AiMesh AC1750 Wi-Fi System (1x RT-AC66U_B1, 2x Lyra Trio)

AC1750 dual-band mesh wifi-systeem voor de hele woning, voor grote huizen en woningen met meerdere verdiepingen. Ondersteunt flexibele SSID-instelling, bekabelde interrouterverbindingen, AiProtection Pro-netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en Adaptive QoS
 • Reken af met dode wifizones - Het dual-band AC1750 mesh wifi-systeem levert krachtige wifi tot in elke hoek van het huis.
 • Flexibele netwerknaam - Creëer één SSID voor het hele netwerk of afzonderlijke SSID's voor elke frequentieband.
 • Rijke functionaliteit - Complete routerfunctionaliteit met diensten zoals VPN, Adaptive QoS en meer.
 • Bekabelde inter-routerverbindingen - Creëer een optionele bekabelde verbinding tussen routers voor snellere, stabielere wifi.
 • Complete netwerkbeveiliging voor het gezin - Het RT-AC66U Trio AC1750 wifi-systeem beschermt alle aangesloten apparaten tegen cyberdreigingen, en geavanceerd ouderlijk toezicht filtert ongepaste content voor het gezin.
OP product mainImage

Stap over van inflexibele wifi-systemen naar AiMesh

AiMesh overkomt de beperkingen die worden aangetroffen in andere mesh-netwerk wifi-systemen voor de hele woning. Hoewel deze systemen handige alles-in-één oplossingen kunnen zijn, bieden ze vaak een beperkte keuze aan wifi-snelheden, softwarefuncties en upgrademogelijkheden. Met AiMesh kun je een volledig flexibel wifi-systeem creëren voor de hele woning, afgestemd op jouw behoeften, terwijl je blijft profiteren van alle functies van elke afzonderlijke ASUS-router, zoals extreme wifi-prestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties.

AiMesh versus Mesh

AiMesh overkomt de beperkingen die worden aangetroffen in andere mesh-netwerk wifi-systemen voor de hele woning. Hoewel deze systemen handige alles-in-één oplossingen kunnen zijn, bieden ze vaak een beperkte keuze aan wifi-snelheden, softwarefuncties en upgrademogelijkheden. Met AiMesh kun je een volledig flexibel wifi-systeem creëren voor de hele woning, afgestemd op jouw behoeften, terwijl je blijft profiteren van alle functies van elke afzonderlijke ASUS-router, zoals extreme wifi-prestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties.

 • AiMesh wifi-systeem

  Rivaliserend mesh-systeem

 • Creëer een wifi-netwerk met ofwel een enkele SSID of met meerdere SSID's
  SSID-keuze
  Beperkt tot enkele SSID
 • Installatie en beheer via een pc of een mobiele app
  accountbeheer
  Installatie en beheer alleen via mobiele app
 • Volledige routerfunctie ondersteuning, dus het is niet nodig om je voorkeursconfiguratie te wijzigen
  Kenmerken
  Ondersteunt alleen beperkte routerfuncties
 • Kosteneffectief: Uw bestaande ASUS-router plus het AiMesh AC1750 wifi-systeem creëren volledige thuisdekking
  Kosten
  Duur multi-hubsysteem maakt bestaande router overbodig

Bekabelde inter-routerverbindingen voor snellere, stabielere wifi

AiMesh ondersteunt Ethernet backhaul, waardoor gebruikers met Ethernet-wandaansluitingen in hun woning een bekabelde verbinding kunnen creëren tussen de routers in hun netwerk. Dit zorgt niet alleen voor snelle en betrouwbare interroutercommunicatie voor nog stabielere wifi, maar wijst ook de volledige 2.4GHz- en 5GHz-banden toe aan draadloze apparaten, voor meer vloeiende verbindingen.

Jouw netwerk, jouw keus

AiMesh ondersteunt Ethernet backhaul, waardoor gebruikers met Ethernet-wandaansluitingen in hun huis een bekabelde verbinding kunnen creëren tussen de routers in hun netwerk. Dit zorgt niet alleen voor snelle en betrouwbare interroutercommunicatie voor nog stabielere wifi, maar wijst ook de volledige 2.4GHz- en 5GHz-banden toe aan draadloze apparaten, voor meer vloeiende verbindingen.

Naadloze, probleemloze wifi

AiMesh kan een enkel netwerk voor de hele woning creëren, dus er hoeft niet constant te worden gewisseld tussen netwerken terwijl je je door het huis verplaatst. AiMesh bewaakt de sterkte van het signaal naar je apparaat en schakelt indien nodig ongemerkt naar een andere bron. Alles wat je hoeft te doen is ervan te genieten!

Ongelooflijk gemakkelijk, en toch ongelooflijk krachtig

AiMesh is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, maar dat betekent niet dat het niet krachtig is. Met AiMesh kunnen alle routers nog steeds al hun eigen functies gebruiken, evenals alle functies van de andere routers — met eenvoudige centrale controle over alle instellingen via de ASUS Router mobiele app of ASUSWRT. Geweldige functies zoals AiProtection, QoS en Ouderlijk toezicht werken dus op het gehele netwerk en zorgen ervoor dat niemand ze kan omzeilen door verbinding te maken met een andere router.

Beveiliging op zakelijk niveau voor het gezin

Alle gezinsleden, jong en oud, worden elk moment dat ze online zijn blootgesteld aan de gevaren van het internet. Verkapte cyberdreigingen kunnen binnensluipen om je persoonlijke gegevens te stelen, of je kinderen komen per ongeluk ongepaste inhoud tegen tijdens de almaar toenemende tijd die ze achter het scherm doorbrengen. Het AiMesh AC1750 wifi-systeem bevat geavanceerd ouderlijk toezicht voor totale gemoedsrust, met AiProtection Pro beveiliging op zakelijk niveau voor je thuisnetwerk en uitgebreide, eenvoudige controle over de online ervaring van elk gezinslid en elk apparaat, allemaal via de mobiele app.

Internetbeveiliging

Geavanceerd ouderlijk toezicht

Adaptive QoS - geef prioriteit aan games

Verhoog de gaming-bandbreedte met Adaptive QoS (Quality of Service), waarmee gemakkelijk prioriteit wordt toegekend aan gaming-pakketten en -activiteiten. U kunt zelfs volledig eigen bandbreedte toewijzen tijdens het gamen in de gamer solo-modus. Dit maakt het AiMesh AC1750 wifi-systeem de perfecte bondgenoot voor gaming met lage latentie, overal in de woning. Het ondersteunt de belangrijkste consoles, waaronder PlayStation®3, PlayStation®4, PS4™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS en Xbox One.

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
Mesh WiFi-systeem voor de gehele woning