Deals
Support

AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC68U 2 Pack)

AC1900 dualband mesh-wifi-systeem voor het gehele huis is voor grotere huizen en huizen met meerdere verdiepingen en ondersteunt een flexibele SSID-instelling, heeft bedrade verbindingen tussen de routers, AiProtection netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en Adaptive QoS
 • Ban wifi-loze zones uit — Dualband AC1900 mesh-wifi-systeem bezorgt krachtige wifi naar elke hoek van uw huis.
 • Flexibele netwerknaamgeving — Creëer een enkele SSID voor het gehele netwerk of aparte SSIDs voor elke frequentieband.
 • Boordevol functies — Vul de functionalteit van uw router aan met diensten zoals VPN, Adaptive QoS en meer.
 • Bedrade verbindingen tussen uw routers — Maak een facultatieve bedrade verbinding tussen de routers voor sneller en stabieler wifi.
 • Complete netwerkbeveiliging voor het gezin – Het AiMesh AC1900 wifi-systeem beschermt alle verbonden apparaten tegen cyberbedreigingen. Geavanceerd Ouderlijk toezicht filters de voor uw gezin ongepaste inhoud uit.
OP product mainImage

Steevast geprezen voor uitmuntende netwerken!

Aanbevolen voor 'Excellence Award for Best Router Brand'

"Wanneer je de beste prestaties wilt, raden wij je aan om twee RT-AC68Us te bestellen en die met firmware van AiMesh te gebruiken." – HARDWARE.INFO

Readers' Choice

Readers' Choice, zes jaar achterelkaar! (2012-2017)

"Er is geen merk dat meer in aanmerking voor aanbeveling komt dan ASUS. Het bedrijf krijgt uitstekende cijfers voor eenvoud van instellen en voor betrouwbaarheid." – PC Magazine

Meer informatie

Stijg boven inflexibele wifisystemen uit met AiMesh

AiMesh overwint de beperkingen die men met andere thuissystemen met mesh-netwerken ondervindt. Hoewel dat soort systemen gemakkelijke alles-in-eenoplossingen leveren, biedene ze vaak een beperkte keuze aan wifi-snelheden, softwarefuncties en trajecten voor upgrades. Met AiMesh kunt u, op maat, een geheel flexibel wifi-systeem voor het hele huis creëren, terwijl u van alle functies van elke individuele router van ASUS kunt blijven genieten, zoals extreem goede wifiprestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties.

Use AiMesh AC1900 WiFi system to for whole home wifi range, no more dead zones.

AiMesh vergeleken met Mesh

AiMesh overwint de beperkingen die men met andere thuissystemen met mesh-netwerken ondervindt. Hoewel dat soort systemen gemakkelijke alles-in-eenoplossingen leveren, biedene ze vaak een beperkte keuze aan wifisnelheden, softwarefuncties en trajecten voor upgrades. Met AiMesh kunt u, op maat, een geheel flexibel wifi-systeem voor het hele huis creëren, terwijl u van alle functies van elke individuele router van ASUS kunt blijven genieten, zoals extreem goede wifiprestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties. AiMesh overwint de beperkingen die men met andere thuissystemen met mesh-netwerken ondervindt. Hoewel dat soort systemen gemakkelijke alles-in-eenoplossingen leveren, biedene ze vaak een beperkte keuze aan wifisnelheden, softwarefuncties en trajecten voor upgrades. Met AiMesh kunt u, op maat, een geheel flexibel wifi-systeem voor het hele huis creëren, terwijl u van alle functies van elke individuele router van ASUS kunt blijven genieten, zoals extreem goede wifiprestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties.

 • AiMesh wifi-systeem

  Mesh-systeem van rivalen

 • Creëer een wifi-netwerk met een enkele SSID of met aparte SSIDs voor elke band
  SSID-keuze
  Beperkt tot enkele SSID
 • Instelling en beheer via een pc of een mobiele app
  Beheer
  Instelling en beheer uitsluitend via mobiele app
 • Volledige ondersteuning van router-functies, dus is het niet nodig om de configuratie van uw voorkeur te wijzigen
  Functies
  Ondersteunt slechts beperkt aantal router-functies
 • Economisch: Uw bestaande router van ASUS plus twee pakketen met een RT-AC68U AiMesh wifi-systeem creëert bereik door het gehele huis
  Kosten
  Duur multi-hub-systeem maakt bestaande router overbodig

Naadloze en pijnloze wifi

AiMesh kan een enkele netwerknaam aanmaken voor het hele huis dus is het niet nodig om steeds tussen netwerken te schakelen als u door het huis loopt. AiMesh houdt de signaalsterkte naar uw apparaat in de gaten en verandert indien nodig naadloos van signaalbron.

No more drop outs when roaming along your home, AiMesh auto-detect and selects best signal for your devices

Uw netwerk.
Uw keus.

AiMesh stelt u in staat om aparte SSIDs voor elke frequentieband aan te maken, terwijl er sprake blijft van naadloze roaming binnen het netwerk. Dit geeft verhoogde flexibiliteit waarmee u bijvoorbeeld de 5GHz-band alleen aan gaming-apparaten of een smart-tv toewijst.

ASUS RT-N66U C1 provides incredible performance and coverage range for you, make you build your customized home network easily!

Bedrading tussen de routers voor snellere en stabielere wifi

AiMesh ondersteunt Ethernet-backhaul, waardoor gebruikers met ethernet-aansluitingenen aan de muur een bedrade verbinding kunnen maken tussen de routers in hun netwerk. Dit biedt niet aleen snelle en betrouwbare communicatie tussen de routers voor een stabielere wifi, maar wijst beide 2.4GHz- en 5GHz-banden toe aan draadloze apparaten voor vloeiendere verbindingen.

Ethernet backhaul provides you the choice of using wired connections between routers for even more reliable inter-router communication.

Ongelooflijk eenvoudig maar enorm krachtig

AiMesh is ongelooflijk eenvoudig in het gebruik maar dat betekent niet dat hij niet krachtig is. Met AiMesh kunnen alle routers hun eigen functies blijven gebruiken, naast de functies van de andere routers; met eenvoudige centrale bediening van alle instellingen met de mobiele router-app van ASUS of ASUSWRT. Geweldige functies zoals AiProtection, QoS en Ouderlijk toezicht werken dus over het gehele netwerk, waardoor niemand ze kan omzeilen door met een andere router te verbinden. Vergeet niet om altijd met de router te verbinden die de hoogste specificaties heeft voor uw internetservice.

AiProtection Pro
Beveiliging van industriële kwaliteit voor het hele gezin

Al uw gezinsleden, jong en oud, staan op elk moment dat ze online zijn bloot aan de gevaren van het internet. Vermomde cyberbedreigingen kunnen uw privégegevens stelen, of uw kinderen kunnen per ongeluk op ongepaste inhoud terechtkomen tijdens hun steeds langer durende tijd op het net. Het AiMesh AC1900 wifi-systeem bevat geavanceerd ouderlijk toezicht om u geheel gerust te stellen, met AiProtection Pro - beveiliging van industriële kwaliteit voor uw thuisnetwerk en uitgebreide eenvoudige controle op de online ervaring van ieder gezinslid op ieder apparaat, allemaal vanaf de mobiele app.

ASUS RT-AC86U router features AiProtection providing internet security for all connected devices

Adaptive QoS – Prioriteit voor uw game

Geef de bandbreedte voor uw gamen een boost met Adaptive QoS (Quality of Service), waarmee u gaming-pakketten en -actviteiten prioriteit kunt geven. U kunt zelfs volledig toegewezen bandbreedte instellen terwijl u in gamer-solo-modus speelt, waardoor RT-AC68U overal in uw huis de perfecte bondgenoot is bij het gamen met low-latency. Ondersteunt de voornaamste consoles waaronder PlayStation®3, PlayStation®4, PS4™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS en Xbox One.

ASUS RT-AC86U router allows users to select a type of traffic and prioritized the packets in them by setting adaptive QoS in ASUSWRT.
comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
Mesh WiFi-systeem voor de gehele woning