ROG STRIX X99 GAMING

  ROG STRIX X99 GAMING

  X99 geeft gamers voordeel

  • Intel® Core™ i7 X-serie processors op LGA 2011-v3 socket
  • Quad-channel DDR4 3333 (overklokt) ondersteuning
  • OC Socket, 5-weg optimalisatie en 2e generatie T-topologie: gemakkelijk en stabiel overklokken
  • Aura RGB-verlichting, Aura 4-pins RGB-strip aansluiting en aanpasbare kleurenstickers: echte gaming-esthetiek
  • SupremeFX en Sonic Radar II: weergaloze audio met heimelijke overlay om te domineren tijdens het gamen
  • Beschermd netwerken op topsnelheid: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard en GameFirst-technologie
  • Gamer's Guardian: SafeSlot en slimme DHZ-functies
  • Uiterst hoge overdrachtssnelheden voor snellere gaming: 2x2 802.11ac MU-MIMO wifi, U.2 en M.2, USB 3.1 Type A+C, RAMCache
  Product Image

  SUPERIEURE SPECIFICATIES

  GAMING-ESTHETIEK

  GAMING-AUDIO

  GAMING-NETWERKEN

  PERFORMANCE LEVEL UP

  UITMUNTENDE CONNECTIVITEIT

  EPISCHE GRAPHICS

  GAMER'S GUARDIAN

  Strix is ​​de nieuwste rekruut van de Republic of Gamers (ROG) - en de ROG Strix X99 Gaming is het eerste ROG Strix-moederbord. De ROG Strix X99 levert hoogwaardige prestaties, innovatie, en zelfverzekerde dynamiek om de rebel in je los te laten. Het gedurfde ontwerp en de felle kleuren geven vorm aan je fanatieke individualisme en laden elke gaming-ervaring op met opwindende energie. Wil je domineren met epische snelheid en behendigheid? Doe dan mee met de Republic met de ROG Strix X99 Gaming!

  GAMING ESTHETIEK
  MIX & MATCH RGB MET KLEURENSTICKERS

  Gaming gaat over jouw stijl, jouw persoonlijkheid en jouw passie. De ROG Strix X99 Gaming is het gaming-moederbord waarmee je passie injecteert om je stijl en persoonlijkheid in full-colour te projecteren!

  AURA-VERLICHTINGSREGELING

  Pas je eigen favoriete LED-efecten aan met Aura, de intuïtieve software voor het regelen van de verlichting, om een prachtige meerkleurige gloed over je build te werpen, via de krachtige ingebouwde RGB LED's van het moederbord of via de on-board 4-pins header aangesloten RGB-strips, of beide — perfect gesynchroniseerd! Start de Aura en geniet van de creatieve vrijheid van 10 verschillende verlichtingsschema's. Je kunt je verlichtingsstijl zelfs synchroniseren met het steeds groeiende portfolio van Aura-geschikte apparatuur, en je Aura-effecten mixen en matchen met de meegeleverde kleurenstickers!

  • Statisch

   Altijd aan

  • Ademend

   Vervaagt in en uit

  • Strobe

   Knippert aan en uit

  • Kleurencyclus

   Vervagende kleuren van de regenboog

  • Muziekeffect

   Pulseert op de maat van de muziek

  • CPU-temperatuur

   Kleur verandert mee met CPU-belasting

  • Regenboog

   Een rollende, meerkleurige gloed

  • Komeet

   Een stroom van licht met een staart

  • Flash & Dash

   Getrapte flitsen in 1 kleur

  • Gloeiende jojo

   Een terugverende elastische lichtbundel

  AURA 4-PINS RGB-STRIP

  Vergeet het gedoe met externe RGB-controllers! Met de Aura ROG Strip-aansluiting is het snel en gemakkelijk om briljante kleuren over de machine en de kamer te sturen: schuif simpelweg standaard 12V RGB-strips op de 4-pins Aura RGB-strip headers, en creëer de gewenste verlichting, op welke manier dan ook.

  * De Aura RGB-strip header ondersteunt standaard 5050 RGB LED-strips met een maximaal nominaal vermogen van 2A (12V). Voor maximale helderheid mag de striplengte de 2m niet overschrijden.

  *Eén verlengkabel is inbegrepen. RGB LED-strip moet apart worden aangeschaft.

  WEERGALOZE AUDIO
  OM HELEMAAL OP TE GAAN IN DE GAME!

  Het echt meeslepende SupremeFX geluid van de ROG Strix X99 Gaming is zo levend en realistisch dat het je een essentieel concurrentievoordeel geeft op elke strijdtoneel. Met near-lossless weergave en exclusieve Sonic Radar II-technologie voor het exact lokaliseren van vijanden op het slagveld voordat ze jou zien, klinkt SupremeFX ontzagwekkend - en geeft zowel je oren als je frags een voorsprong op de rest!

  SUPREMEFX
  AFGESCHERMENDE AUDIO, SUPERIEUR GELUID

  SupremeFX-technologie levert high-fidelity, near-lossless audio, hoe hectisch het er ook aan toe gaat in je game. De zuiverheid en stabiliteit van de opmerkelijke 115dB signaal-ruisverhouding (SRV) is gewaarborgd dankzij een afgeschermd ontwerp, een cover tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en een voltagebeschermde 5V-voeding. De superieure componenten van Supreme FX, waaronder de vertrouwde Realtek ALC1150 codec, maximaliseren de akoestische prestaties en rekenen af met interferentie - zodat gamers alleen het allerbeste uit hun gaming headset of luidsprekers horen komen!

  EMI cover

  Effectieve afscherming tegen elektromagnetische interferentie behoudt de integriteit van audiosignalen, voor de beste kwaliteit.

  Dual Op-versterkers

  Twee on-board op-amps zorgen voor buitengewone audio, met 32-300Ω hoofdtelefoonimpedantie voor geweldige flexibiliteit.

  Hoogwaardige Nichicon™ audiocondensators

  Effectieve afscherming tegen elektromagnetische interferentie behoudt de integriteit van audiosignalen, voor de beste kwaliteit.

  Audiolijn afscherming

  Blokkeert elektromagnetische interferentie van het moederbord of uitbreidingen, om schonere audio te bieden.

  SONIC RADAR II
  SCAN, DETECTEER EN DOMINEER!

  Sonic Radar II biedt een verdekte overlay die de positie van tegenstanders en teamgenoten op het slagveld laat zien, allemaal beheerd via een eenvoudig bedieningspaneel en aanpasbare spellenlijst. Zie de richting en oorsprong van belangrijke in-game geluiden en oefen je vaardigheid om vijanden te spotten. Bovendien verduidelijkt de Audio Enhancement-technologie elk geluid - zodat vijandelijke voetstappen al in de verte hoorbaar zijn, zodat de prooi in de jager verandert!

  VEILIG NETWERKEN OP TOPSNELHEID

  Alleen de snelste schutter overleeft, dus bij de ROG Strix X99 Gaming is lag niet aan de orde - zodat je je vijanden net zo snel kunt neerschieten als je de trekker kunt overhalen! Onze technici hebben uitsluitend de beste netwerktechnologie verwerkt, waaronder toernooiniveau Intel® Gigabit Ethernet en ASUS-exclusieve LANGuard- en GameFirst-technologieën om verbindingen snel te houden, zodat je altijd als eerste schiet en je vijanden neer ziet gaan.

  Intel Gigabit Ethernet
  Hogere doorvoer, lager CPU-gebruik en geweldige gaming-ervaringen

  De ROG Strix X99 Gaming is voorzien van de allernieuwste Intel Ethernet (I218-V), voor snellere, meer vloeiende gaming - altijd. Intels LAN biedt twee grote voordelen: het vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer. Dit vermindert de belasting op de processor aanzienlijk, zodat er meer vermogen overblijft voor het spel en de gameplay.

  LAGERE CPU-BELASTING

  HOGE TCP & UDP DOORVOER

  LANGuard
  Opgevoerde doorvoer. Beste piekspanningbescherming.

  LANGuard zorgt voor veiligere, meer betrouwbare verbindingen tijdens gevechten! Geavanceerde signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige oppervlakgemonteerde processors bundelen de krachten om de verbinding van het ZROG Strix X99 Gaming-moederbord te beschermen en opgevoerde doorvoer te leveren. Daarnaast biedt het elektrostatisch beschermde en tegen piekspanning beveiligde componenten (ESD Guards) voor 1,9x betere tolerantie voor statische elektriciteit en 2,5x betere bescherming (tot 15kV) tegen spanningspieken!

  1,9X HOGERE
  TOLERANTIE VOOR STATISCHE ELEKTRICITEIT

  2,5X BETERE
  PIEKTOLERANTIE

  GameFirst
  Teamwerk om lag tegen te gaan

  GameFirst IV optimaliseert het netwerkverkeer, voor snellere online gaming zonder lag - en we hebben nu Multi-Gate Teaming toegevoegd om al je netwerken te laten samenwerken, voor maximale bandbreedte en de meest vloeiende gameplay ooit. Profiteer ook van de gloednieuwe Intelligent-modus, die automatisch een database compileert door nieuwe app-gegevens te parseren om ervoor te zorgen dat elk spel is geoptimaliseerd voor de beste prestaties.

  Multi-Gate Teaming

  Combineer alle netwerk gateways voor maximale bandbreedte en wijs verbindingen toe aan elke applicatie, voor de meest vloeiende gameplay ooit.

  Verbeterde prestaties

  Gemaximaliseerde prestaties zorgen voor een maximale spelbeleving, en met de ASUS-exclusieve OC socket en het dashboardachtige controlepaneel van AI Suite 3 is vrijwel elk aspect van het ROG Strix X99 Gaming-gebaseerde systeem te finetunen. Bereik de beste balans tussen prestaties, koeling, stabiliteit, efficiëntie en esthetiek — allemaal via een eenvoudige en intuïtieve interface.

  Ontgrendel de werkelijke prestaties van de NIEUWE Intel Core i7-processorfamilie voor socket LGA 2011-v3 in de toekomst

  ROG Strix X99 Gaming-moederborden zijn vanaf de grond af ontworpen om het optimale uit de nieuwe Intel® Core™ i7-processorsfamilie voor socket LGA 2011-v3 te halen en elk grammetje aan prestaties uit Intels nieuwste architectuur te persen. ASUS levert de BESTE moederborden voor gamers, liefhebbers, professionals op het gebied van content creatie en gepassioneerde zelfbouwers.

  ASUS baanbrekende OC Socket
  Til de CPU- en DDR4-prestaties tot boven alle verwachtingen

  Ontworpen om prestatiebarrières te doorbreken, maakt ASUS OC Socket gebruik van extra pinnen om een eigen circuit aan te sluiten op de contacten op de land grid array (LGA). In combinatie met onze op aangepaste UEFI maakt deze exclusieve functie hogere DDR4-geheugenfrequenties, lagere latentie en verbeterde stabiliteit mogelijk bij het overklokken; dit strekt zich helemaal uit tot extreme overklokomstandigheden, zoals met vloeibare stikstof (LN2). OC Socket is 100% compatibel met alle LGA 2011-v3 CPU's en zorgt daarmee voor de ideale combinatie van overklokprestaties en compatibiliteit.

  Referentie-ontwerp

  Minder pins

  Voltage
  CPU Core 0 Voltage 1,728v

  Enorm spanningsverlies bij ander X99 moederbord

  ROG Strix X99 Gaming

  Extra pins

  Voltage
  CPU Core 0 Voltage 1,824v

  Bijna geen spanningsverlies met de ROG Strix X99 Gaming

  Bij 100% belasting met CPU voltage ingesteld op extreme 1,825V.

  Unieke cachebus spanningsaanpassing

  De cachebus verbindt zones zoals CPU-cores, DDR4-geheugencontrollers, system agent en de gedeelde L3-cache — en is dus een kritische interconnect voor het hele CPU-subsysteem. Een hogere cachebus-frequentie versnelt direct de prestaties van het subsysteem, dus ASUS OC Socket biedt exclusief een verstelbare cachebus spanning om hogere cachebusfrequenties te behalen.

  Referentie tuningverhoudingsbereik is maximaal 30. ASUS OC Socket tuningverhoudingsbereik is 45+!

  ROG Strix X99 Gaming

  Cachebus verbindt alle essentiële CPU-gebieden. Hogere cachebusfrequentie verbetert de prestaties van de pc!

  3DMark Physics

  10%

  PRESTATIEVERBETERING

  21.281

  23.303

  Referentie-ontwerp

  Overklokken met ROG Strix X99 Gaming

  Geheugenfrequentie

  40%

  PRESTATIEVERBETERING

  2.800

  MB/s

  3.200

  MB/s

  Referentie-ontwerp

  Overklokken met ROG Strix X99 Gaming

  DDR4 leessnelheid

  21%

  PRESTATIEVERBETERING

  66.961

  MB/s

  81.482

  MB/s

  Referentie-ontwerp

  Overklokken met ROG Strix X99 Gaming

  DDR4 schrijfsnelheid

  36%

  PRESTATIEVERBETERING

  58.834

  MB/s

  73.635

  MB/s

  Referentie-ontwerp

  Overklokken met ROG Strix X99 Gaming

  3DMark Physics
  CPU: Intel Core i7-5960X 4.8G| MB: ROG Strix X99 Gaming | DDR4: Corsair DDR4-2133x4 | GFX: GTX780 | Besturingssysteem: Windows7 64-bit

  AIDA64 geheugen benchmark
  CPU: Intel Core i7-5960X | MB: ROG Strix X99 Gaming | DDR4: Corsair DDR4-2133x4 | GFX: GTX780 | Besturingssysteem: Windows7 64-bit

  Maak het geheugen sneller
  Verhoog de geheugenfrequenties naar 3333MHz en verder

  Het ASUS-exclusieve T-Topology circuitontwerp plus OC Socket zorgen voor uitstekende geheugen-overklokmogelijkheden om de volledige kracht van DDR4 te ontketenen door het minimaliseren van koppelingsgeluid en signaalreflectie. Dankzij innovatieve equidistante geheugenkanalen levert het de meest evenwichtige controle en krachtige overklokcompatibiliteit. Om de beste compatibiliteit te waarborgen, werkt ASUS samen met vrijwel elke leverancier van DDR4-geheugen.

  MET EEN KLIK OVERKLOKKEN EN KOELEN, KLAAR!
  BEHAAL PRESTATIES, EFFICIENCY, DIGITALE STROOMTOEVOER, VENTILATORREGELING EN ZELFS NETWERK- EN AUDIO-TUNING OP MAAT VOOR JOU - EN DE MANIER WAAROP JE SPEELT!

  Je hoeft geen expert te zijn om maximale gaming-prestaties te behalen op de ROG Strix X99 Gaming's build - omdat 5-Weg Optimalisatie alle complexe instellingen met één klik regelt, voor directe, goed controleerbare prestatieverbeteringen! Onze exclusieve technologie optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem op basis van real-time gebruik - voor superieure CPU-prestaties plus dagelijkse energiebesparing, uiterst stabiele digitale voeding, koele en stille ventilatoren en zelfs netwerken en audio-instellingen die zijn afgestemd op de gebruikte applicaties. Kortom, 5-weg Optimalisatie waarborgt dat de pc ideaal is voor gaming, entertainment, productiviteit...eigenlijk gewoon voor alles!


  • Games draaien snel en soepel, met hoge prestaties, geprioriteerde bandbreedte en levendig geluid.
  • Ventilatoren blijven fluisterstil tijdens het dagelijkse computergebruik en waarborgen extreme koelingefficiency tijdens het gamen.
  • Haperingen wordt geëlimineerd met als resultaat soepel lopende apps, zelfs onder zware belasting.
  • Energieverspilling wordt verminderd en geld bespaard.
  FANXpert4
  Geavanceerde ventilator- en waterpompregelingen, voor ultieme koeling en stilte

  De nieuwste ASUS X 99-moederborden zijn uitgerust met de meest geavanceerde koelmogelijkheid ooit, zowel te bedienen via Fan Xpert 4 als UEFI.

  Ventilatoraansluitingen

  Pompventilator

  Thermische sensor

  Ventilator Ext-aansluiting

  Waterpomp-aansluiting

  Volledige controle over PWM of DC waterpompen, ideaal voor zowel aangepaste als zelfstandige koelopstellingen.

  Hoog-ampère ventilator ondersteuning

  Een speciale ventilator-aansluiting die maximaal 3 Ampère kan leveren, voor hoge-snelheid, hoog-vermogen ventilatoren.

  4-pins PWM/DC ventilator ondersteuning met automatische detectie

  Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM of DC-ventilatoren.

  Slimme bescherming

  Een speciale geïntegreerde schakeling die elke ventilatorheader beschermt tegen zowel overtemperatuur als overstroom.

  Ventilator Ext-aansluiting

  Volgende pagina »
  • Uitgebreide ventilatorregelaars: Volledige controle over ventilatorsnelheden, hysteresis en ventilator stop-modi op elke header, via Fan Expert 4 of de UEFI.
  • Auto Tuning-modus: Scant ventilatorparameters en alle ventilatoren met één enkele klik. Extreem stille modus: verlaagt alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum, voor extra stille werking en energiebesparing bij lichte belasting.
  • Extreem stille modus: verlaagt alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum, voor extra stille werking en energiebesparing bij lichte belasting.
  « Vorige pagina

  Bekroond BIOS-ontwerp

  De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk. In de EZ Mode is alles zeer snel in te stellen, zoals de datum en tijd aanpassen, ventilatorprofielen en Intel Extreme Memory Profile (XMP) geheugenprofielen. Schakel over naar de Advanced Mode om favorieten en snelkoppelingen in te stellen, recente wijzigingen op te slaan en te bekijken via Last Modified (Laatst gewijzigd) of aantekeningen te maken via Quick Notes.

  CrashFree BIOS 3

  Nooit meer zorgen over een beschadigd BIOS, want met CrashFree BIOS 3 is de pc snel weer terug in werkende toestand - zelfs wanneer deze niet wil opstarten!

  EZ Flash 3

  Update naar het nieuwste BIOS via het internet, en vanuit het BIOS.

  RAMCache
  Versnel het laden van games

  Unieke, intelligente technologie slaat effectief een compleet opslagapparaat op in de cache, zodat favoriete games en toepassingen razendsnel starten en beginnen te werken zodra ze worden geactiveerd. RAMCache verandert milliseconden in microseconden om de laadtijden van games te verbeteren tot stratosferische niveaus!

  Uiterst snelle gaming connectiviteit

  Met de snelste 802.11 ac MU-MIMO Wi-Fi, de nieuwste U.2 socket voor razendsnelle NVM Express-apparaten en de snelheid en het gemak van omkeerbare USB 3.1 Type-C, zet de Strix X99 elke game in de hoogste versnelling.

  U.2

  Doe mee met de NVMe-revolutie met ingebouwde U.2-connector

  Ontgrendel het volledige opslagpotentieel met NVM Express (NVMe), de revolutionaire specificatie die SSD's op topsnelheid laat draaien. Sluit de drive gewoon met plug & play gemak aan op de ingebouwde U.2-connector en ervaar gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbit/s - en maak een PCIe-slot vrij voor een andere uitbreidingskaart!

  USB 3.1 Type A+C

  Ultieme 10Gbps/s snelheid met tweemaal USB 3.1 on-board

  Met één USB 3.1 Type A-poort en één omkeerbare USB 3.1 Type-C ervaren gebruikers gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbps/s - oftewel tweemaal zo snel als USB 3.0. USB 3.1 is volledig achterwaarts compatibel met bestaande USB-apparaten, en gebruikers zijn helemaal klaar voor het razendsnelle USB 3.1. Bovendien versnelt de ASUS-exclusieve USB 3.1 Boost-technologie de USB 3.1-prestaties automatisch nog verder!

  M.2 22110

  Verhoog de snelheid naar 32Gbit/s met on-board M.2

  Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbit/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.

  2x2 wifi met MU MIMO

  2X2 802.11AC WIFI MET MU-MIMO

  De ROG Strix X99 Gaming heeft next-level 802.11ac wifi met 2x2 dual-band 2.4/5GHz antennes voor overdrachtssnelheden tot 867Mbit/s* - en de allernieuwste Multi-User MIMO (MU-MIMO) technologie om ervoor te zorgen dat elke verbonden gebruiker** de beste draadloze en online snelheden ervaart!

  * Werkelijke snelheid varieert, en wifi hotspot-functie werkt op 802.11a/b/g/n. Windows 10 ondersteunt momenteel geen wifi hotspot-functionaliteit.

  ** Vereist MU-MIMO-ready client.

  GAMING GRAPHICS3-weg SLI /CrossFireX ONDERSTEUNING

  Dankzij ondersteuning voor zowel NVIDIA® SLI™ en AMD CrossFireX™ 2/3-weg configuraties maken ROG Strix X99 Gaming-moederborden multi-GPU opstellingen mogelijk om te profiteren van de volledige power van de nieuwste grafische technologieën, voor het aansturen van games op 4K en verder.

  40-lane processors
  28-lane processors

  GAMER'S GUARDIAN VOOR BESCHERMING IN DE ECHTE WERELD

  Bescherm jezelf aan alle kanten in de game en laat de ROG Strix X99 Gaming je van alle kanten beschermen in de echte wereld! Zelfbeschermend moederbord met talloze briljante verdedigingsmiddelen, waaronder onze unieke slimme DHZ-functies die ervoor zorgen dat je nog heel lang kunt blijven gamen.

  Gepatenteerd SafeSlot
  Bescherm uw videokaart-investering

  SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, en ontworpen om superieure retentie en buigweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, wordt de sleuf voorzien van verstevigend metaal, met als resultaat een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan het PCB door middel van extra soldeerpunten.

  DIGI+ VRM

  De DIGI+ VRM Voltage Regulator Module (VRM) is een van de beste op de markt, en waarborgt altijd uiterst soepele, schone stroomtoevoer naar de CPU!

  DRAM Overstroombeveiliging

  Alle aansluitingen en en het DRAM zijn beschermd tegen overstroom en kortsluitingschade via on-board terugstelbare zekeringen, wat de levensduur van het moederbord verlengt.

  Q-Code

  Herkent en toont direct de POST-status voor nauwkeurige probleemoplossing. Controleer simpelweg de code in de handleiding om het probleem op te lossen.

  RVS I/O-achterpaneel

  Het uit verchroomd, corrosiebestendig roestvast staal vervaardigde input/output (I/O) paneel gaat drie keer zo lang mee als gewone panelen!

  CPU-installatietool

  1-laags

  bescherming tegen socket-pin schade

  Q-Shield

  0 pijn!

  Beschermt handen tegen wondjes en sneetjes.

  Q-Slot

  1 klem

  om de videokaart te verwisselen of vast te zetten.

  Q-DIMM

  1-zijdige

  clips maken het hanteren van geheugenmodules een fluitje van een cent - supersimpel en superveilig.

  Q-LED

  4 LED's

  geven problemen aan met CPU, geheugen, videokaart of opstartapparaat, voor een snelle diagnose.

  Q-Connector

  1-delig

  Organiseert alle frontpaneel kabels

  ESD Guards
  2x zo krachtige ESD-bescherming voor langere levensduur van componenten

  ASUS ESD Guards beschermen actief tegen plotselinge elektrostatische ontladingen (ESD), wat betekent dat onderdelen veel langer meegaan — met bescherming die tot tweemaal zo robuust is als de industrienormen!

  • 1Audio-aansluiting

   Condensatorbescherming voor audio-uitgang circuits aan zowel voor- als achterzijde.

  • 2USB 3.1/3.0/2.0-aansluitingen

   Op circuit geplaatste Transient Voltage Suppression (TVS) diodes en condensatorbescherming voor opbouwmontage en dual-inline pakketten.

  • USB 3.1/3.0/2.0-aansluitingen

   Op circuit geplaatste Transient Voltage Suppression (TVS) diodes en condensatorbescherming voor opbouwmontage en dual-inline pakketten.

  • USB 3.1/3.0/2.0-aansluitingen

   Op circuit geplaatste Transient Voltage Suppression (TVS) diodes en condensatorbescherming voor opbouwmontage en dual-inline pakketten.

  • 3LAN-aansluiting

   ESD TVS diodebescherming een een anti-piekspanning LAN-aansluiting beschermen tegen extreme gebeurtenissen zoals bllikseminslag.

  • 4Toetsenbord/muis-aansluiting

   Extra op circuit geplaatste ESD TVS-diodes.

  Dit zit in de verpakking:

  Aanpasbare kleurenstickers

  3 sets

  voor eindeloze aanpassingen

  ROG kabelstickers

  12 labels

  voor kabels

  ROG ventilatorstickers

  3 erebadges

  voor je fans

  Kabelbinders

  7 tie-wraps

  voor beter kabelbeheer

  SATA-kabel

  4 kabels

  voor betere opslag

  voorbij VR-klaar

  De ROG Strix X99 Gaming is niet alleen VR-klaar - het gaat veel verder dan dat! De ASUS ROG Beyond VR Ready markering betekent dat de ROG Strix X99 Gaming is getest met tal van toonaangevende componenten, om ervoor te zorgen dat productiviteit-, gaming- en entertainmentbehoeften zijn afgestemd voor maximale prestaties, ook na het afdoen van de headset. ASUS Beyond VR Ready opent een nieuwe manier om je droomssyteem te configureren en te bouwen met het volste vertrouwen.

  DE KRACHT VAN INTEL

  Intel® Core™ i7-processor LGA2011-v3 gereed
  Dit moederbord ondersteunt Intel® Core™ i7-processors in de LGA 2011-v3 uitvoering, met geïntegreerd geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van 4-kanaals (8 DIMM’s) DDR4-geheugen en 40/28 PCI Express 3.0/2.0-lanes.
  Intel® X99-chipset
  De Intel® X99 Express-chipset is een single-chipset ontwerp met ondersteuning van de nieuwe Intel® Core™ i7-processorfamilie voor socket LGA 2011-v3 processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de X99 maximaal 6 USB 3.0-poorten, 10 SATA 6Gb/s-poorten en 32Gbps M.2-ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens.
  • SUPERIEURE SPECIFICATIES
  • GAMING-ESTHETIEK
  • BESTE GAMING-AUDIO
  • BESTE GAMING-NETWERKFUNCTIES
  • PERFORMANCE LEVEL UP
  • UITMUNTENDE CONNECTIVITEIT
  • EPISCHE GRAPHICS
  • GAMER'S GUARDIAN