.

  My Favorites (Mijn Favorieten): vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

  Armoury Crate

  Armoury Crate is een nieuw softwarehulpprogramma dat is ontworpen om u gecentraliseerde controle te geven over ondersteunde producten. Vanuit één intuïtieve interface laat Armoury Crate u eenvoudig de RGB-verlichting en effecten aanpassen voor elk compatibel apparaat in uw arsenaal. De software biedt ook controle over de instellingen voor ASUS-producten, inclusief toetsenbord- en muisvoorkeuren. Armoury Crate beschikt zelfs over speciale productregistratie- en highlight om u contact te helpen houden met de ASUS-gemeenschap.

  AURA SYNC
  STUURPROGRAMMA & HANDLEIDING DOWNLOADEN
  HIGHLIGHT
  ACCOUNTBEHEER

  Aura Sync

  Outshine the competition

  Een goed afgestemd systeem voor echte liefhebbers verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura biedt volledige RGB-verlichtingscontrole met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel ingebouwde RGB LED's als voor strips die worden aangesloten op de on-board RGB-aansluitingen.* Alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte ASUS-hardware.

  Statisch
  Ademend
  Strobe
  Regenboog
  Kleurencyclus
  Sterrennacht
  Muziekeffect
  Slim

  * De Aura RGB-strip header ondersteunt 5050 RGB LED-strips met een maximaal nominaal vermogen van 3A (12V). Voor maximale helderheid mag de striplengte de 3m niet overschrijden.
  ** RGB LED-verlengkabels inbegrepen. LED-strips en Aura-compatibele apparaten worden apart verkocht.

  Adresseerbare Gen 2 RGB-header

  De Prime X570-Pro's adresseerbare Gen 2 RGB-header is nu in staat om het aantal LED's op tweede generatie adresseerbare RGB-apparaten te detecteren, zodat de software automatisch verlichtingseffecten kan aanpassen aan specifieke apparaten. De nieuwe headers bieden ook achterwaartse compatibiliteit met bestaande Aura RGB-uitrusting.

  AMD X570 chipset De AMD X570-chipset levert uitmuntende overklokmogelijkheden voor de nieuwste AMD Am4-socket voor 3e en 2e generatie AMD Ryzen™/2e en 1e generatie AMD Ryzen™ met Radeon™ Vega Graphics processors. Het is geoptimaliseerd voor multi-GPU configuraties, inclusief NVDIA SLI en AMD CrossFireX™. Het ondersteunt ook x16 PCI Express® 4.0/3.0 lanes en biedt 10Gb/s USB 3.2 Gen 2-poorten en 6Gb/s SATA-poorten, voor sneller ophalen van gegevens.

  AMD AM4 Socket voor 3e en 2e gen. AMD Ryzen™/2e en 1e gen. AMD Ryzen™ met Radeon™ Vega Graphics processors De krachtige 3e generatie AMD Ryzen™ processors zijn gebaseerd op de volgende generatie 7nm Zen-architectuur en ondersteunen tot 16 processor cores. AMD AM4-socket processors zijn uitgerust met dual-channel DDR4-geheugen, native 10Gb/s USB 3.2 Gen 2 en x16 PCI Express® 4.0/3.0 lanes, voor uitmuntende prestaties.