RT-AC57U

AC1200 dual-band wifi-router met vier externe antennes en ouderlijk toezicht, vloeiende 4K video streaming van YouTube en Netflix
  • Gelijktijdige 300Mbps (2.4GHz) en 867Mbps (5GHz) doorvoer voor snelle wifi-verbindingen.
  • 4 Gigabit LAN-poorten bieden uitgebreide connectiviteit en 1 USB 2.0-poort stelt u in staat om printers of harde schijven aan te sluiten voor het gemakkelijk delen van bestanden.
  • ASUSWRT dashboard voor eenvoudige routerconfiguratie en -beheer.
  • Intuïtieve ASUS Router App geeft overal controle over het netwerk, zonder een pc te hoeven opstarten.
  • Verbeterde dekking en multi-apparaat prestaties met vier externe antennes — twee elk voor de 2.4GHz- en 5GHz-banden
OP product mainImage

Essentiële AC Upgrade met ononderbroken wifi-dekking

De ASUS RT-AC57U dual-band Wireless-AC1200 gigabit-router met vier externe antennes en hoogvermogentechnologie levert een extreem groot operationeel bereik. De 802.11ac high-speed prestaties zijn perfect voor het streamen van maximaal 4K Ultra HD video's, online gaming met ondersteuning voor de nieuwste generatie consoles zoals de Xbox One en PlayStation® 4 en het uitvoeren van andere bandbreedte-intensieve taken. De multifunctionele USB 2.0-poort maakt het delen van printers, harde schijven en 3G/4G mogelijk; terwijl ondersteuning van ASUS AiDisk u in staat stelt bestanden op uw thuis-pc te openen, delen en streamen naar met het internet verbonden apparaten.

Upgrade met ononderbroken wifi-dekking

Ervaar ultrahoge draadloze snelheden

De RT-AC57U levert supersnelle gigabit wireless-AC snelheden tot 867Mbps op de 5GHz-band, 3 keer sneller dan standaard wireless-N. Deze high-performance draadloze router laat u zonder een bekabelde verbinding profiteren van uiterst vloeiende online gaming, vlotter surfen op het web en andere bandbreedte-eisende taken.

WiFi range extender werkt perfect met elke wifi-router

Dual-band connectiviteit voor compatibiliteit en prestaties

Door levering van gelijktijdige 2.4GHz- en 5GHz-banden met snelheden tot respectievelijk 300Mbps en 867Mbps, biedt de RT-AC57U een totale gecombineerde bandbreedte van maximaal 1167Mbps. Basistaken zoals surfen op het web en bestanden downloaden kunt u uitvoeren via de 2.4GHz-band, terwijl u tegelijkertijd soepel meerdere apparaten 4K Ultra HD video's kunt laten streamen, of online gaming en andere bandbreedte-eisende toepassingen kunt ondersteunen op de minder volle 5GHz-band.

Voeg externe opslag, printers en andere apparaten toe aan uw netwerk

Maak van de RT-AC57U een media- en apparatuurcentrum. Sluit via de ingebouwde USB 2.0-poort externe opslagstations, printers, scanners en vele andere USB-apparaten aan om deze te delen met uw genetwerkte pc's. Door de apparaten in een netwerk op te nemen, zijn ze gemakkelijker dan ooit te benaderen.

Flexibel kiezen van één of meerdere wifi-namen

ASUS Router-app om uw netwerk overal te bedienen

In onze steeds meer op mobiel gebruik afgestemde levens, is het hebben van controle over het netwerk via een app belangrijker dan ooit. De nieuwe ASUS Router App is vanaf de basis ontworpen om zowel intuïtief als robuust te zijn. Hij stelt gebruikers in staat de router in te stellen, netwerkverkeer te beheren, verbindingsproblemen vast te stellen en zelfs firmware te updaten, alles zonder de pc te hoeven opstarten. » Meer info

Klik hieronder om te downloaden.

Download bij Google Play Download bij de App Store
U hebt overal toegang tot uw ASUS-router dankzij de ASUS Router App.

Eigen wifi voor uw gasten

Deel uw internetverbinding veilig met gasten, zonder persoonlijke wachtwoorden of netwerk resources te hoeven delen. Het ASUS Guest Network ondersteunt tot zes afzonderlijke gastnetwerken, elk met zijn eigen gebruikslimiet en wachtwoord. Gasten krijgen geen toegang tot uw primaire netwerk of eventuele andere aangesloten apparaten.

Naadloze uitbreiding van het AiMesh wifi-systeem.

Focus op uw gezin

WiFi Pause schakelt het internet een tijdje uit - perfect voor als u wat tijd wilt doorbrengen met het gezin!

Probleemloos bestanden delen
AiDisk

AiDisk stelt u in staat om bestanden op de USB-schijf te delen via het internet. U kunt uw eigen domeinnaam voor de FTP-server aanmaken om vervolgens bestanden te delen met vrienden.

Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT

Met de ASUSWRT Dashboard UI installeert, controleert en bedient u netwerkapplicaties allemaal via één intuïtieve zone. Met 30 seconden installatie, detectie van meerdere apparaten en flexibele instellingen haalt ASUSWRT het beste uit uw netwerkprestaties.

comparison icon
Compare (0)