ROG RAMPAGE V EDITION 10

  ROG RAMPAGE V EDITION 10

  X99-moederbord breekt records met beste overklok- en gaming-innovaties

  • Intel® Core™ i7-processoren op LGA 2011-v3 Socket
  • Quad-channel DDR4 3333 (overklokt) ondersteuning
  • Beste gaming-verlichting: Aura RGB-verlichting en Aura 4-pins RGB-strip aansluiting
  • Beste gaming-extra – SupremeFX Hi-Fi
  • Beste gaming-prestaties – 5-weg optimalisatie met Auto-Tuning, tweede generatie T-Topology en Extreme Engine Digi+
  • Beste gaming-audio - opnieuw uitgevonden SupremeFX met intuïtieve Sonic Studio II
  • Beste gaming-netwerkfuncties - best-in-class Intel® Gigabit Ethernet, LANGuard en GameFirst-technologieën
  • Beste gaming-connectiviteit - 3x3 802.11ac wifi, NVMe U.2, M.2, SATA en USB 3.1 Type-A en Type-C voor extreem snelle overdrachten en totale compatibiliteit
  • Beste gaming-bescherming - SafeSlot, voorgemonteerde I/O-afscherming en zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige componenten voor maximale duurzaamheid
  • ROG geeft meer - meer gaming-gerichte hulpprogramma's, allemaal gratis!
  Product Image

  Een decennium lang heeft de vermaarde Republic of Gamers (ROG) voorbeeldige ontwerpen en prestaties geleverd, tot grote vreugde van 's werelds beste gamers en pc-liefhebbers. Maar ons werk is nog maar net begonnen. De gloriezoekers uit de gamingsport hebben talloze veldslagen gewonnen dankzij Rampage V Extreme, en we versterken ons wapenarsenaal nu met de Rampage V Edition 10 — een unieke versie van ons extreme-gaming moederbord, speciaal gemaakt ter gelegenheid van de ROG's 10de verjaardag. ROG zijn betekent een rebel zijn. ROG zijn betekent alle regels breken. Het is tijd om een rebel te worden en met alle regels te breken, met de Rampage V Edition 10!

  BESTE
  GAMING
  VERLICHTING

  Bouw een pc rond de Rampage V Edition 10 en u bouwt…HELDER! Met een ingebouwde Aura RGB-strip aansluiting en gemakkelijk te bedienen verlichting was het nog nooit zo gemakkelijk om de gamingopstelling te verlichten — en hele LAN parties! De Rampage V Edition 10 bevat het verbazingwekkende Aura lichtsturing-hulpprogramma, om een prachtige meerkleurige gloed over de gamingopstelling te werpen via de krachtige ingebouwde RGB LED's van het moederbord, via aangesloten RGB-strips, of beide — perfect gesynchroniseerd!

  AURA-VERLICHTINGSREGELING

  Start de Aura en geniet van de creatieve vrijheid van 9 verschillende verlichtingsschema's. Het is zelfs mogelijk om de stijl van de verlichting te synchroniseren met het steeds groeiende portfolio van Aura-geschikte apparatuur.

  • Statisch

   Altijd aan

  • Ademend

   Vervaagt in en uit

  • Strobe

   Knippert aan en uit

  • Kleurencyclus

   Vervagende kleuren van de regenboog

  • Muziekeffect

   Pulseert op de maat van de muziek

  • CPU-temperatuur

   Kleur verandert mee met CPU-belasting

  • Regenboog

   Een rollende, meerkleurige gloed

  • Komeet

   Een stroom van licht met een staart

  • Flash & Dash

   Getrapte flitsen in 1 kleur

  AURA 4-pins Aura RGB-strip aansluiting

  Vergeet het gedoe met externe RGB-controllers! Met ROG's Aura RGB-strip aansluiting is het snel en makkelijk om briljante kleuren te laten schijnen over de gamingapparatuur en de kamer: schuif gewoon standaard 12V RGB-strips op de 4-pins Aura RGB-strip aansluiting en stuur de verlichting aan zoals u zelf wilt. ROG heeft bovendien samengewerkt met bekende strip-makers en fabrikanten van behuizingen, voor geweldige gesynchroniseerde effecten en de beste compatibiliteit - dus de verlichting laten schijnen is net zo simpel als RGB, overal waar het Aura Ready-logo te zien is!

  * De Aura RGB-strip aansluiting ondersteunt standaard 5050 RGB LED-strips met een maximaal nominaal vermogen van 2A (12V). Voor maximale helderheid mag de striplengte de 2m niet overschrijden.

  *Eén verlengkabel is inbegrepen. RGB LED-strips moeten apart worden aangeschaft.

  *Lees hier meer over ASUS Aura Ready.

  gaming
  Opgeschaalde
  audio

  ROG weet dat geluid belangrijk is voor gamers en streamers, en daarom hebben we een front-panel hoofdtelefoonversterker toegevoegd die het geluid precies zo levert als het door de studio werd bedoeld – pure, onvervalste audio, direct naar je oren.

  De ESS® ES9018K2M digitaal-naar-analoog converter (DAC), dubbele Texas instruments LM4562 op-amps en TPA6120A2 hoofdtelefoonversterker van de SupremeFX Hi-Fi werken in harmonie samen om elk detail exact te reproduceren, zonder vervorming of jitter, zodat gebruikers genieten van audiofiele-kwaliteit 32-bit/386kHz, en leveren een output van ruim 6VRMS naar favoriete 600 ohm hoofdtelefoons. SupremeFX Hi-Fi heeft een Cirrus Logic analoog-naar-digitaal converter (ADC) voor uitzonderlijke opnamekwaliteit.

  1

  ESS 9018M2M SABRE DAC:

  De digitaal-naar-analoog converter met een hoge signaal-ruisverhouding (SRV) en een digitale volumeregeling voor de zuiverste analoge output.

  2

  HOOGWAARDIGE NICHICON & WIMA CONDENSATORS:

  Voor elk onderdeel in de analoge fase werden de beste componenten gekozen om vervorming te minimaliseren.

  3

  LM4562 OUTPUT FASE:

  2 x LM4562 op-amps (één per kanaal) bieden een zuivere, stabiele volumeverbetering en betere kanaalscheiding.

  4

  TPA6120 OUTPUT FASE:

  De TPA6120 hoofdtelefoonversterker biedt de definitieve volumeversterking en laat de versterker het echte potentieel van iedere hoofdtelefoon ontgrendelen.

  5

  SONIC SENSEAMP:

  Detecteert en optimaliseert automatisch uitgangen voor verschillende hoofdtelefoonimpedanties (32-600 Ohm).

  6

  HOGE PRECISIE KLOK BRON:

  Zeer nauwkeurige timing-technologie zorgt voor ultra-lage jitter door temperatuurschommelingen te voorkomen.

  7

  DE-POP RELAIS:

  Speciaal relais rekent af met het poppende geluid bij het aan- of uitzetten van het systeem, of tijdens het aansluiten of verwijderen van apparaten.

  BESTE
  OVERKLOK
  ARSENAAL

  Betere prestaties betekent meer vloeiende gameplay - en dat betekent meer kans om te winnen. Het beste overklok (OC) ontwerp, het UEFI BIOS en de intuïtieve OC gadget en hulpprogramma zorgen voor ongeëvenaarde prestaties - in combinatie met een exclusief koelingontwerp dat ervoor zorgt dat het systeem nooit oververhit raakt.

  DE KONING VAN HET OVERKLOKKEN

  3 wereldrecords
  &
  12 eerste plaatsen wereldwijd

  * Alle wereldrecords en wereldwijde eerste plaatsen werden geverifieerd op 8 juni 2016 op HWBOT.org

  Ontgrendel de ware prestaties van de Intel Core i7-processors voor LGA 2011-V3 - nu en in de toekomst!

  Ga los met maximaal 10 cores met de nieuwe Intel® Core™ i7-processors voor socket LGA 2011-v3, in zowel 28- als 40-lanes opties — en ontgrendel de ware multi-threaded prestaties! De Rampage V Edition 10 is vanaf de basis ontworpen om elke laatste drup vermogen uit Intels nieuwste architectuur te persen, zodat u altijd een stap voorloopt!

  Overklokfrequentie

  44%

  PRESTATIEVERBETERING

  3.0GHz

  4.4GHz+*

  Standaard

  Auto Tuning

  Geheugenfrequentie

  62%

  PRESTATIEVERBETERING

  2.133MHz

  3.466MHz+

  Standaard

  Overklokt

  Cinebench testen

  28%

  PRESTATIEVERBETERING

  1.788

  2.292

  Standaard

  Overklokt

  *Overklokbereik varieert afhankelijk van de CPU-mogelijkheden, koeling, moederbordondersteuning en tuning-opties.
  Testconfiguratie:
  Intel LGA2011-3 i7-6950X | X99-DELUXE II | G.SKILL DDR4-3200 8GBx4 | GTX680-DC2-4GD5x1
  DDR4 OVERKLOKKEN
  HOE HOGER, HOE BETER

  Tweede generatie ASUS T-Topology voert het overklokken van DDR4-geheugen op naar meer dan 3333MHz met alle geheugenslots bezet - en dat zorgt voor de beste gaming-prestaties ooit van de Rampage V Edition 10 machine! Met een aangepaste tracé lay-out voor minder overspraak en koppelingsgeluid, waarborgt onze tweede generatie T-Topology in tijd uitgelijnde signaaloverdracht, voor betere geheugenstabiliteit en compatibiliteit.

  OVERKLOKZONE
  Bespaar meer tijd, breek meer records

  ROG begrijpt overklokkers beter dan welke andere fabrikant - dus de Rampage V Edition 10 bevat tal van hardwarematige regelaars om te helpen bij overklokavonturen, waaronder DIMM- en PCIe-schakelaars, Safe Boot- en ReTry-knoppen. Snel, gemakkelijk en echte tijdbespaarders!

  DIMM-schakelaar

  Handmatig activeren of deactiveren van de DIMM sockets zonder geheugenmodules te verwijderen, voor ongelooflijk gemak en betere stabiliteit.

  PCIe x16-lane schakelaar

  Handmatig activeren of deactiveren van de PCIe x16 doorvoer-lanes zonder het verwijderen van videokaarten, voor snellere configuratie en verbeterde stabiliteit.

  Safe Boot-knop

  Eén snelle tik op de Safe Boot-knop schakelt het systeem uit en start het op in Veilige Modus (Safe Boot), om daar de bewaarde voorgaande instellingen aan te passen.

  ReTry-knop

  Druk als het systeem hangt tijdens het power-on self-test (POST) opstartproces gewoon op de hardwarematige ReTry-knop van de Rampage V Edition 10 om direct opnieuw opstarten af te dwingen.

  MemOK!

  Vergeet zorgen over de geheugencompatibiliteit, want deze één-klik systeemherstel-tool zorgt voor moeiteloze geheugenupgrades.

  MET EEN KLIK OVERKLOKKEN EN KOELEN, KLAAR!
  BEHAAL PRESTATIES, EFFICIENCY, DIGITALE STROOMTOEVOER, VENTILATORREGELING EN ZELFS NETWERK- EN AUDIO-TUNING OP MAAT VOOR GAMERS - EN DE MANIER WAAROP ZE SPELEN!

  Je hoeft geen expert te zijn om maximale gaming-prestaties te behalen op de Rampage V Edition 10 build - omdat 5-weg Optimalisatie alle complexe instellingen met één klik regelt, voor directe, goed controleerbare prestatieverbeteringen! Onze exclusieve technologie optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem op basis van real-time gebruik - voor superieure CPU-prestaties plus dagelijkse energiebesparing, uiterst stabiele digitale voeding, koele en stille ventilatoren en zelfs netwerken en audio-instellingen die zijn afgestemd op de gebruikte applicaties. Kortom, 5-weg Optimalisatie waarborgt dat de pc perfect is voor gaming, entertainment, productiviteit...eigenlijk gewoon voor alles!


  • Games draaien snel en soepel, met hoge prestaties, geprioriteerde bandbreedte en levendig geluid.
  • Ventilatoren blijven fluisterstil tijdens het dagelijkse computergebruik en waarborgen extreme koelingefficiency tijdens het gamen.
  • Haperingen wordt geëlimineerd met als resultaat soepel lopende apps, zelfs onder zware belasting.
  • Energieverspilling wordt verminderd en geld bespaard.
  • CPU-prestatieverbetering
  • Allround energie-efficiëntie
  • Geavanceerde ventilatorregeling
  • Nauwkeurige digitale stroomregeling
  • Speel sneller, scoor hoger
  CPU-prestatieverbetering
  Benut de volledige gaming-prestaties van de pc in een oogwenk, met het ASUS AI Suite 3 hulpprogramma! De TurboV Processing Unit (TPU) biedt nauwkeurige voltageregeling en geavanceerd toezicht voor de CPU en videokaart. Dit geeft gebruikers veel vrijheid om de CPU-frequenties en ratio's aan te passen, voor optimale prestaties en het volop benutten van het potentieel van de videokaart*.

  *Zie de videokaart QVL
  Allround energie-efficiëntie

  Schakel add-on IC-vermogen uit

  Profiteer dankzij de Energy Processing Unit (EPU) van real-time, systeembrede stroombesparing - voor gaming kicks die geen aanslag zijn op de portemonnee! De EPU biedt automatische herkenning en aanpassing van het stroomverbruik op basis van de behoeften van de machine, zodat geld wordt bespaard zonder dat het afbreuk doet aan de spanning. De EPU verlaagt ook het CPU-wattage naar een ingesteld niveau en levert zelfs nog meer besparingen in de Away-modus. Deze creëert een extreem energiebesparend scenario dat ongebruikte extra I/O-controllers afsluit en het stroomniveau van de videokaart(en) verlaagt. Kortom, volledige stroomtoevoer tijdens gameplay — en dan totale energiezuinigheid tijdens een pauze!

  Koeler ontwerp

  Speel stiller en koeler dankzij geavanceerde ventilator- en waterpompregelingen voor het ultieme in ongestoorde gaming. Met on-board thermische sensoren en hardwarematige 4-pins/3-pins PWM/DC-modus detectie, zorgt Fan Xpert 4 ervoor dat elke ventilator de beste balans behaalt tussen koelprestaties en een laag geluidsniveau, zodat gebruikers kunnen genieten van de volledige prestaties, zonder de bijbehorende geluiden!

  Ventilatoraansluitingen

  Pompventilator

  Thermische sensor

  Ventilator Ext-aansluiting

  4-pins PWM/DC ventilator ondersteuning met automatische detectie

  Elke on-board aansluiting ondersteunt automatische detectie van PWM of DC-ventilatoren.

  Meerdere temperatuurbronnen

  Meerdere temperatuurbronnen: elke aansluiting kan worden ingesteld om tot 3 meervoudige thermische sensoren te bewaken en erop te reageren. *3 extra sensoren verstrekt via ventilator-uitbreidingskaart

  Hoge AMP ventilator

  Een speciale ventilator-aansluiting die maximaal 3 Ampère kan leveren, voor hoge-snelheid, hoog-vermogen ventilatoren.

  Waterpomp-aansluiting

  Volledige controle over PWM of DC waterpompen, ideaal voor zowel aangepaste als zelfstandige koelopstellingen.

  Ventilator Ext-aansluiting

  Volgende pagina >
  • Auto Tuning-modus: scant ventilatorparameters en alle ventilatoren met één enkele klik.
  • Extreme Quiet-modus: verlaagt de CPU-ventilatorsnelheid tot onder het standaard minimum, voor extra stille en energiebesparende werking tijdens lichte belasting.
  • RPM Vaste Modus (RPM Fixed Mode): verlaagt het geluidsniveau tot bijna 0dB stilte, zodat de ventilatorsnelheid kan worden afgesteld.
  « Vorige pagina
  Nauwkeurige digitale stroomregeling
  Om sneller dan snel te gaan, is uiterst nauwkeurige stroomregeling nodig - daarom zijn Rampage V Edition 10 moederborden uitgerust met ASUS Digi+ Power Control, voor maximaal overklokpotentieel, verbeterde systeemstabiliteit en uitmuntende energie-efficiëntie. Digi+ Power Control is de marktleidende digitale stroom-controller en is volledig compatibel met Intels IMVP8-specificaties, voor meer vloeiende, veiligere stroomtoevoer.
  Versnel favoriete apps en games met geautomatiseerd gemak
  Het intuïtieve tuningpaneel van de ASUS-exclusieve Turbo Core App is voorzien van meerdere hardwarematige componenten om de opwinding tijdens het gamen te maximaliseren, door de CPU te overklokken, ventilatoren te tunen, prioriteit te geven aan netwerkdata en de audio-instellingen te optimaliseren - alles met geautomatiseerd gemak. Bovendien is Turbo App nu nog krachtiger dan ooit tevoren, met de mogelijkheid om verbinding te maken met profielen die eerder werden ingesteld in Sonic Studio II en KeyBot II. Het configureren kan dus niet eenvoudiger!

  DOOR MEDIA GEPREZEN UEFI BIOS

  De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd en ziet er nu nog beter uit. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.

  EZ Flash 3

  Flash het nieuwste BIOS via het internet, en vanuit het BIOS.

  SMART

  Controleer de 'Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology' (SMART) logboeken van opslagapparaten om de betrouwbaarheid ervan te meten, en zelfs te bepalen of ze op het punt staan defect te raken.

  EZ Tuning Wizard — OC en RAID

  Selecteer hardware en pas gebruiksscenario's toe om de systeemprestaties af te stellen of de RAID-configuratie te stroomlijnen, voor het sneller ophalen en back-uppen van gegevens!

  Mijn favoriet

  Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

  EZ Mode

  Intuïtieve grafische ventilatorregeling

  Stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

  EZ XMP

  Verbeter DRAM-prestaties met één klik.

  SATA-informatie

  Bekijk SATA-poort gegevens voor gemakkelijke apparaatherkenning.

  Snelle klokaanpassing

  Gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen.

  Advanced-modus

  GPU POST

  Automatische detectie van geselecteerde ASUS-videokaarten om gedetailleerde informatie te bekijken.

  Secure Erase

  Herstel SSD's naar de fabriekstoestand.

  Last Modified (Laatst Aangepast) Log

  Bijhouden van laatste wijziging en opslaan van favoriete profielen op een USB-stick.

  SATA Port Renaming (SATA-poort Hernoemen)

  Hernoem SATA-poorten voor eenvoudige identificatie.

  USB UEFI BIOS FLASHBACK

  Ververs het BIOS in een oogwenk, zelfs als het systeem is uitgeschakeld

  De beste stroomvoorziening, digitaal gestuurd

  ROG's vermaarde digitale stroomcontroller Extreme Engine Digi+ biedt nu nog betere stroomvoorziening, met op maat ontworpen PWM-controllers, PowIRstage®, IR3555 MOSFET's van Infineon, MicroFine lichtmetalen spoelen en 10K zwart metallic condensators - zodat Extreme Engine Digi+ altijd de meest nauwkeurige en vloeiende corespanning levert!

  VERSNEL HET LADEN VAN GAMES

  De unieke, intelligente ROG-technologie slaat effectief een compleet opslagapparaat op in de cache, zodat favoriete games en toepassingen razendsnel starten en meteen beginnen te werken zodra ze worden geactiveerd. RAMCache verandert milliseconden in microseconden om de laadtijd van games tot stratosferische niveaus te verbeteren, en minimaliseert de kans op dataverlies - en natuurlijk het is compatibel met de nieuwste NVM Express opslagopties!

  BESTE
  GAMING
  AUDIO

  Net zoals je niet met je ogen dicht kunt winnen, is het tijd om die oren te openen voor de beste audio op het slagveld! ROG's ontzagwekkende audio-expertise is het resultaat van uitgebreide R&D, met SupremeFX als het haarzuivere resultaat - on-board audio die net zo superieur is als je gaming-reputatie!

  Audio op kampioensniveau van SupremeFX

  De on-board audio van de Rampage V Edition 10 is niet gewoon goed - het is het beste wat er te krijgen is! Profiteer van de beste gaming-audio in- en uitgangen, met speciaal afgeschermde ontwerpen en een verzameling zorgvuldig geselecteerde professionele audiocomponenten, waaronder Nichicon-condensators, speciale dubbele RC4580 op-amps en Sonic SenseAmp die automatisch alle hoofdtelefoons (32-300 ohm) detecteert en optimaliseert, voor de zuiverste geluidskwaliteit.

  SupremeFX beschikt ook over intuïtieve Sonic Studio II, waarmee kan worden genoten van diverse audio-effecten voor perfect entertainment - plus Perfect Voice ruisonderdrukkingstechnologie voor perfect verstaanbare teamgesprekken!

  SupremeFX afscherming

  Blokkeert elektromagnetische interferentie van het moederbord of uitbreidingen, om meer zuivere audio te bieden.

  SupremeFX audioprocessor

  Tien DAC-kanalen, gelijktijdige 7.1-kanaals weergave, onafhankelijke 2.0-kanaals, multiple-stream stereo naar frontpaneel uitgangen en EMI-cover voor meer zuivere geluidskwaliteit.

  Speciale dubbele RC4580 op-amps

  Stuur enkele van de allerbeste hoofdtelefoons aan die beschikbaar zijn, van 32 tot 300 ohm, voor uitzonderlijke gaming-audio en muziekervaringen.

  Nichicon condensators

  Levert de hoogste kwaliteit geluidsresolutie en -uitbreiding, voor bijzonder warme en natuurlijke audio.

  INTUÏTIEVE AUDIO-TUNING SUITE SONIC STUDIO II

  Casting Enhancer

  Casting Enhancer verbetert de audiokwaliteit zowel bij streaming als bij opnemen; het vermindert ruisartefacten en stabiliseert het algehele spraakvolume. Het verbetert ook alle rijke details en het basversterkende effect van in-game geluiden en muziekweergave.

  Perfect Voice

  Perfect Voice vermindert ruis tijdens in-game chats, zodat elke teamgenoot wordt gehoord en er geen commando wordt gemist.

  Sonic Studio

  Eén-kliks virtuele surround-functie emuleert 7.1-kanaals audio, zelfs via een stereo (2.0-kanaals) headset. Het biedt vijf extra uitmuntende audioregelingen, waaronder Reverb (galm), Bass Boost (basverbetering) Equalizer, Voice Clarity (heldere spraak) en Smart Volume (slim volume) - zodat alles simpelweg fantastisch klinkt!

  BESTE
  GAMING
  NETWERKFUNCTIES

  Lag betekent minder frags, dus gelukkig leveren Rampage V Edition 10 moederborden de keiharde combinatie van superieure hardware en software - zodat gamers zich kunnen concentreren op hun game, terwijl hun ROG-machine definitief afrekent met lag!

  Meer doorvoer en minder verwerken betekent sneller online spelen
  Intel Gigabit Ethernet

  De Rampage V Edition 10 is voorzien van de allernieuwste dubbele Intel® Ethernet (I218-V en I211-AT), voor snellere, meer vloeiende gaming - altijd. Intels LAN biedt twee grote voordelen: het vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer, zodat er meer vermogen overblijft voor de game en gameplay.

  LAGERE CPU-BELASTING

  HOGE TCP & UDP DOORVOER

  Opgevoerde doorvoer. Beste piekspanningbescherming.

  LANGuard zorgt voor veiligere, meer betrouwbare verbindingen tijdens gevechten! Geavanceerde signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige opbouwmontage bundelen de krachten om de verbinding van het Rampage V Edition 10 moederbord te beschermen en opgevoerde doorvoer te leveren. Daarnaast biedt het elektrostatisch beschermde en tegen piekspanning beveiligde componenten (ESD Guards) voor 1,9x betere tolerantie voor statische elektriciteit en 2,5x betere bescherming (tot 15kV) tegen spanningspieken!

  1,9X HOGERE
  TOLERANTIE VOOR STATISCHE ELEKTRICITEIT

  2,5X BETERE
  PIEKTOLERANTIE

  Opgevoerde doorvoer. Beste piekspanningbescherming.

  LANGuard zorgt voor veiligere, meer betrouwbare verbindingen tijdens gevechten! Geavanceerde signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige opbouwmontage bundelen de krachten om de verbinding van het Rampage V Edition 10 moederbord te beschermen en opgevoerde doorvoer te leveren. Daarnaast biedt het elektrostatisch beschermde en tegen piekspanning beveiligde componenten (ESD Guards) voor 1,9x betere tolerantie voor statische elektriciteit en 2,5x betere bescherming (tot 15kV) tegen spanningspieken!

  1,9X HOGERE
  TOLERANTIE VOOR STATISCHE ELEKTRICITEIT

  2,5X BETERE
  PIEKTOLERANTIE

  Snelste on-board wifi, tot 1300Mbps/s

  De Rampage V Edition 10 heeft next-level 802.11ac* wifi met 3x3 dual-band 2.4/5GHz antennes voor overdrachtssnelheden tot 1300Mbps**.

  *Wi-Fi Hotspot gebruikt tot 802.11 a/b/g/n. Windows 10 ondersteunt momenteel geen Wi-Fi Hotspot-functionaliteit.

  **De werkelijke snelheid kan variëren als gevolg van netwerkcondities.

  Teamwerk om lag tegen te gaan
  GameFirst

  GameFirst IV optimaliseert het netwerkverkeer, voor snellere online gaming zonder lag - en we hebben nu Multi-Gate Teaming toegevoegd om alle netwerken te laten samenwerken, voor maximale bandbreedte en de meest vloeiende gameplay ooit. Profiteer ook van de gloednieuwe Intelligent-modus, die automatisch een database compileert door nieuwe app-gegevens te parseren om ervoor te zorgen dat elk spel is geoptimaliseerd voor de beste prestaties.

  Multi-Gate Teaming

  Combineer alle netwerk gateways voor maximale bandbreedte en wijs verbindingen toe aan elke applicatie, voor de meest vloeiende gameplay ooit.

  BESTE
  GAMING
  CONNECTIVITEIT

  De Rampage V Edition 10 versnelt elke verbinding, met de nieuwste omkeerbare USB 3.1 Type-C en de nieuwste U.2 socket voor razendsnelle NVM Express-apparaten — zodat elke game in de hoogste versnelling wordt gespeeld.

  Doe mee met de NVMe-revolutie met ingebouwde U.2-connector

  Ontgrendel het volledige opslagpotentieel met NVM Express (NVMe), de revolutionaire specificatie die SSD's op topsnelheid laat draaien. Sluit de drive gewoon met plug & play gemak aan op de ingebouwde U.2-connector en ervaar gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbit/s - en maak een PCIe-slot vrij voor een andere uitbreidingskaart!

  VERHOOG DE SNELHEID VIA ON-BOARD M.2 TOT 32Gbit/s

  Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbit/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.

  ULTIEME 10Gbit/s SNELHEID MET 4x USB 3.1 ON-BOARD

  Met twee USB 3.1 Type A-poorten en twee omkeerbare USB 3.1 Type-C ervaren gebruikers gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbit/s - oftewel tweemaal zo snel als USB 3.0. USB 3.1 is volledig achterwaarts compatibel met bestaande USB-apparaten, en gebruikers zijn helemaal klaar voor het razendsnelle USB 3.1. Bovendien versnelt de ASUS-exclusieve USB 3.1 Boost-technologie de USB 3.1-prestaties automatisch nog verder!

  Gestapelde opslag met 10 SATA-aansluitingen

  De Rampage V Edition 10 heeft meer SATA-aansluitingen dan je je ooit kon voorstellen - in totaal heeft hij er 10 aan boord. Met zo veel opslagpotentieel is ruimte niet langer schaars!

  BESTE
  GAMING
  GRAPHICS

  Game net zo hard, snel en soepel als nodig is, want de Rampage V Edition 10 ondersteunt zowel 4-weg SLI als CrossFireX voor multi-GPU grafisch vermogen, plus Aura-begeleide verlichte installatie!

  4-weg SLI /CrossFireX ondersteuning

  Perfecte tussenafstanden en PCIe 3.0 snelheid voor ongelooflijke graphics! Ontketen het volledige vermogen van meerdere videokaarten, voor beelden die nooit haperen, met precies de juiste hoeveelheid ruimte tussen elke kaart.

  40-lane processors
  28-lane processors

  De Rampage V Edition 10 heeft een slimme SLI/CFX-schakelaar om gebruikers te helpen hun 2-weg of 3-weg videokaarten te configureren. Flip gewoon de schakelaar om Aura's geïntegreerde LED's de weg te laten leiden, zodat exact duidelijk is waar de kaart moet worden ingestoken.

  *Profiteer van 4-weg SLI plus M.2 en U.2 tegelijk

  BESTE
  GAMING
  BESCHERMING

  Gamers eisen stabiliteit en duurzaamheid, dus integreert ROG duurzame, hoogwaardige componenten, plus exclusieve, slimme DHZ-ontwerpen op het hele moederbord - wat zorgt voor de beste gaming-ervaringen.

  Voorgemonteerde I/O afscherming

  De Rampage V Edition 10 heeft iets dat zo slim is dat we er een octrooi op aanvragen - een I/O afscherming die eenvoudig te plaatsen is en krachtige bescherming biedt. Maar het is meer dan alleen functioneel: onze gepatenteerde uitvinding verhoogt de esthetische waarde van de Rampage V Edition 10 en maakt het zelf bouwen van pc's gemakkelijker dan ooit!

  Gepatenteerd SafeSlot
  Bescherm uw videokaart-investering

  SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, en ontworpen om superieure retentie en buigweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, wordt de sleuf voorzien van verstevigend metaal, met als resultaat een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan het PCB door middel van extra soldeerpunten.

  Achterplaat

  1

  verzinkt stalen achterplaat voegt extra stijl, koeling en kracht toe.

  CPU-installatietool

  1-laags

  bescherming tegen socket-pin schade

  TrueVolt USB

  2 speciale

  USB-voedingen leveren uiterst constante 5V naar alle USB-poorten, wat stroomfluctuaties minimaliseert, met als resultaat minimaal dataverlies

  ESD Guards

  2x hogere

  2x zo grote elektrostatische bescherming als standaard. ESD Guards schermen de PS2, USB, audio en LAN-poorten af

  Q-Connector

  1-delig

  en organiseert alle frontpaneel kabels

  Q-Slot

  1 klem

  om de videokaart te verwisselen of vast te zetten.

  Q-DIMM

  1-zijdige

  clips voor supereenvoudige, superveilige hantering van geheugenmodules

  DRAM overstroombeveiliging

  1 extra

  resetbare zekering beschermt aansluitpoorten en DRAM tegen overstroom en schade door kortsluiting

  ROG GEEFT
  MEER

  Blijf in de game
  Overwolf

  Deze slimme, onopvallende overlay houdt gamers in het spel, zodat ze kunnen internetten, e-mail lezen, chatten, streamen of iets opnemen tijdens het gamen. Alles verpakt in passend gekleurde ROG-skins om te laten zien dat men deel uitmaakt van een elitegroep - binnenkort beschikbaar om te downloaden in de Overwolf app store!


  De gratis toetsenbord upgrade - bijgewerkt!
  KeyBot II

  Gratis toetsenbord upgrade met een exclusieve microprocessor en intuïtieve gebruikersinterface. Neem macro's direct op vanaf het toetsenbord, schakel razendsnel tussen profielen, activeer speciale functies met sneltoetsen F1-F10, start en versnel de pc zelfs in uitgeschakelde stand (S5-modus)!

  En goed nieuws voor liefhebbers van vechtspellen: profiteer van richtingverandering met één knop!

  S5
  MODUS

  Het is zelfs mogelijk om KeyBot II te gebruiken om de pc te versnellen naar een specifieke modus door twee seconden een knop in te drukken.

  In de verpakking!

  USB-stick

  1 USB-

  stick vol hulpprogramma's en drivers

  ROG-onderzetters

  2 stijlvolle

  beschermers voor je favoriete bekers

  ROG ventilatorstickers

  3 erebadges

  voor je fans

  SLI bridges

  3 bridges

  voor 4-, 3- en 2-weg SLI-configuraties

  SATA-kabels

  10 kabels

  voor betere opslag

  ROG kabelstickers

  15 labels

  voor kabels

  en... nog meer!

  AI Suite 3

  Alles-in-één bedieningspaneel

  ROG-thema CPU-Z

  Toont vol trots belangrijke systeeminformatie

  Mem TweakIt

  Dynamische timingbewaking, DRAM efficiencymeter

  RAMDisk

  Versnel favoriete toepassingen; tot 20x sneller dan SSD met knooppuntfunctie.

  Sonic Radar II

  Een verdekte overlay die geluiden op het slagveld in kaart brengt zodat tegenstanders en teamgenoten in een oogwenk kunnen worden gelokaliseerd.

  Kaspersky&red; Anti-Virus (1 jaar)

  De beste bescherming tegen virussen en spyware

  DAEMON Tools Pro Standard (1 jaar)

  De toonaangevende tool voor optische en virtuele schijven

  PC Cleaner

  Versnel de pc door met een simpele klik af te rekenen met vertragingen

  100% SteamOS ondersteuning

  Speel nu en voor altijd je favoriete Steam games

  Radar op de nieuwste gaming-innovaties

  Het ROG-vizier staat gericht op toekomstige revoluties en relaties

  Beyond VR READY

  De Rampage V Edition 10 is niet alleen VR-klaar - het gaat veel verder dan dat! De ASUS ROG Beyond VR Ready markering betekent dat de Rampage V Edition 10 is getest met tal van toonaangevende componenten, om ervoor te zorgen dat productiviteit-, gaming- en entertainmentbehoeften zijn afgestemd voor maximale prestaties, ook na het afdoen van de headset. ASUS Beyond VR Ready opent een nieuwe manier om een droomsyteem te configureren en te bouwen met het volste vertrouwen.

  AURA READY

  ASUS Aura staat in de voorhoede van de RGB-revolutie, en Aura Ready is de garantie voor de beste compatibiliteit. Alle apparatuur met Aura Ready-logo is klaar om samen te werken met ASUS Aura-compatibele apparatuur. Dus, voor zelfbouw met de helderste verlichting en de meest fascinerende effecten, kijk dan gewoon uit naar de Aura Ready badge!

  DE KRACHT VAN INTEL

  Klaar voor Intel ® Core™ i7-processors voor LGA2011-v3
  Dit moederbord ondersteunt Intel® Core™ i7-processors in de LGA 2011-v3 uitvoering, met geïntegreerd geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van 4-kanaals (8 DIMM’s) DDR4-geheugen en 40/28 PCI Express 3.0/2.0-lanes.
  Intel® X99-chipset
  Dit moederbord ondersteunt Intel® Core™ i7-processors in de LGA 2011-v3 uitvoering, met geïntegreerd geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van 4-kanaals (8 DIMM’s) DDR4-geheugen en 40/28 PCI Express 3.0/2.0-lanes.
  • SPECS OVERZICHT
  • BESTE GAMING-VERLICHTING
  • BESTE AUDIO-EXTRA
  • BESTE OVERKLOKARSENAAL
  • GAMING MET MEER
  • BESTE GAMING-CONNECTIVITEIT
  • BESTE GAMING-BESCHERMING
  • ROG GEEFT MEER